Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده سابق پارلمان عراق، از نقش بعثی‌ها و جریان افراطی سنی در حمله راکتی به سفارت آمریکا به تحریک برخی کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس، خبر داد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «جاسم محمد جعفر» نماینده سابق پارلمان عراق، بعثی‌ها و جریان افراطی سنی را عاملان پشت پرده حمله راکتی عصر یکشنبه (۲۶ ژانویه) به سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در گفتگو با پایگاه خبری «المعلومه» تصریح کرد: جریان افراطی سنی و بعثی‌ها با حمایت و تحریک برخی کشور‌های حاشیه خلیج [فارس]، عصر یکشنبه با هدف تشدید تنش و کینه میان گروه‌های مقاومت و طرف آمریکایی، سفارت این کشور را در بغداد هدف قرار دادند.

این نماینده سابق عراقی افزود: سرنخ‌هایی از نقش بعثی‌ها و طرف‌های افراطی سنی در این حمله راکتی وجود دارد و آن‌ها تنها طرف‌هایی هستند که از این حمله راکتی سود می‌برند. اقدام گروه‌های مقاومت عراق در اعلام برائت از این حمله، اقدام مناسبی بود و این مسئله را روشن ساخت که این گروه‌ها نمی‌خواهند دولت را در سختی و فشار قرار دهند؛ لذا در چنین شرایطی، دولت باید فورا درباره این مسئله تحقیق کند و عاملان این حمله را شناسایی و در رسانه‌ها معرفی کند تا از نظر دیپلماتیک آرامش برقرار شود و تا زمان عقب‌نشینی نیرو‌های آمریکایی از عراق، بحرانی ایجاد نشود.

«کتائب حزب‌الله» عراق، دیروز درباره به سختی انداختن دولت عراق، از طریق هدف قرار دادن متوالی سفارت آمریکا در بغداد هشدار دارد و اعلام کرد که انجام چنین عملیاتی در زمانی نامناسب صورت گرفته است.

منابع خبری عصر یکشنبه از شلیک چند راکت به منطقه سبز بغداد که سفارت آمریکا در آنجا قرار دارد، خبر دادند. گفته می‌شود که دست کم یک نفر در سفارت آمریکا مجروح شده است با این حال برخی منابع گزارش داده اند تعداد مجروحان بیشتر از یک نفر است.

در پی این حمله و اقدام واشنگتن در نسبت دادن این عملیات به ایران و سازمان الحشد الشعبی، «جواد الطلیباوی» سخنگوی نظامی جنبش مقاومت «عصائب اهل الحق» عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که حمله راکتی به سفارت آمریکا کار گروه‌های مقاومت عضو الحشد الشعبی نیست.

الطلیباوی در توییترش اعلام کرد که هیچ کدام از گروه‌های مقاومت الحشد الشعبی در شلیک راکت به سمت سفارت آمریکا در منطقه دخالت نداشته‌اند و اصولا الحشد الشعبی مدت‌هاست که استفاده از این سلاح را کنار گذاشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حمله به سفارت آمریکا در بغداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۲۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات دیدار اردوغان با مقامات اقلیم کردستان عراق

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه پیش از آنکه به سفر رسمی خود به عراق پایان دهد به شمال این کشور رفت و با مقامات اقلیم کردستان در اربیل دیدار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از میدل ایست نیوز، دولت محلی اقلیم کردستان عراق با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، شامگاه دوشنبه در رأس هیئتی با استقبال نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق، و مسرور بارزانی، نخست وزیر و قباد طالبانی، معاون نخست وزیر و شمار دیگری از مقامات ارشد اقلیم وارد اربیل شد.

کدهای سفر اردوغان به عراقرئیس‌جمهور عراق به اردوغان: تعرض به شهرهای عراق را نمی‌پذیریماردوغان با استقبال نخست وزیر عراق وارد بغداد شد

بر اساس این بیانیه، هیئت‌های دو طرف به ریاست سران اقلیم و ترکیه تشکیل جلسه دادند و نتایج سفر اردوغان به بغداد و دیدارهای وی با مقامات دولت عراق و نیز روابط ترکیه با بغداد و اربیل به خصوص در بخش‌های اقتصادی و تجاری و امنیتی را بررسی کردند.

نچیروان بارزانی در این دیدار بر تمایل اقلیم در گسترش روابط با ترکیه در همه زمینه‌ها تأکید کرد و گفت که اقلیم همواره عامل ثبات و صلح در منطقه بوده و از ترکیه به خاطر حمایت از اقلیم کردستان عراق در شرایط دشوار قدردانی کرد.

مسرور بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق، نیز در این دیدار ضمن تاکید بر آمادگی اقلیم برای تقویت روابط اقتصادی و تجاری با ترکیه و تشریح فرصت‌های همکاری و سرمایه‌گذاری شرکت‌های ترکیه‌ای در اقلیم، از حمایت ترکیه از اقتصاد اقلیم با وجود همه دشواری‌ها قدردانی کرد.

بر اساس این بیانیه، اردوغان نیز در این نشست بر حمایت پایدار کشورش از عراق و اقلیم و آمادگی برای همکاری و ادامه روند گسترش روابط در همه عرصه‌ها و نیز بر ضرورت حفظ صلح و ثبات در منطقه و حل مشکلات و تضمین حقوق همگان در منطقه تأکید کرد.

تازه‌ترین تحولات منطقه و امنیت مرزها و مبارزه با تروریسم و دیگر مسائل مورد اهتمام مشترک از مسائل مورد بحث در مذاکرات هیئت‌های اقلیم کردستان عراق و ترکیه بود.

رئیس جمهور ترکیه پس از پایان این مذاکرات، اربیل را به مقصد ترکیه ترک کرد.

رجب طیب اردوغان پیش از ظهر دوشنبه 22 آوریل وارد بغداد شد و در بغداد با رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار کرد.

در سفر اردوغان، توافقنامه چارچوب راهبردی عراق و ترکیه در حوزه آب و تفاهم‌نامه چهارجانبه درباره «جاده توسعه» و شماری توافق و یادداشت تفاهم دیگر میان دو کشور امضا شد.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لحظه هدف قرار دادن پناهگاه صهیونیست‌ها توسط حزب‌الله |ببینید
  • حمله موشکی و راکتی مقاومت به مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی
  • حمله موشکی و راکتی مقاومت به سه پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی
  • این پست عجیب اردوغان به زبان عربی جنجال به پا کرده
  •  توصیف اردوغان از بغداد جنجال به پا کرد + عکس
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • نگاهی به توافق‌های جدید بین ترکیه و عراق
  • مذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمال
  • جزئیات دیدار اردوغان با مقامات اقلیم کردستان عراق
  • کدهای سفر اردوغان به عراق