Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمود آبادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: از آنجا که بحران کم آبی به یکی از بزرگترین چالش‌های کشاورزان در سال‌های اخیر بدل شده است لذا در این بین کاشت گیاهان با نیاز آبی کم و دارای صرفه اقتصادی امری اجتناب ناپذیر بنظر می‌رسد.

او افزود: گیاه زعفران به عنوان گران بهاترین محصول کشاورزی و داروئی جهان از جمله گیاهانی است که با توجه به نیاز آبی کم و مقاومت در برابر خشکی نقش قابل توجهی در وضعیت اقتصادی و اجتماعی مناطق خشک و نیمه خشک پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود آبادی تصریح کرد: شهرستان سیرجان پتانسیل قابل توجهی را برای کاشت این محصول دارند و در سال‌های اخیر از سوی کشاورزان بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.

او گفت: در راستای کشت زعفران در شهرستان سیرجان، طی امسال به متقاضیان، تسهیلات ۹ درصدی برای کاشت زعفران از محل صندوق توسعه ملی (بند الف- تبصره ۱۸) و با عاملیت بانک کشاورزی ارائه و ۹ نفر متقاضی جهت دریافت جمعا حدود ۴۷۵۰ میلیون ریال در سطح ۱۴ هکتار از محل تسهیلات فوق الذکر به بانک معرفی شده است.

او افزود: سطح زیر کشت این محصول با ارزش در شهرستان در حال حاضر ۱۳۵ هکتار است که ۷/۲۲ هکتار مربوط به توسعه کشت جدید در سال جاری است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان اظهار کرد: میزان تولید محصول امسال حدود ۱۹۵ کیلو گرم بوده است که عملکرد زعفران با توجه به وضعیت خاک و اقلیم منطقه بین ۵-۳ کیلوگرم متغیر و متوسط عملکرد محصول حدود ۲/۳ کیلو گرم در هکتار می‌باشد که بالاترین عملکرد در شهرستان ۵ کیلو گرم محصول خشک در هکتار بوده است.

او افزود: میزان اشتغالزایی طرح کشت زعفران برای هر هکتار ۲ نفر ثابت و بین ۱۲ تا ۲۰ نفر کارگر فصلی تقریبا به مدت دو ماه در هر دوره جهت برداشت و پاک کردن گل است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۲۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلایی شدن مزارع کلزا در شهرستان میاندوآب 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، کارشناس مسئول دانه‌های روغنی و کارشناس حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان و محقق مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجانغربی بهمراه مسئول واحد زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان میاندوآب از مزارع کلزای این شهرستان بمنظور نظارت بر آفات و بیماری‌ها و بررسی وضعیت رشدی محصول بازدید کردند.   در این بازدید وضعیت مزارع کلزا در شهرستان میاندوآب مطلوب ارزیابی شد.   گفتنی است امسال با افزایش دو برابری نسبت به سال گذشته، ۴۱۰ هکتار از اراضی زراعی میاندوآب به کشت محصول کلزا اختصاص یافت و پیش بینی می‌شود بالغ بر یک هزار و ۶۰۰ تن کلزا از اراضی زیر کشت این محصول برداشت شود.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۹۸ میلیارد ریال برای طرح‌های آبرسانی کشاورزی گناباد
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ
  • آب‌های کردستان، به کام دیگران
  • طلایی شدن مزارع کلزا در شهرستان میاندوآب 
  • کشت ۱۵۰ هکتار کلزا در جلگه رخ تربت حیدریه
  • آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب
  • آغاز برداشت محصول باقلا از سطح ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب
  • اختصاص ۶۰ هکتار زمین به ملی مسکن در شهرستان بستان آباد
  • سرشاخه‌کاری درختان گردو در خلخال
  • ۵۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی‌کشاورزی مهاباد به کشت غلات اختصاص یافت