Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-24@17:09:25 GMT

ساخت ماهواره سنجشی با دقت یک متر

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۲۵۴۱

ساخت ماهواره سنجشی با دقت یک متر

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از امضا قرار داد با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای طراحی و ساخت ماهواره دوم این دانشگاه خبر داد و گفت: بر اساس توافقات انجام شده قرار است ماهواره‌ای از نوع سنجشی و با دقت یک متر از سوی محققان این دانشگاه طراحی و ساخته شود.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر سید احمد معتمدی با اشاره به تجربه طراحی و ساخت ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: عملکرد ماهواره پیام بسیار مثبت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه ماهواره بر به ارتفاع مداری مورد نظر پیام رسید، اما متاسفانه  نتوانست با سرعت لازم این ماهواره را در مدار مورد نظر قراردهد.

معتمدی اظهار کرد: در همان روز پرتاب ماهواره پیام، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید بر ساخت ماهواره دیگری در این دانشگاه کرد. در سناریو پیشنهادی برای این ماهواره موضوع استفاده از فناوری‌های نوین و رسیدن به قدرت تفکیک یک متر مطرح بود و با مذاکراتی که با وزیر ارتباطات شد و بر اساس برنامه‌های این وزارتخانه، برای توسعه فناوری‌های فضایی، این سناریو مورد تایید قرار گرفت.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: اینکه طراحی و ساخت ماهواره با دقت یک متر و با استفاده از فناوری‌های نوین، کلاس ماهواره و سطح بلوغ فناوری را ارتقا خواهد داد.

معتمدی فاز اول این پروژه را اجرای طراحی‌ مفهومی و چهار حوزه توسعه فناوری ماهواره دانست و اظهار کرد: ماهواره‌ای که بر اساس این قرار داد، قرار است ساخته شود از نوع ماهواره‌های سنجی با دقت یک متر است که ماموریت اصلی آن تصویربرداری خواهد بود؛ وی مدار این ماهواره را ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلومتر ذکر کرد.

کد خبر 407903

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ماهواره پرتاب ماهواره ماهواره امیر کبیر دانشگاه صنعتی امیر کبیر فناوری های نوین محققان ایران تازه های تکنولوژی تازه های فناوری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۲۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌التدریس اضافه بر ساعات سازمانی موظف به استادان پرداخت نمی‌شود 

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ برخی از استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در پرداخت نشدن مزایا و حقوق اضافه کاری در دانشگاه‌ها انتقاد‌هایی داشتند که در این رابطه علی خطیبی، معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به خبرنگار آنا، گفت: هیچ اضافه کاری در این زمینه به استادان پرداخت نمی‌شود و اگر منظور حق التدریس اضافه بر ساعات سازمانی موظف باشد، چون درآمد غیر مستمر است؛ بنابراین طبق قانون در حکم لحاظ نخواهد شد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • نوآوری‌های ادامه‌دار با کمک هوش مصنوعی / ساخت دوربین و سمعک پردازشگر صدا و تصویر
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • ۵ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
  • تبدیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی
  • دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود
  • بررسی بخش شهرسازی مسابقه معماری یادمانی و طراحی مکان رویدادها
  • حق‌التدریس اضافه بر ساعات سازمانی موظف به استادان پرداخت نمی‌شود 
  • آغاز به کار جشنواره فجر «معماری» / فراخون جایزه ۴ میلیاردی برای طراحی خانه جشنواره