Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی گفت:در معاونت سیما شبکه سهند به مناسبت ایام الله دهه فجر 155 ساعت برنامه پخش خواهد شد که در این برنامه ها ایجاد شور و نشاط اجتماعی با محوریت مردم مد نظر است.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،  مرتضی صفری در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه استان و اولین جلسه کارگروه اطلاع رسانی ستاد دهه فجر  با بیان اینکه در معاونت صدا نیز در مجموع تولید و تامین 130 ساعت برنامه از آنتن پخش خواهد شد گفت: این برنامه شامل 8 برنامه تولیدی و متنوع از جمله صدای انقلاب، قانلی قیام، یک پیام یک سرود وحضور نماینده ولی فقیه و ائمه جماعات، استانداران و فرمانداران در برنامه های مختلف رادیو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته صفری معاونت اطلاعات و اخبار نیز با رویکردهای جدید خبری مرکز، فراورده های خبری در قالب با خبرنگاران، زیرنویس، 360 درجه، اخبار 100 ثانیه، 12 گزارش موضوعی در حوزه دستاوردهای انقلاب اسلامی را آماده پخش خواهد کرد.

وی در تشریح برنامه های معاونت سیما نیز گفت: برنامه ایران از 12 بهمن با دکور و طراحی جدید، برنامه "انقلابیمیز" 10 قسمت 30 دقیقه ای، برنامه دستاوردهای انقلاب 22 برنامه 40 دقیقه ای و ویژه برنامه کندیمیز دستاوردهای نظام در روستاها را مورد بررسی قرار گرفته است.

وی در تشریح برنامه های انتخاباتی شبکه سهند به تفکیک معاونت نیز گفت: برنامه های انتخاباتی در سیما از آبان ماه شروع شده و تا روز انتخابات و 2 هفته بعد از انتخابات نیز ادامه خواهد داشت.

تولید و پخش اخلاق انتخاباتی، 70 برنامه 5 دقیقه ای، برنامه انتخاب 22 برنامه 45 دقیقه ای، ویژه برنامه "یول بیر"، برنامه "منیم انتخاب"،" بیرینجی انتخاب"، "ایرانیمز"، با برجسته کردن نگاه مردمی در قالب 95 ساعت برنامه تولید و پخش خواهد شد.

وی با بیان اینکه در مجموع در صدا وسیمای مرکز استان 350 ساعت به موضوع انتخابات پرداخت خواهد شد گفت: همه تلاش و خلاقیت عوامل مرکز را به کار می گیریم تا رسانه را از خنثی بودن نجات دهیم و لحظه ای به موضوعات مختلف عکس العمل نشان دهیم.

وی قطعات موسیقی انتخاب گونی، قئش دا باهار، کوچه خوشبختی و تولید قطعه بیرلشاغ گره، تولید نماهنگ قهرمان ملی و من یک سپاهی ام را از برنامه های شاخص حوزه موسیقی مرکز برشمرد و گفت: در حوزه موسیقی مرکز 25 قطعه جدید تولید کرده است.

مدیر کل صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی ادامه داد: واحد سیاری که برای پوشش مسابقات ورزشی به مردم وعده داده ایم، در آینده نزدیک محقق خواهد شد.

مرتضی صفری با بیان اینکه واحد سیار قرار بود با منابع مالی استانی و ملی تامین شود گفت: با وجود فشارهای شدید یکی از نمایندگان استان، استاندار به وعده خود عمل کرد و 8 میلیارد تومان بودجه استانی را برای این منظور اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه مهمترین هدف گذاری دشمن بر روی افکار عمومی است تاکید کرد: نباید از ظرفیت های خود غفلت کنیم باید این ظرفیتها را بهتر بشناسیم تا ناخواسته در زمین رسانه ای حریف بازی نکنیم.

وی از کم کاری اصحاب رسانه و خصوصا رسانه ملی در معرفی گروههای مرجع و فرهیختگان هم انتقاد کرد و گفت: در جامعه ما پیشتر روحانیت، اساتید، فرهنگیان و فرهیختگان، گروههای مرجع محسوب می شدند اما حالا از مرجعیت آنها کاسته شده است و هنرپیشه ها و سلبریتی ها براساس موضوعات ظاهری به هدایتگری افکار عمومی مبادرت می کنند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با بیان اینکه تمامی رویکردهای رسانه ملی حتی در گزارشهای انتقادی نیز بر امیدآفرینی در جامعه است گفت: سعی داریم در خروجی کار، مردم ضمن احساس امیدواری، گمان نکنند به بن بست رسیده اند همان موضوعی که شبکه های اجتماعی به دنبال آن هستند.

وی یادآور شد: موضوع جنگ اقتصادی، حملات سایبری، پروپاگاندای رسانه ای، نیروهای نظامی نامنظم و حمایت از آشوبها از جمله برنامه های میان مدت شراکت آمریکا با سعودی ها است.

وی در تشریح برنامه های اقتصادی این پیمان راهبردی گفت: تورم، گرانی، تضعیف اقتصاد داخلی، بیکاری و رکود قرار است برای ایجاد نارضایتی عمومی و به اغتشاش کشاندن جامعه استفاده شود.

به گفته صفری، پیشتر استراتژی دشمن بر قشر با سواد جامعه متمرکز شده بود که البته همچنان در پروژه نفوذ سهم خود را دارند ولی در این شراکت راهبردی طراحی اصلی بر روی، قشر متوسط به پایین جامعه متمرکز است.

وی با اشاره به فرا رسیدن ایام الله دهه فجر ، ایجاد شور و نشاط ملی، بازخوانی و تبیین اهداف انقلاب اسلامی، مقابله با جنگ نرم و برنامه ریزی دشمنان برای از بین بردن هویت واقعی انقلاب، تبیین نقش انقلاب در بیداری سایر ملتها و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب را از جمله رویکردهای برنامه سازی شبکه سهند در دهه فجر امسال اعلام کرد.

صفری گفت: تقویت اعتماد مردمی به نظام جمهوری اسلامی، تبیین کارآمدی نظام، تاکید بر مردمی بودن، تقویت روحیه انقلابی در مردم با یادآوری رشادتهای سردار دلها، تبیین شاخص های انقلابی گری، افزایش بصیرت دینی، تقویت وحدت و هویت ملی، ترغیب مردم برای حضور در انتخابات از جمله رویکردهای سیاستگذاری برنامه های شبکه سهند در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است.

وی همچنین از آغاز پخش سریال جلال از 11 بهمن در شبکه یک خبر داد و گفت: از بعد فنی، هنری، بازیگری، نویسندگی و فیلمنامه نویسی توسط عوامل مرکز انجام شده است و به عبارتی بالای 90 درصد کار بومی است.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات مجلس ایران دهه فجر صدا و سیما تبریز رادیو شبکه سهند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۲۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به هویت ملی، رمز موفقیت صداوسیما

پیمان جبلی در آیین تجلیل از برنامه‌سازان نوروز و ماه مبارک رمضان که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، رضایت و استقبال گسترده مردم عزیز از برنامه‌های رمضانی و نوروزی صدا و سیما و تقدیر رهبر آن معظم انقلاب را مایه افتخار رسانه ملی توصیف کرد.

جبلی با اشاره به اینکه که رسانه ملی در مدتی کوتاه دو مرتبه مورد تفقد و تحسین رهبری قرار گرفت، گفت: رسانه ملی دو رویداد را با سربلندی رقم زد، نخست اقدام بی سابقه در راه‌اندازی ۲۰۰ کانال انتخاباتی و دوم ویژه‌برنامه‌های ایام نوروز و رمضان که تلاش کردیم در تراز رسانه محبوب مردم، ایفای نقش کنیم و درنتیجه آن، رسانه ملی هم مورد توجه مردم و هم مورد عنایت رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.

وی افزود: بررسی میزان مخاطبان ما در دو مناسبت ویژه امسال امیدبخش بود و به‌مثابه تلنگری برای مدیران، برنامه‌سازان، هنرمندان و حتی منتقدان است که جایگاه، نقش و موقعیت منحصربه‌فرد صداوسیما را جدی‌تر بگیرند. اینکه تک‌قسمت‌هایی از برخی برنامه‌های ما می‌توانند ده‌ها میلیون بار در فضای مجازی دیده شوند، گواهی برهمین گفته است.

جبلی همچنین گفت: باید چهره‌ها، ستاره‌ها و عناصر درخشان رسانه‌ملی را قدر دانست. جایگاه هنرمندان برای تبیین مسئولیت‌های اجتماعی و نقش هدایتگری آنها برجسته است.

رئیس رسانه ملی از مشارکت نهاد‌ها و مؤسساتی، چون سازمان تبلیغات اسلامی، شهرداری و ... در ساخت برنامه‌ها به‌ویژه در این ایام قدردانی کرد و با اشاره به ویژگی‌های متفاوت برنامه‌سازی برای عید نوروز که با ایام ماه مبارک رمضان مقارن شده بود، اظهار کرد: با افتخار و با عزم و جدیت برنامه‌سازان و همکاران، میزان مخاطبان ما نسبت به سال گذشته ۱۶ درصد افزایش یافته بود. البته که رقابت سنگین در این زیست‌بوم، تغییر مصرف رسانه‌ای و ذائقه‌های مختلف، کار را سخت‌تر کرده است و تولید برنامه‌های کیفی باید در بالاترین سطح اتفاق بیفتد تا مخاطب ماندگار باشد.

جبلی تأکید کرد که بر تحول در رسانه ملی پافشاری می‌کنیم، نه یک قدم کوتاه آمدیم و نه یک قدم کوتاه خواهیم آمد.

وی گفت: سندتحول، میثاق‌نامه دوره مدیریتی جدید است و با قاطعیت دنبال خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه پرچم تحول ما دو رنگ دارد؛ «هویت» و «عدالت»، عنوان کرد: سبک زندگی ایرانی اسلامی، فرهنگ و ادبیات و شعر، باور‌ها و اعتقادات عمیق و راسخ دینی، اقوام متنوع ایرانی، پاره فرهنگ‌ها و آداب و رسوم شیرین مناطق مختلف کشورمان، لهجه‌ها و سنتها، باور به قرآن و ائمه (ع)، احساس تعلق امتی و تاثیر گذاری جهانی، انقلاب اسلامی و شهدا و هنر انقلاب و... عناصر هویتی ما هستند و از همین رهگذر، مصمم بودیم در برنامه‌های مختلف به‌خوبی به این عناصر توجه کنیم.

رئیس رسانه ملی اضافه کرد: پرداختن تام‌وتمام به عناصر هویت ایرانی سرلوحه اقدامات ما در حوزه هویت محوری است و به‌عنوان نمونه، اگر به شعر می‌پردازیم برای آن است که از هویت قومی و ملی‌مان غفلت نکنیم. همچنین بر خودمان فرض می‌دانیم که اگر به گوشه‌ای از خاک ایران توجه می‌کنیم، از گوشه دیگر غافل نشویم. همچنین توجه به قرآن و عترت و معارف اسلامی جزئی مهم از هویت ایرانیان است که در برنامه‌های موفق قرآنی و آئینی به آن توجه شد. 

جبلی با اشاره به اینکه افتخار ما این است که رسانه ملی در این دوره با برنامه‌های قرآنی و اعتقادی موفق و فاخر شناخته می‌شود گفت: قرآن حجت را بر ما تمام کرد چرا که با برنامه ریزی مناسب و توجه همزمان به محتوا و رویکرد و سازوکار رسانه ملی موفق شد برنامه‌ای قرآنی را در شمار پرمخاطب‌ترین و محبوب‌ترین برنامه‌ها قرار دهد.

رئیس رسانه ملی همچنین با اشاره به بازدید‌های چند صد میلیونی محتوا‌های تولیدی رسانه ملی در فضای مجازی گفت: این که گمان کنیم عصر تلویزیون به سر آمده است درست نیست و اگر ما پرچم هویت و عدالت را برافراشته نگه داریم و همزمان به محتوا و قالب جذاب توجه کنیم، می‌توانیم جلوتر از همه رقبای دیگر بایستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • «خط رو خط» با محوریت طنز جامعه شهری روایت می‌شود
  • برنامه‌های ویژه‌ای برای نشاط اجتماعی بانوان قزوین داریم
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان طرح در کرمان در دست اجرا
  • توجه به هویت ملی رمز موفقیت صداوسیما
  • عملیات «وعده صادق» تمام معادلات را به نفع ایران تغییر داد
  • توجه به هویت ملی، رمز موفقیت صداوسیما
  • دبیرخانه شهرهای زیارتی ایران با محوریت مشهد مقدس ایجاد شد
  • افزایش شور و نشاط اجتماعی در سطح جامعه اعتیاد را کاهش می‌دهد
  • شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود
  • نقش مردم در همراهی با پلیس در طرح عفاف و حجاب برجسته است