Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بلغارستان کشور اروپای شرقی که به دنبال تحکیم روابط تجاری و فعالیت های سرمایه گذاری با پاکستان همسایه شرقی ایران است، بهره مندی مزایا کریدور ترانزیتی و مسیرجاده ای ایران را برای دستیابی به اهداف مشترک تجاری مهم دانست. تاریخ انتشار: 12:30 - 08 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۱۰۸۱

به گزارش خبرگزاری میزان، تجارت دوجانبه آسان با استفاده از کریدور جاده ای ایران، پیشنهادی است که از سوی سفیر بلغارستان در پاکستان به بازرگانان و جامعه سرمایه گذاری این کشور مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه های پاکستان گزارش دادند: الکساندر بوریسوف پاراشکوف روزهای اخیر طی دیدار با مسئولان "اتاق بازرگانی و تجارت لاهور" در ایالت پنجاب پاکستان از آمادگی صوفیه جهت تحکیم مناسبات اقتصادی با پاکستان و فراهم کردن موقعیت سرمایه گذاری شرکت های پاکستانی در مناطق ویژه اقتصاد بلغارستان خبر داد.

وی خطاب به بازرگانان پاکستانی گفت: ما اکنون از طریق مسیر جاده ای جمهوری اسلامی ایران به یکدیگر متصل هستم، حجم تجارت دوجانبه طی چند سال گذشته حدود ۳۳ میلیون دلار بوده است که البته ظرفیت واقعی دو کشور را منعکس نمی کند.

سفیر بلغارستان به مسئولان اتاق بازرگانی لاهور و همچنین شرکت های بزرگ سرمایه گذاری پاکستان پیشنهاد داد تا با استفاده از کریدور جاده ای ایران، می توانیم فرآیند تجارت دوجانبه را آسان کنیم.

وی افزود: بلغارستان یک کشور عضو اتحادیه اروپا است و از این نظر از مزایای زیادی برخوردار می باشد. بازرگانان پاکستانی نیز در این نشست از آمادگی برای صادرات مرکبات، برنج، محصولات نساجی، مبلمان و سنگ ساختمانی به بلغارستان خبر دادند.

«زاهد جاوید» نائب رئیس اتاق بازرگانی و تجارت لاهور پاکستان روز دوشنبه طی گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت ما همواره به دنبال تقویت تجارت دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران و همچنین فعالیت ها اقتصادی در منطقه با استفاده از کریدور جاده ای ایران هستیم.

 

بیشتر بخوانید: توسعه حمل و نقل برقی راهکار پاکستان برای کاهش "آلودگی هوا" هند از سلاح‌های ضد ماهواره و بالگردهای جدید رونمایی کرد

وی با اعلام حمایت از توسعه روابط تجاری پاکستان با بلغارستان و ضمن اشاره به پیشنهاد سفیر این کشور اروپایی برای بهره مندی از مسیر جاده ای ایران، افزود: ما این طرح را با مسئولان ذی ربط درمیان خواهیم گذاشت زیرا چنین طرح هایی به افزایش تجارت منطقه کمک می کند.

زاهد جاوید اظهار داشت: ایران کشور همسایه و برادر پاکستان است و معقتدیم که استفاده از ظرفیت های ترانزیتی جمهوری اسلامی ایران علاوه بر کسب منافع دوجانبه، مسیر اتصالات منطقه ای را نیز هموار می کند.

ایرنا

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پاکستان اسلام آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۴۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزرای نفت ایران و پاکستان دوطرف میز مذاکره تجارت گازی

در نشست وزرای نفتی ایران و پاکستان بحث و بررسی بر روی توسعه همکاری‌های انرژی انجام شد و آغاز تجارت گازی دو کشور مورد واکاوی دو طرف قرار گرفت. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، به‌نظر می‌رسد در 15 سالی که از امضای قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان گذشته که با کارشکنی مستقیم امریکا این قرارداد اجرایی نشده، هیچ‌گاه مثل امروز، مقامات پاکستان نسبت به رفع موانع اجرایی شدن این قرارداد، مصمم نبوده‌اند.

دوماه پیش بود که وزارت نفت و منابع طبیعی پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که کمیته انرژی کابینه پاکستان با آغاز کار برای احداث خط لوله از مرز مشترک پاکستان تا بندر گوادر موافقت کرده است.

در این بیانه آمده بود: "با توجه به کمیته نظارتی که در سپتامبر سال گذشته از سوی نخست‌وزیر پاکستان برای بررسی توصیه وزرای مربوط درباره خط لوله گاز ایران و پاکستان تشکیل شده بود، کمیته انرژی کابینه توصیه‌های دریافت از سوی کمیته نظارتی را تایید و به موجب آن در مرحله نخست، کار بر روی احداث 80 کیلومتر خط لوله گاز از مرز پاکستان تا بندر گوادر آغاز خواهد شد."

حال در خلال سفر رئیس جمهوری ایران به پاکستان، جواد اوجی، وزیر نفت ایران با همتای پاکستانی خود نشست مشترکی برگزار کرد که طبق اعلام وزارت نفت، دو طرف در این دیدار بر تحکیم روابط دو کشور به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز تأکید کردند و توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی از مهم‌ترین محورهای مذاکرات وزیران نفت ایران و پاکستان بود.

اگرچه وزارت نفت ایران از جزئیات مذاکرات صورت گرفته در این جلسه خبری منتشر نکرده، اما بررسی‌های تسنیم نشان می‌دهد که  آغاز تجارت گازی دو کشور مورد واکاوی دو طرف قرار گرفته است.

به‌نظر می‌رسد از این سفر و جلساتی که در خلال آن برگزار شده، می‌توان طلسم‌شکنی آغاز تجارت گازی دو کشور را پس از 15 سال انتظار داشت؛ البته این مهم بستگی به قدرت چانه‌زنی دو طرف و اهتمام مسئولان دو کشور برای رفع موانع خواهد داشت و مقامات پاکستان باید در عمل نشان دهند که سیاست یک‌بام و دوهوای گذشته در مورد تعلیق خرید گاز از ایران را زیر سایه همراهی با امریکا کنار گذاشته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گام بلند ایران و پاکستان برای ارتقای روابط دوجانبه
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • هدف گذاری برای تجارت ۱۰میلیارد دلاری ایران و پاکستان
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می گذرد؟/ از تعریف نقشه راه مشترک برای مبارزه با تروریسم تا تلاش برای توسعه تجارت رسمی دوجانبه / لاهور و کراچی میزبان رئیس جمهور ایران
  • گزارش امیرعبداللهیان از روز اول سفر رئیسی به پاکستان
  • وزرای نفت ایران و پاکستان دوطرف میز مذاکره تجارت گازی
  • توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای و بندری برای دستیابی به تجارت ۱۰ میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان تهران و اسلام آباد
  • تأکید مقام‌های عالی ایران و پاکستان بر توسعه روابط دوجانبه/ انرژی از محورهای مهم مذاکرات تهران و اسلام‌آباد خواهد بود
  • تاکید مقام‌های عالی ایران و پاکستان بر توسعه روابط دوجانبه/ انرژی از محورهای مهم مذاکرات تهران و اسلام‌آباد خواهد بود