Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تاکید بر جلوگیری از واردات بی‌رویه محصولات کشاورزی از سوی دولت گفت: واردات محصولات کشاورزی سبب افزایش بیماری در مردم می‌شود. ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۱ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری،آیت‌الله‌ محمد باقر محمدی لائینی امروز در دیدار اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت مازندران اظهار داشت: اگر بنا است خداوند برای کمک به خلق خود از خلق خود استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌تواند مستقیم کمک کند ولی می‌خواهد خود خلق به خلق کمک کند تا به فیض برسد.

وی افزود: برخی موارد عده‌ای از افراد واسط می‌شوند تا دارا را با ندار وصل کند.گاهی اوقات برخی افراد ثروتمند هستند که نمی‌خواهند کمک کنند و حتی واسطه هم تاثیری ندارد و اینها به سعادت خود پشت پا می‌زنند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران تصریح کرد: هر میزان در احداث بیمارستان و تجهیزات موفق باشیم نتوانیم جلوی پیشرفت و افزایش بیماری را نگیریم فایده ندارد. باید با سبک زندگی مناسب از افزایش انواع بیماری‌ها جلوگیری کنیم.

تولید بیش از 3 درصد محصولات کشاورزی کشور در گیلانمصوبه تلفیق: صادرات محصولات کشاورزی از الزام بازگشت ارز معاف شدصنایع تبدیلی محصولات کشاورزی در خراسان جنوبی توسعه یابد
لایئنی گفت: باید از واردات برنج و گندم و محصولات کشاورزی دیگر که کیفیت ندارد جلوگیری تا جلوی افزایش بیماری گرفته شود. اگر ما سرچشمه‌های بیماری را مشخص کنیم شاید نیاز به این همه فعالیت برای درمان نباشد.

وی بیان کرد: با انگیزه انسان دوستانه و خدادوستانه و احساساتی که دارید می‌توانید پیشرفت بیشتری داشته باشید. هر کسی با هر انگیزه‌ای دارد می‌تواند وارد این حوزه شود. هیچ ثوابی بالاتر از کمک به مستضعفان و گرفتاران نیست.

امام جمعه ساری همچنین در جلسه کمیته قرآن ستاد دهه فجر مازندران با اشاره به اینکه اگر انقلاب ما پابرجا بوده به این دلیل است که انقلابی قرآنی بوده است، گفت: بچه‌هایی که برای این انقلاب جان خود را در طبق اخلاص گذاشته از محافل قرآنی بودند.

وی با اظهار امیدواری از اینکه در ایام دهه فجر یک اجتماع بزرگ قرآنی در استان تشکیل شود، افزود: باید قرآن و نهج‌البلاغه را جدی بگیریم تا مسائل را بهتر پیش ببریم.

لائینی با اشاره به وجود 10 میلیون حافظ قرآن در کشور تصریح کرد: این تعداد باید به 80 میلیون نفر برسد. ما باید انگیزه‌ها را قوی‌تر کرده و بیشتر از هر شورایی، شورای قرآنی را جدی بگیریم.

انتهای پیام/681/ح

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۵۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و گفت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

خیام‌نکویی با بیان اینکه رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابراز کرد: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه شناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما سازمان محکم جلوی این ساخت و سازها ایستاد و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به ۵ طبقه کاهش یافت.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلف هستند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

کد خبر 6086875

دیگر خبرها

  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» سمنان کلنگ زنی شد
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • دیدار مدیران اداره کل بیمه سلامت با نماینده ولی فقیه در استان
  • آفت واردات بر بار برنج مازندران
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • کشاورزی پیشران اقتصاد کشور است
  • هشدار نماینده ولی فقیه به اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه/ برای جبران عقب افتادگی‌ها از حواشی بپرهیزید