Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، مدیرروابط عمومی  و اموربین الملل هلدینگ خلیج فارس با اعلام خبر انعقاد امضای تفاهم‌نامه با معاونت فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: تفاهم نامه بین هلدینگ خلیج فارس و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زمینه همکاری بین صنعت پتروشیمی و شرکت های دانش بنیان واستارت آپ ها برای تقویت و حمایت از ساخت داخل است و یکی از مفاد این تفاهم نامه برگزاری رویداد حمایت از ساخت داخل و گردهمایی شرکت های دانش بنیان با شرکت های تابعه هلدینگ خلیج فارس دریک اقدام نمایشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این اظهار داشت: معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در شکل گیری این همکاری به هلدینگ خلیج فارس کمک کرد تا، از این طریق جوانان و نیروهای مستعد فعال در داخل کشور، در حوزه استارت آپ ها و دانش بنیان ها شناخته شده و همچنین بتوانند وارد عرصه تولید و کار شوند.

وی ادامه داد: ما در هلدینگ خلیج فارس برای این همکاری اعلام آمادگی کردیم، که شرکت های دانش بنیان واستارت آپ های مرتبط و مورد تایید معاونت علمی و فناوری در نمایشگاه پتروشیمی کیش حضور داشته باشند و شرکت های هلدینگ خلیج فارس نیز با حضور در این رویداد  زمینه تجهیزات ساخت داخل، تامین قطعات، تعمیرات، مهندسی، مشاوره و غیره با این شرکت ها تامین گفتگو و نیازهای خود را کنند.

مدیر روابط عمومی هلدینگ خلیج فارس در زمینه اعلام نیازهمکاری شرکت های هلدینگ خلیج فارس گفت: مجموعه شرکت های هلدینگ خلیج فارس سعی خواهند کرد علاوه بر مذاکره شرکت های داخلی در حوزه خدمات فنی مهندسی و صنعتی، در زمینه خدمات غیر صنعتی مانند خدمات تغذیه، پروازی، اسکان، اقامت و گردشگری ساخت و ساز، عمران و غیره را هم با شرکت های داخلی در این نمایشگاه  به گفتگو و نشست بگذارند؛ بویژه برای شرکت هایی که در مناطق صنعتی فعال هستند و بومی مناطق همجوار محسوب می شوند.

وی رویکرد برگزاری نمایشگاه حمایت از ساخت داخل با تمرکز بر هلدینگ خلیج فارس در جزیره کیش را نقطه عطفی برای استفاده از توان تولیدکنندگان و سازندگان داخلی در یک فضای نمایشگاهی مشترک عنوان کرد و گفت: سازندگان داخلی در یک فضای نمایشگاهی مشترک می توانند در زمینه نیازمندی های تجهیزات، تامین قطعات، مدیریت دانش ، تعمیرات، بومی سازی، مشاوره و مهندسی معکوس و غیره مذاکره کنند و در نهایت به انعقاد قراردادهای همکاری بیانجامد.

گلی، حضور سازندگان تجهیزات صنعت نفت در داخل کشور را مثبت دانست وعنوان کرد: در سال های گذشته مجموعه وزارت نفت و صنعت پتروشیمی تلاش هایی برای حداکثر سازی بهره گیری از توان داخل و تامین تجهیزات، قطعات و مواد اولیه مصرفی در صنعت پتروشیمی آغازکردند و با کمک سازندگان تجهیزات داخلی توانستند سطح استفاده از امکانات داخلی را افزایش دهند و از سوی دیگر تکیه صنعت پتروشیمی به متخصصان داخلی هم افزایش یافت.

وی در ادامه افزود: با تداوم این رویکرد، شرکت های هلدینگ خلیج فارس نیز به دنبال وظیفه سازمانی خود میزان استفاده از امکانات ساخت داخل را افزایش داده و از تولیدکنندگان داخلی حمایت کرده و خواهند کرد و با ادامه این روند، رشد و توسعه شرکت های تولیدی در پایین دست صنعت پتروشیمی و اشتغال بیشتر درمناطق همجوار صنعت  و پتروشیمی ایجاد خواهد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان همکاری تفاهم نامه تولید داخلی هلدینگ خلیج فارس شرکت صنایع پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۵۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر، مسلم حدیدی عصر یکشنبه در مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت که با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش آموزان و تبیین الگوی پیشرفت و دستاوردهای فناوران و دانش بنیان‌ها در برج فناوری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نقش و اهداف جهاد دانشگاهی برای پیشبرد اهداف خود در راستای حل مشکلاتی از کشور به گونه‌ای مأموریت گرا عمل می‌کند.

وی افزود: همچنین با توجه به نقش و اهمیت جایگاه آموزش و پرورش در رقم زدن اتفاقات خوب در کشور باید برای وقت بیشتری آن گذاشته شود و با برنامه‌های ویژه گام‌های مهمی برای پیشرفت تمام جامعه برداشت.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: بر اساس اهداف ۲ نهاد آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی دی ماه سال گذشته تفاهم نامه همکاری بین این ۲ نهاد منعقد شد که این تفاهم‌نامه بر اساس ساحت‌های شش‌ گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده که با شروع فعالیت دبیرخانه مشترک همکاری‌های این ۲ نهاد رسماً فعالیت‌های آن آغاز شد.

حدیدی به نام گذاری این طرح همکاری ۲ جانب و مزین کردن آن به نام «شهید نوروز نژاد» اشاره کرد و گفت: در این تفاهم‌نامه ۹ بند کاری تعریف شده که هشت بند آن مربوط به اعت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و تاکنون جلسات تخصصی متعددیم بین این دو نهاد برگزار شده است.

وی بیان کرد: طرح اردوی راهیان پیشرفت با هدف نشان دادن دستاوردهای استان کرمانشاه یکی از ویژه‌های این تفاهمنامه بوده و بر اساس قابلیت‌هایی که در مجموعه پارک علم و فناوری وجود دارد استان کرمانشاه هم اکنون با ۳۳۰ واحد فناور ۲۰ محصول منحصر به فرد در برج فناوری تولید کرده و به نیاز کشور پاسخ داده است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه دانش آموزان نیازمند آشنایی با محورهای حوزه فناوری قابلیت‌های خود در این حوزه‌ها هستند، اضافه کرد: یکی دیگر از محورهای این تفاهم‌نامه رویداد نیشتمان است که د ر این رویداد دانش‌آموزان نسبت به کار و فناوری شناخت بیشتری به دست آورده و با فرهنگ کار و واحدهای فناور آشنایی بیشتری پیدا می‌کنند و در همین راستا در تابستان پیش رو سه کارگاه تخصصی در این حوزه برای دانش آموزان فناور برگزار خواهد شد.

حدیدی ادامه داد: دانش آموزان فناوری که در این کارگاه‌های تخصصی حضور پیدا می‌کنند با شروع مدارس در مهر ماه به عنوان راهبران فناوری در مدارس و تمامی مناطق و روستاها در این حوزه فعالیت‌های فناور محور فعالیت خواهند کرد و دیگر دانش‌آموزان را در این مسیر تشویق می‌کنند.

وی همچنین به برگزاری مناظره دانش آموزی اشاره و عنوان کرد: در این رویکرد تاکنون عملکرد موفقی مشاهده شده که از طریق تعامل با آموزش و پرورش از مهرماه قرار است به صورت تخصصی در بستر آموزشی اقدام شود.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: یکدیگر از محورهای تفاهم‌نامه مرکز شتابدهی شغلی است که در این محور از واحدهای فناور و موفق در کسب و کار قرار گرفته خواهد شد و با حاضر شدن در کنار تیم‌های متخصص جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش دانش آموزان را راهنمایی خواهند کرد.

حدیدی تاکید کرد: یکی دیگر از برنامه‌های مشترک در این تفاهم‌نامه «سفیران علمی» است که در این برنامه پیگیر تقویت ارتباط آموزش و پرورش با زیست بوم فناوری و انتخاب جهاد یاران هرصه کار و فناوری خواهیم بود.

وی افزود: «اندیشکده امید و آینده کرمانشاه» هم به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های این تفاهم‌نامه است که به شناسایی هرچه بهتر مسائل، دغدغه‌ها و چالش‌های حوزه دانش آموزی می‌پردازد.

حدیدی در پایان انتخاب استان کرمانشاه به عنوان استان پایلوت در کشور برای راحی کارویژه‌های این حوزه را از اهداف مهم خود دانست و گفت: بر همین اساس به منظور تداوم همکاری و اقدامات مؤثر بین دو نهاد آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی به زودی دفتر همکاری این دو نهاد در برج فناوری اه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 6084770

دیگر خبرها

  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • پرسپولیس و استقلال بعد از واگذاری چه تغییری خواهند کرد؟ | گام تازه برای برتری در مسابقات
  • چرا از هلدینگ خلیج فارس سهمی به بچه‌های خلیج فارس نرسد؟
  • اولین پیام رسمی مالک جدید استقلال به آبی‌پوشان!
  • اولین واکنش پتروشیمی خلیج فارس به خرید استقلال
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • عکس| استوری معنادار هلدینگ خلیج فارس درباره مالکیت استقلال
  • جزییاتی از واگذاری سهام باشگاه استقلال به هلدینگ خلیج فارس
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه