Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا راز روز سه شنبه در آیین برگزاری ننستین دوره رقابت‌های آزاد مهارت کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در بوشهر افزود: فراگیران مهارت‌های فنی و حرفه‌ای ایران براساس استانداردهای روز دنیا درقالب رقابت‌های بین‌المللی و جهانی مهارت با کشورهای مطرح دنیا رقابت می‌کنند و مدال‌های طلا، نقره، برنز و دیپلم‌های افتخار را به خود اختصاص می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کسب این افتخارها بیانگر این است که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در ایران براساس استانداردهای جهانی و مهارتی دنیا ارائه می‌شود.

راز بیان کرد: در سال ۹۹، نوزدهمین دوره رقابت‌های ملی مهارت در کشور برگزار می‌شود و در مهر ماه امسال نیز تیم ملی مهارت ایران در رقابت‌های مهارت آسیایی ۲۰۲۰ ابوظبی حضور می‌یابند.

وی اضافه کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای آموزش‌های خود براساس استانداردهای بین‌المللی مهارت در بخش‌های دولتی و آزاد گواهینامه بین‌المللی ارائه می‌کند.

راز اظهار داشت: در کنار آموزش‌های مهارتی براساس استانداردها رقابت‌های جهانی مهارت، مسابقات آزاد و ملی مهارت  نیز برگزار می‌شود.

مدیرکل فنی‌وحرفه‌ای استان بوشهر گفت: با توجه به فراخوان داده شده در گام نخست ۱۷۰ نفر از کارکنان وظیفه نیروهای مسلح مستقر در این استان در ۲ رشته مهارت جوش و برق ساختمان ثبت‌نام کردند.

عبدالمجید دراهکی افزود: با توجه به آزمون‌های برگزارشده در هر رشته ۳۰ نفر پذیرش و امروز باهم به رقابت می‌پردازند این رقابت‌ها تا ساعت ۱۴ ادامه و براساس نظر داوران افراد برگزیده انتخاب می‌شوند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان بوشهر اضافه کرد: برگزاری این سطح از رقابت‌ها برای نخستین بار در کشور در استان بوشهر انجام شده‌است.

وی یادآور شد: در سال جاری چهار هزار و ۹۰۰ نفر از سربازان وظیفه در یگان‌های مختلف آموزشی در ۷۲ رشته آموزش‌ها و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای را فرا می‌گیرند که از این تعداد تاکنون برای ۲هزار و ۷۰۰ نفر گواهینامه مهارت صادر شده‌است.  

برچسب‌ها بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور إيران مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور إيران مهارت اموزی بوشهر سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور إيران مهارت اموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۵۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۹۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از این جلسه در خصوص گزارش وضعیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی در کشور بیان کرد: اخیراً خبری با عنوان «نتایج ضعیف دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی موضوعی کیو- اس ۲۰۲۴» منتشر شده که در آن به گزارشی از جدیدترین نتایج نظام رتبه‌بندی موضوعی «کیو-اس» پرداخته شده است.

وی افزود: در این تحلیل صرفا به جنبه‌های منفی این گزارش، مبنی بر کاهش رتبه موضوعی برخی دانشگاه‌های برتر ایران در تعدادی از حوزه‌ها و رشته‌های علمی دانشگاهی اشاره شده است. این در حالی است که طبق همین گزارش، رتبه کلی همه دانشگاه‌های برتر ایران طی چهار سال گذشته به طور مستمر بهبود یافته و تنزل جایگاه دانشگاه‌های کشور تنها در رشته‌ها و حوزه‌های اشاره‌ شده است، که البته نیاز به بررسی علل و عوامل و توجه جدی دارد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: در این جلسه برخی عوامل اثرگذار بر وضعیت دانشگاه‌های ایران در نظام‌رتبه‌بندی «کیو-اس» از جمله تأثیر حوزه‌های علوم داده و هوش مصنوعی که به تازگی در این رتبه‌بندی مورد توجه قرار گرفته‌اند، سیاست‌های دانشگاه‌های رقیب در منطقه و جهان و تأثیر کاهش اقبال دانش‌آموزان به حوزه‌های علوم پایه و مهندسی بر تنزل جایگاه دانشگاه‌ها در این حوزه‌ها، و مشکلاتی که دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های زیرساختی، تأمین منابع و ارتباطات بین‌المللی با آنها مواجه هستند، مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در پایان، ضمن تأکید بر ضرورت حضور دانشگاه‌های برتر کشور در رقابت‌های بین‌المللی و بالاخص حفظ و ارتقاء جایگاه آنها در رتبه‌بندی‌های مهم، مقرر شد با توجه به اهمیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در داخل کشور در ارتقای کیفیت علمی و فرهنگی آنها و ایجاد امکان حمایت ویژه از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برتر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف شود تا بر اساس ماده ۴ سیاست‌ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در جمهوری اسلامی مصوب جلسه ۷۷۶ مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به تهیه طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور، با ملاحظه نقش تمامی بازیگران اصلی این عرصه تسهیل کند و این طرح را برای تصویب به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارسال کند.

کد خبر 6080815

دیگر خبرها

  • آموزش‌ مهارتی به بیش از ۱۳ هزار سرباز نیرو‌های مسلح خوزستان
  • عملکرد کارکنان آموزش و پرورش بوشهر روی موج رادیو ایران
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان
  • فرآیند مهارت‌آموزی در مهدیشهر با عنایت اعتباری دولت سیزدهم تکمیل می‌شود
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • رشد ۱۹ درصدی آموزش فنی و حرفه‌ای در استان مرکزی