Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-23@16:38:40 GMT

بنگلادشی‌ها آماده سرمایه‌گذاری در ایران

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۶۰۰۰

بنگلادشی‌ها آماده سرمایه‌گذاری در ایران

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان، هادی حق‌شناس در دیدار با اعظم سارکار، سفیر بنگلادش در جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: به دلیل سابقه فعالیت در سازمان بنادر و همچنین ظرفیت‌های گلستان، تلاش دارم هر چه زودتر در منطقه خواجه نفس بندر ایجاد کنیم و البته از حضور سرمایه‌گذاران بنگلادشی در این زمینه استقبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس توافق با وزیر راه و شهرسازی، بخش دولتی به عنوان فراهم کننده زیرساخت در بندر خواجه نفس همکاری خواهد داشت و از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی ۲ کشور استقبال می‌کند.

استاندار گلستان گفت: تلاش داریم در سال‌های آینده خواجه نفس را به بندر تخصصی چوب و غلات در شمال کشور تبدیل کنیم.

حق شناس گفت: هزینه ایجاد یک بندر در جنوب کشور ۱۰ برابر شمال کشور است و ما در خواجه نفس می‌توانیم با ایجاد عمق ۳ تا ۴ متری شرایط پهلوگیری کشتی‌ها را فراهم کنیم اما در جنوب باید این عمق ۱۲ تا ۱۳ متر باشد.

همچنین در این دیدار سفیر بنگلادش در جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: با اشاره به تشابهات گلستان با بنگلادش، علی‌رغم علاقه‌مندی بخش خصوصی خواهان حمایت‌های بخش دولتی ایران از سرمایه‌گذاران هستیم.

اعظم سارکار گفت: این سرمایه‌گذاران نزدیک به ۲۰ سال است که در ایران فعالیت دارند و با آگاهی از ظرفیت‌ها و شرایط سرمایه‌گذاری به گلستان آمده‌اند و امیدواریم این روابط بتواند زمینه همکاری مشترک را فراهم آورد.

کد خبر 481117 برچسب‌ها ایران و بنگلادش استان گلستان سرمایه‌ گذاری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و بنگلادش استان گلستان سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۶۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران

عطا حسن‌پور در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی لرستان در سالن جلسات این مجموعه با اشاره به اینکه فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در همه زمینه‌ها در حال توسعه و گسترش است و ما شاهد ارتباطات خوب این نهاد انقلابی با مسئولان و مدیریت استان هستیم، ادامه داد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان، مرکز امیدی برای کسانی که از داشتن فرزند ناامید هستند.
وی با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژتوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.
وی تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش گردشگری کشاورزی، معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.
حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کمااینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.
وی با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.
حسن‌پور با بیان اینکه جشنواره‌ها، برنامه‌ها و نمایشگاه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان از زمینه‌های همکاری این اداره‌کل با جهاد دانشگاهی خواهد بود، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت انتشارات جهاد دانشگاهی و از طرفی کتاب‌هایی از قبیل معماری‌های لرستان، پل‌های تاریخی لرستان و جاذبه‌های گردشگری لرستان آماده چاپ هستند می‌توان در این راستا از ظرفیت انتشارات این نهاد انقلابی استفاده کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش و برگزاری دوره‌های آموزشی هتل داری را از دیگر زمینه‌های همکاری مشترک این اداره‌کل و جهاد دانشگاهی برشمرد و گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • گلستان دومین استان امن برای سرمایه گذاری است
  • اطلس سرمایه‌گذاری زمینه جذب سرمایه گذاران در ایلام را تسهیل می‌کند
  • گرمای شدید در بنگلادش ۴ قربانی گرفت
  • گرما در بنگلادش قربانی گرفت
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی
  • درخشش طلا در سبد سرمایه‌گذاران ایرانی
  • پشت پرده فروش سهام دیجیکالا؛ خستگی استارت‌آپی!
  • صرفه جویی در بورس انرژی قیمت پیدا می‌کند