Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر؛ در این رویداد منصوره پناهی مدیرعامل خیریه رعد ابتدا به توضیح و تعریف معلولیت پرداخت و گفت: در گذشته اگر فردی عینک می‌زد یعنی در حال استفاده از یک وسیله کمکی بود اما حالا این مساله برای همه حل شده است. وی افزود: ویلچر هم مانند عینک یک وسیله کمکی است که اگر محیط مناسب سازی باشد دیگر محدودیت و معلولیت معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پناهی در ادامه با بیان تاریخچه کوتاهی از سیستم کار در گذشته گفت: زمانی کار اصلی بشر کشاورزی و سپس صنعت بود. در این سیستم قدرت بدنی حرف اول را می‌زد اما حالا توانایی‌های شناختی و قدرت حل مساله است که در کار مهم است. دو مهارتی که افراد دارای معلولیت آن را دارند.

پناهی با بیان اهمیت عمل به مسئولیت اجتماعی برای کسب‌وکارها به معرفی سیستم اشتغال حمایت‌شده پرداخت و گفت: در سیستم اشتغال حمایت‌شده، که چند سالی است در خیریه رعد دنبال می‌شود برای هر فرد کارجو یک مربی یا همیار شغلی اختصاص میابد. این همیار شغلی مسئول جست‌وجوی کار مناسب برای کارجو است و حتی زمانی که کار مناسب پیدا شود او را حمایت می‌کند و مسائل او را با کارفرما دنبال می‌کند. در حقیقت همیار شغلی فاصله کارجو و کارفرما را کم می‌کند و تسهیل کننده اشتغال برای آنهاست.

مدیرعامل خیریه رعد با بیان اینکه طبق قانون شرکت‌ها موظف هستند درصدی از استخدام‌های خود را به افراد دارای معلولیت اختصاص دهند افزود: در ایران بهزیستی تسهیلات خوبی مانند وام برای کارفرمایانی که از میان توانیابان استخدام داشته باشد را در نظر گرفته است.

بنیان‌گذار روش اشتغال حمایت‌شده در ایران با تأکید بر لزوم مناسب‌سازی فضای شهری برای افراد دارای معلولیت افزود: این محیط است که باعث محدودیت افراد دارای معلولیت می‌شود اگر محیط‌های شهری مناسب‌سازی شده باشند بین افراد دارای معلولیت و انسان‌هایی که معلولیت ندارند تفاوتی وجود ندارد.

مدیرعامل مجتمع رعد با اشاره به مفهوم شمول در رابطه با توان یابان بیان کرد: زمانی که تغییر نگرش در جامعه نسبت به افراد دارای معلولیت اتفاق بیافتد مردم متوجه توانمندی این افراد می‌شوند پناهی در توضیح این مفهوم افزود: برای مثال شرکت‌هایی در اسکاندیناوی وجود دارند که کار اصلی آنها تست برنامه‌های کامپیوتری قبل از انتشار عمومی است. این شرکت‌ها فقط افراد آسپرگر را برای این کار استخدام می‌کند چرا که این اختلال باعث دقت این افراد در انجام کارهای تکراری است و آن‌ها به‌خوبی از انجام این کار برمی‌آیند.

پناهی در پایان افزود: امیدوارم روزی در کشورمان افراد دارای معلولیت هم بتوانند مانند افراد بدون معلولیت به‌راحتی در سطح شهر حرکت کنند و برای اشتغال آن‌ها مانعی نباشد.

کد خبر 4838761

منبع: مهر

کلیدواژه: معلولان بهزیستی اشتغال شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش شهر تهران بارش برف محسن هاشمی مناطق سیل زده کشور محسن حاجی میرزایی سیدابراهیم رئیسی نیروی انتظامی کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه آلودگی هوا تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۶۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان گفت: نخستین رویداد پنجشنبه‌ فناور ۱۴۰۳ با موضوع ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های اصفهان کارت و حمل‌ونقل و ترافیکفردا (پنجشنبه) برگزار می‌شود.

مهدی شایق در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان پیگیر ایجاد شبکه‌سازی مناسب میان مجموعه مدیریت شهری و اکوسیستم کار و فناوری و زیست‌بوم فناوری شهر هستند که یکی از راه‌ها برگزاری رویدادهای مختلف است.

وی افزود: در مجموعه مدیریت پژوهش چند رویداد برگزار می‌کنیم که از رویدادهای ایده‌کاپ آغاز می‌شود و تا پروژه‌های مدیریت تکنولوژی که به‌صورت هدفمند بر پروژه خاصی متمرکز است، ادامه پیدا می‌کند.

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان با بیان اینکه یک دسته از رویدادها پنجشنبه‌های فناور است، گفت: سال گذشته ۹ رویداد پنجشنبه‌های فناور برگزار شد و در نظر داریم در سال جاری نیز هفت رویداد آن را برگزار شود؛ البته جنس این رویدادها بیان چالش معکوس است، درواقع کارفرما نیاز خود را بیان می‌کند و مخاطبانی که بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان فناور و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند متناسب با این نیاز طرح ارائه می‌دهند که سطح آن از ایده بالاتر است.

شایق با بیان اینکه طرح‌ها در بازه زمانی مشخص شده دریافت می‌شود و هر کدام از نظر داوران مناسب تشخیص داده می‌شود، وارد مراحل بعدی می‌شود تا به قرارداد منتج شود، گفت: اولین پنجشنبه فناور در سال جاری با موضوع ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال است، در این رویداد دنبال یک سری داده‌های موجود در شهرداری اصفهان از جمله داده‌های اصفهان کارت و بخشی از سیستم حمل‌ونقل و ترافیک هستیم تا در اختیار شرکت‌ها قرار داده شود.

وی با بیان اینکه تمایل داریم انتظارات ما از طریق این داده‌ها برآورده شود، تصریح کرد: این ۱۰ عنوان در پوسترها ذکر شده است و معتقد هستیم این داده‌ها علاوه بر اینکه نیاز ما را برآورده می‌کند، در حوزه ارزش‌آفرینی و مولدسازی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان با بیان اینکه در سال جدید سه رویداد اقتصاد دیجیتال خواهیم داشت، ادامه داد: اولین رویداد ششم اردیبهشت برگزار می‌شود، سرانجام تمام این رویدادها به نمایشگاه فن‌نما که در تاریخ دهم تا سیزدهم مهر برگزار می‌شود، خاتمه پیدا می‌کند و خروجی‌ها در آن نمایشگاه به نمایش گذاشته و قرارداد با شرکت‌ها در همان نمایشگاه منعقد می‌شود.

شایق با تاکید بر اینکه رویدادهای پنجشنبه فناور کاری نو بود که انجام شده است، تصریح کرد: استقبال شرکت‌های دانش‌بنیان از این رویدادها خوب بوده است و تلاش کردیم اعتماد مجموعه مدیریت شهری را به شرکت‌ها ثابت کنیم، از این‌رو با نظر مساعد شهردار اصفهان، فرایند تسهیل‌گری و انعقاد قرارداد برای این شرکت‌ها انجام شده است.

کد خبر 747436

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی، معلولیت دیگر محدودیت نخواهد بود
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • بررسی «ارزش‌آفرینی از دارایی‌های دیجیتال» در نخستین پنجشنبه فناور ۱۴۰۳
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • خبر‌هایی از بررسی فرهنگ وقف در همایش متولیان بقاع متبرکه در دامغان
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • پرورش نسل زد برای ورود به دنیای کسب‌وکارهای نوآور بررسی می‌شود
  • قروه بیشترین میزان بارندگی را در کردستان ثبت کرد
  • بررسی فقهی، پزشکی عبادات و عقود افراد دارای اختلالات گفتاری