Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استاندار مرکزی گفت: سالانه حدود ۴۰۰ هزار تن آسفالت در کارخانجات استان مرکزی تولید می‌شود که ۳۵ درصد آن در حوزه راهسازی و راهداری استان مورد استفاده قرار می‌گیرد. ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز در هفتمین جلسه شورای فنی استان مرکزی با تاکید بر ضرورت مرغوب بودن مصالح مورد استفاده در تولید آسفالت این استان اظهار داشت: نظارت مستمر بر فرآیند تولید آسفالت و کاهش زمان و مسافت بین مرکز بارگیری آسفالت تا مصرف و جلوگیری از اُفت دمای آن، سبب ارتقاء کیفیت آسفالت مصرفی می‌شود و باید این موضوع با جدیت توسط دستگاه‌های ذیربط به ویژه مجریان طرح‌های عمرانی رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی برای مجریان و همه دست‌اندر‌کاران تولید و استفاده از آسفالت در پروژه‌های عمرانی ضروری است و باید این دوره‌های آموزشی برای ناظران فنی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، کارشناسان ذیربط در راه و شهرسازی، راهداری، بنیاد مسکن، شرکت شهرک‌های صنعتی و دیگر استفاده‌کنندگان آسفالت برگزار شود.

معاون عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: بنابراین باید گفت ارتقاء دانش فنی مجریان ضروری است و باید در راستای آن اقدامات لازم انجام شود زیرا بسیاری از عدم رعایت‌ها ناشی از عدم دانش فنی در این زمینه است.

زندیه‌وکیلی بیان کرد: ثبت شرکت‌ها و کارخانه‌جات تولید آسفالت در سامانه اطلاعات کارخانه‌های قیر و آسفالت وزارت راه و شهرسازی الزامی است و این موضوع نیز باید از طریق دستگاه ذیربط مورد پیگیری قرار گیرد.

تولید آسفالت نانویی با تحمل دمایی بالااجرای 70 پروژه عمرانی در پایتخت/صرفه جویی 300 میلیارد تومانی در تولید آسفالتروش‌های نوین تولید آسفالت در مشهد مورد استفاده قرار می‌گیرد

وی با اشاره به مزایای کاربرد بتن غلتکی برای اجرای پروژه‌های راهسازی و معابر شهری گفت: اجرای همه پروژه‌های درون‌شهری را منوط به استفاده از آسفالت نکنید و سنگ فرش را می‌توانید به عنوان یک جایگزین مناسب‌تر مورد استفاده قرار دهید، همچنین دستگاه‌های ذیربط می‌توانند کاربرد آر سی سی برای جاده‌هایی که تراکم ماشین‌آلات سنگین دارند را در دستور کار قرار دهند. 

معاون عمرانی استاندار مرکزی با تاکید بر ایجاد یک بخش در حوزه راهداری برای نگهداری آسفالت محورهای استان ادامه داد: استفاده مستمر از روش اسکن به منظور انجام اقدامات پیش‌بینانه، پیش‌گیرانه و جلوگیری از خرابی آسفالت جاده‌ها، سبب طولانی‌تر شدن دوره بهره‌برداری از آسفالت مصرفی در محورهای استان و کاهش سوانح رانندگی می‌شود.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: طبق گزارشاتی که مطرح شد، سالانه حدود 400 هزار تن آسفالت در کارخانجات استان مرکزی  تولید می‌شود که 35 درصد آن در حوزه راهسازی و راهداری استان مورد استفاده قرار می‌گیرد و 65 درصد آسفالت تولیدی در بخش عمران شهری و روستایی مصرف می‌شود. 

انتهای پیام/712/ز

R7980/P1549/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در استان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • عملیات عمرانی بهسازی بزرگراه شهید باقری در منطقه ۸
  • بهره‌برداری از ۲ طرح راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • برنامه‌ریزی برای پویایی در ساخت‌وسازها، اولویت مهم شهرداری منطقه ۱۰ شیراز
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در استان
  • کمربندی دلیجان به طول ۶ کیلومتر آسفالت می‌شود
  • امسال وضعیت خیابان ها و بزرگراه های تهران مطلوب تر می شود | توزیع عادلانه آسفالت در مناطق ۲۲گانه
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • اجرای ده‌ها طرح عمرانی فعال راهداری در استان مرکزی