Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سامانه تلفنی 1593 از این به بعد برای امدادرسانی خودرویی در جاده‌های کشور انتخاب شده و مردم می‌توانند هرزمان درجاده‌ها نیاز به خدمات خودرویی داشتند با این سامانه تماس گرفته و تقاضای امداد کنند.

سامانه تلفنی 1593 صبح امروز (سه شنبه) در دومین همایش هوشمند سازی امداد خودرو رونمایی و به عنوان سامانه جدید ارائه خدمات فنی خودرو در جاده‌ها انتخاب شد و مردم می توانند هرجا نیاز به خدمات خودرویی داشتند با این شماره تماس گرفته از خدمات آنها بهره مند شوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سید مهدی حسینی» رییس انجمن صنفی شرکت های امدادخودرویی کشور در مراسم رونمایی از این سامانه تلفنی، گفت:خدمات خودرویی با نخستین تماس مردم با این سامانه با سرعت و کیفیت خوب در اختیار آنان قرار داده خواهد شد.

وی افزود: برنامه نرم افزاری تلفن همراه به نام جعبه نیز برای امداد گران خودرو طراحی شده است که از ماه آینده به ارائه خدمات خواهد پرداخت و مردم می توانند با نصب این برنامه نرم افزاری تلفن همراه خدمات خودرویی مورد نیاز را درخواست داده و به سرعت آن را دریافت دارند.

حسینی اضافه کرد: برنامه نرم افزاری ذکر شده این قابلیت را دارد تا به اتصا سایر سازمان های امدادی کشور مانند اورژانس و یا آتش نشانی خدمات بیشتر و با سرعت تری را در اختیار مردم قرار دهد.

رییس انجمن صنفی شرکت های امداد خودرویی از تلاش برای هوشمند سازی بیشتر خدمات خودرویی خبرداد و گفت: تلاش می شود با توجه به پیشرفت های روزافزون بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات از این پیشرفت ها برای خدمات رسانی بهتر امدادگران خودرو در جاده ها استفاده شود.

وی ضمن انتقاد نسبت به عملکرد شرکت های خصولتی امداد خودرو بر بخش خصوصی، خواستار توجه بیشتر مسوولان به شرکت های بخش خصوصی واقعی شد.
 حسینی افزود: ورود شرکت های خصولتی به این بخش موجب آسیب دیدن بخش خصوصی واقعی شده است.
وی با بیان اینکه شرکت های خصوصی فعال در این بخش با مشکلات روبرو شده اند، تامین نشدن سوخت مورد نیاز را یکی از مشکلات بر شمرد.
حسینی پیرامون مشکلات بیمه ای هم گفت: پرداخت ۴۰۰ هزار تومان سهم افراد آنان را نسبت به تداوم بیمه ناراضی ساخته و از افزایش مهارت فعالان این بخش اسقبال کرد.

افزایش مهارت امدادگران خودرو
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم بر ضرورت ارتقا مهارت های امداد گران خودرو تاکید کرد و افزود: افزایش مهارت امدادگران خودرو موجب عملکرد بهتر و در نتیجه رضایت مردم خواهد شد.
علیرضا محجوب ضمن اعلام اینکه مشکلات این صنف به شکل مستمر پیگیری می شود، افزود: افزایش مهارت امدادگران خودرو موجب ارتقای جایگاه آنان و کاهش مشکلات خواهد شد.
محجوب از رایزنی با صندوق بیمه روستاییان و عشایر برای استفاده امدادگران خودرو از خدمات بیمه ای این صندوق خبر داد و گفت: اقدام های اولیه در این باره صورت گرفته است.

 ایرنا

برچسب ها: ایران خودرو ، امدادرسانی ، خودرو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران خودرو امدادرسانی خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۸۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداردهای خودرویی کشور ۱۲۰ گانه شد

از سال ۱۳۹۶ و به‌صورت پلکانی، رعایت استاندارد برای خودروهای داخلی و وارداتی ضروری شد. در ابتدا استانداردهای ۵۲ گانه، سپس در گام دوم از انتهای سال ۱۳۹۸ استانداردهای ۶۳ گانه و در نهایت از سال ۱۳۹۹ رعایت استانداردهای ۸۵ گانه خودرویی ضروری شد.

به گزارش گجت نیوز، استانداردهای ۸۵ گانه خودرویی یکی از بزرگ‌ترین معضل‌های خودروسازان در سال‌های اخیر بود که دود آن در نهایت به چشم خریداران نهایی رفت. حال طبق آخرین اخبار خودرو معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد اعلام کرده که استاندارد‌های ۸۵ گانه به‌زودی منسوخ خواهد شد و استانداردهای خودرویی کشور ۱۲۰ گانه خواهد شد.

لزوم ارتقای استانداردهای خودرویی کشور

پرویز درویش، معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد با اشاره به لزوم ایجاد زیرساخت برای رعایت استانداردهای ۱۲۰گانه خودرویی در کشور، اعلام کرد:

استاندارد‌های مجموعه خودرو در گذشته ۸۵ گانه بود که اکنون ۱۲۰ نوع استاندارد تدوین شده است؛ اما برای اجرای آنها در شرکت‌های خودروسازی باید شرایط لازم و زیرساخت‌ها آماده شوند؛ چون بسیاری از آنها امکانات رفاهی هستند و باید در خودرو‌های جدید اجرا شوند. در گذشته تنها قطعات مصرفی خودرو نظیر تیغه برف‌پاک‌کن، لنت ترمز یا لامپ مشمول استاندارد‌های اجباری بودند؛ اما اکنون بنا شده است که برای هزار قطعه، شامل مجموعه‌هایی نظیر بدنه یا ترمز، استاندارد اجباری ابلاغ شود.

با توجه به آمار فروش بالای دو خودروساز بزرگ کشور، افزایش ایمنی سرنشینان و عابران پیاده و کاهش مصرف سوخت و آلودگی هوا از جمله فوایدی است که استانداردسازی خودروهای داخلی می‌تواند برای کشور به‌ارمغان بیاورد و تمامی این موارد نیازمند زیرساخت‌هایی است که باید حتما اجرایی شوند.

با وجود ادعای مسئولان داخلی در مورد کیفیت مطلوب بنزین در جایگاه‌های سوخت کشور، می‌توان متوجه شد که به‌جز کلانشهرها، دیگر شهرها از بنزین یورو ۴ و یورو ۵ استفاده نمی‌کنند و این باعث می‌شود استهلاک و آلایندگی خودروهای یورو ۵ جدید افزایش یابد.

همچنین خودروسازان داخلی در بازار ایده‌آل و رقابتی فعالیت نمی‌کنند که قادر به رعایت استانداردهای جهانی باشند. البته که رعایت استانداردهای خودرویی بیشتر، کیفیت و ارتقای محصولات داخلی را افزایش می‌دهد؛ اما در کشوری که قیمت هر خودرو به‌صورت جداگانه اعلام می‌شود و خودروساز حق ندارد نرخ بالاتری برای محصول تولیدی خود تصویب کند و نیز رقابت سالمی میان تولیدکنندگان داخلی، مونتاژکاران و محصولات وارداتی شکل نمی‌گیرد، نمی‌توان انتظار داشت که اجبار رعایت استانداردهای خودرویی بالاتر سبب رسیدن به وضعیت ایده‌‌آل شود.

در یک ماه گذشته نیز شاهد بودیم که خودرو پرتقاضایی همچون پژو پارس به‌دلیل پاس نکردن استانداردهای ۸۵گانه، قادر به ادامه تولید نبود و این موضوع خریداران را با معضلات بسیاری روبه‌رو کرد. از نظر بسیاری از خریداران، این موضوع هیچ اهمیتی نداشت و تنها خواسته‌ آنها از شرکت، تحویل خودرو و انجام تعهد بود. در نهایت نیز سازمان استاندارد از این موضع عقب‌نشینی کرد و شاهد تولید پژو پارس در سال جدید هستیم.

استانداردهای ۱۲۰ گانه، بهانه آینده خودروسازان برای افزایش قیمت

بازار خودرو کشورمان انحصاری و بی در و پیکر است؛ به‌گونه‌ای که حدود ۸۰ درصد از سهم فروش سالانه خودرو در اختیار دو شرکت بزرگ دولتی ایران خودرو و سایپا قرار دارد. همچنین در حالی که بسیاری از مردم کشور استطاعت خرید همین خودروهای بی‌کیفیت داخلی با استانداردهای ۸۵ گانه را ندارند، لزوم رعایت استانداردهای ۱۲۰ گانه موجب سوءاستفاده خودروسازان داخلی برای افزایش بیشتر قیمت محصولات خواهد شد.

در نتیجه مصرف‌کنندگانی که سال‌ها در آرزوی خرید خودرو صفر کیلومتر هستند با افزایش قیمت محصولات مواجه شده یا مجبورند با صرف هزینه بیشتر برای استانداردی همچون سنسور پایش فشار باد تایرها یا چراغ‌های روز که هیچ اهمیتی برای آنها ندارد، خودرو مورد نظر را خریداری نمایند یا از خرید خودرو منصرف شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • امدادرسانی‌ هلال احمر به حدود ۴۰ هزار و ۹۳۴ آسیب دیده سیلاب بلوچستان تداوم دارد
  • امدادرسانی به ۲۴۲ روستا و ادامه عملیات
  • استانداردهای خودرویی کشور ۱۲۰ گانه شد
  • جزئیات سیل در ۲۵ شهرستان کشور / وضعیت در سیستان و بلوچستان اضطراری است
  • جزئیات آغاز ثبت نام ترمیم معدل ۱۴۰۳ + چگونگی ثبت‌نام و هزینه
  • با ۲۰۰ میلیون چه خودرویی بخریم؟
  • امدادرسانی‌ نیروهای عملیاتی هلال احمر به ۲۸ هزار و ۵۰۴ نفر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان
  • امداد رسانی به ۴ حادثه در چهارمحال‌ و بختیاری