Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از بوشهر، محمد مهدی مزارعی معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با بیان اینکه در راستای سند توسعه استان و مأموریت های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تجاری سازی و ایجاد اشتغال پایدار، دومین رویداد استارتاپ شیلاتی استان بوشهر در تاریخ 15 اسفند به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار خواهد شد، گفت: ظرفیت‌های بسیار زیادی برای سرمایه گزاری در استان بوشهر وجود دارد که فن آوری های زیستی و شیلاتی براساس سند چشم انداز توسعه یکی از مهم ترین اکوسیستم های فن آوری استان بوشهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مزارعی با بیان اینکه دومین رویداد ایده ها و استارت آپ های شیلاتی استان بوشهر با همکاری شرکت شرکت های صنعتی و پارک علم و فناوری خلیج فارس اجرا خواهد شد، یادآور شد: گروه صنعتی پارس، جهاد کشاورزی، اداره کل شیلات استان بوشهر، استانداری بوشهر، مرکز آموزش علمی کاربردی پلیمر بوشهر از دستگاه های اجرایی همکار این رویداد است.

معاون علمی واحد بوشهر در خصوص روند اجرایی این رویداد علمی- پژوهشی توضیح داد: این استارتاپ بیشتر محصول محور بوده و در 17 بهمن ماه سال جاری در پیش رویداد آن به عنوان گام نخست ابتدا افراد صاحب محصول شناسی شده و به مدت یک ماه تحت آموزش های تخصصی قرار خواهند گرفت و در نهایت در رویداد نهایی محصولات مورد داوری قرار گرفته و محصولات برتر معرفی می شوند.

وی ادامه داد: جهت تقویت ایده های برگزیده، ضمن حضور منتورهای تخصصی در کنار تیم ها و صاحبان ایده، چند کارگاه آموزشی نیز برای ایده پردازان برگزار خواهد شد.

عضو هیأت علمی واحد بوشهر با بیان اینکه هدف اصلی این رویداد تجاری سازی محصولات مرتبط با محورهایی رویداد بوده و علاقمندان جهت ثبت‌نام می توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی https://evnd.co.co/yHCME مراحل ثبت نام خود را تکمیل کنند، اظهار کرد: این رویداد در دو بخش ایده های نوآورانه و طرح های استارت آپی برگزار می شود و جامعه هدف رویداد، علاوه بر دانشجویان و استاتید به عنوان شرکت کنندگان اثرگذار، دانش آموزان، فعالان صنعت صید و آبزی‌پروری شیلاتی، عموم افراد و به ویژه کلیه اندیشمندان است.

مزارعی با توضیح اینکه دومین رویداد استارت آپی شیلاتی استان بوشهر در 6 محور مکانیزاسیون، اتوماسیون و هوشمندسازی، شیوه های نوین صید، پرورش و فراوری آبزیان، انرژی های تجدید پذیر و فناوری های سبز، ارزش افزوده، استفاده مجدد از آب، پسماند و ضایعات، کسب و کار، شیوه های تامین مالی، صادرات و بازاریابی دیجیتال و مهندسی آبزیان برگزار می شود، دیگر اهداف این رویداد علمی را چنین برشمرد: شناسایی و ایجاد بانک طرح ها و ایده های نوآورانه شیلاتی، تسهیل و توسعه کسب وکار خلاقانه، معرفی طرح ها و ایده های برتر به سرمایه گذاران (درصورت تمایل ایده پردازان)، حمایت از طرح ها و ایده های برتر توسط پارک علم و فناوری، مرکز شتابدهی نوآوری دانشگاه خلیج فارس وشرکت شهرک های صنعتی استان بوشهر از دیگر اهداف این رویداد است.

331 / 167 دانشگاه آزاد بوشهر استارتاپ شیلات تجاری سازی محمد مهدی مزارعی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد بوشهر تجاری سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۸۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است

به گزارش خبرنگار مهر، علی خطیبی صبح پنج شنبه در قالب سفر هیأت دولت به استان سمنان و مراسم شورای اداری دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن بیان اینکه سامانه نان کار دریافت ایده‌های جدید و مؤثر بر اساس نیازها را بر عهده دارد، ابراز داشت: نان در واقع سامانه ایده‌ها و نیازها است و می‌کوشد تا ارتباط بین علم و صنعت را برقرار کند.

وی ضمن بیان اینکه سیاست‌های تشویقی برای دانشجویان استفاده کننده از این سامانه در نظر گرفته شده است، افزود: به این دانشجویان دو برابر پاداش داده می‌شود.

معاون اداری، مالی وزارت علوم ضمن بیان اینکه تطبیق پایان نامه‌ها با نیازهای روز کشور یکی از اولویت‌های این وزارت خانه است، ابراز داشت: برای تحقق این منظور همه شرکت‌های خصوصی، دستگاه‌های اجرایی و دولتی باید نیازها و مشکلات خود را در آن ثبت کنند.

خطیبی ضمن تاکید بر اینکه باید پایه‌های تشویقی برای اساتید و دانشجویان بیشتر شود، تصریح کرد: امیدواریم با عنایت دولت سیزدهم و تخصیص اعتبارات لازم بتوانیم گام‌های بلندتری را برای ارتقا سطح علمی دانشگاه‌ها برداریم.

وی ضمن بیان اینکه یکی از راهکارهای مورد نیاز ایجاد بورسیه صنعتی دانشجویان است، افزود: هدف از این اقدام اینکه بتوان در کنار تولید از علم روز نیز بهره برد.

کد خبر 6081670

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است
  • مهلت ارسال ایده به ششمین دوره رویداد «از ایده تا بازار» تمدید شد
  • برگزاری جشنواره آیین‌های «سرزمین من» در بوشهر
  • نشست هم‌اندیشی رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی برگزار شد
  • تلویزیون و سازمان‌های سینمایی آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی را تولید کنند
  • آثار برتر رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی باید تولید شود
  • مجوز برگزاری دومین همایش ملی «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» صادر شد
  • «معرکه» محلی برای معرفی کسب و کار‌ها در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • بزرگداشت فراملی سعدی؛ برگزاری رویداد علمی در ۲ سفارتخانه‌