Web Analytics Made Easy - Statcounter

وجدانی نیا از طرح قاضی مدرسه و هر مسجد یک حقوقدان در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال تا پایان آذرماه ۵ هزار و ۶۰۳ پرونده منجر به صلح و سازش شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان: «یدالله وحدانی‌نیا» در نشست خبری چهل و یکمین فجر انقلاب اسلامی در کارگروه قوه قضائیه از بهره‌برداری سامانه مردمی سجام ( سامانه جامع اطلاعات مردمی)خبر داد و اظهار داشت: با این سامانه بستر امربه معروف و نهی از منکر الکترونیکی فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی، با بیان اینکه با توجه به وجود چالش‌های مربوط به خانواده‌ها در استان می‌توان با مشاوره و مددکاری برای خانواده‌ها آسیب‌ها را کاهش داد که در این راستا اقداماتی انجام شده است افزود: فضاسازی اداری، دیدار با خانواده‌های جانباخته حادثه کرمان، برگزاری کارگاه‌های آموزشی سبک زندگی جهادی ویژه بانوان از دیگر برنامه‌های ایام الله دهه فجر است.

 

وی برگزاری مسابقات ورزشی، مراسم بزرگداشت همکاران، آگاهی بخشی‌های حقیقی و حقوقی، بازدید از زندان‌های استان در دهه فجر، مرخصی ویژه به زندانیان و یادبود شهدای مقاومت و حوادث بعد از آن از جمله برنامه‌های دهه فجر است گفت: دهه فجر امسال به دلیل ورود به گام دوم انقلاب دارای اهمیت بسیار زیادی است.

 

 

‌وحدانی‌نیا با اشاره به وجود شورای حل اختلاف ویژه زندان‌ها افزود: امسال تا پایان آذر 153 فقره پرونده در شورای حل اختلاف ویژه زندان مختومه شده است و 5 هزار و 603 پرونده منجر به صلح و سازش شده است.

 

وی مهمترین وظیفه دادگستری براساس اصل 156، رسیدگی به شکایات است اظهار داشت: بیش از 90 درصد ابلاغ‌هایی که از سوی دادگستری صورت می‌گیرد الکترونیکی است که منجر به کاهش زمان و حفظ حریم شخصی اشخاص می‌شود.

 

وحدانی‌نیا از طرح قاضی مدرسه و هر مسجد یک حقوقدان خبر داد و افزود: طرح قاضی مدرسه و هر مسجد یک حقوقدان از دیگر برنامه‌های دادگستری استان است که با هدف اصلاح، انزار و هشدار وکاهش جرم‌ها ایجاد شده و در حوزه شورای حل اختلاف با نگاه آشتی دادن و صلح و سازش جلسات زیادی برگزار شده است.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری  خراسان جنوبی گفت: برای نخستین بار در کشور اجرای پرونده تمام الکترونیک قضایی را داریم که در این شرایط نیز اطلاعات فرد محفوظ و امکان دسترسی به پرونده و اطلاعات آن برای هیچ کسی وجود ندارد.

 

وحدانی‌نیا از گواهی عدم سوء پیشینه به صورت الکترونیکی خبر داد و افزود: در حال حاضر امکان مشاهده ابلاغیه بر روی تلفن همراه اشخاص و گواهی عدم سوء پیشینه به صورت الکترونیکی فراهم شده است.

 

وی طرح پابند الکترونیکی زندانیان در استان خراسان جنوبی را از دیگر طرح‌هایی دانست که تاکنون 18 زندانی با استفاده از آن با حضور در کنار خانواده دوران حبس خود را گذرانده‌اند اظهار داشت: تمامی دادگستری‌های استان به فیبرنوری متصل شده و از ابتدای فروردین تا 28 دی ماه 902 فقره حبس جایگزین تعیین شده است.

 

 

 

منبع: خبرگزاری تسنیم

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما رویداد ملی فهما فهما فهما هر مسجد یک حقوقدان خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۸۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط زمان رسیدگی پرونده‌ها در شعب تجدیدنظر کرمان ۸۴ روز است

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به عملکرد مثبت شعب تجدیدنظر استان، گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی صبح امروز در نشست با قضات محاکم دادگاه تجدیدنظر استان کرمان، اظهار داشت: هدف از تشکیل این کارگروه‌ها اعمال خرد جمعی و تلاش مستمر در اجرای بهینه سند و دستیابی به رفع چالش‌ها در اجرای ماموریت‌های دادگستری استان کرمان است.

وی با بیان اینکه عمل به سند تحول و تعالی قوه قضائیه به‌وسیله قضات و مدیران دستگاه قضائی مورد تاکید است، ادامه داد: در این راستا در سال جدید 14 کارگروه در دادگستری استان شکل گرفته و مسئولیت هر کارگروه بر عهده یکی از معاونین قضایی است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن رضایت از عملکرد قضات و کارکنان اداری شعب دادگاه تجدیدنظر استان، گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان 84 روز است که آمار و شواهد حاکی از عملکرد مثبت شعب تجدیدنظر استان در یک سال اخیر است.

وی ادامه داد: قضات باید ضمن حفظ استقلال قضایی خود در رسیدگی به پرونده‌ها و صدور آرا به اجرای دستورالعمل‌ها و برنامه‌های ستادی قوه قضائیه که در جهت نیل به نتایج اجرای سند تحول قوه قضائیه ارائه می‌شود عنایت و توجه ویژه‌ای داشته باشند.

مسعود امیرمیجانی، معاون قضایی دادگستری استان و سرپرست محاکم تجدیدنظر کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه در یک سال گذشته به 20 شعبه محاکم تجدیدنظر استان کرمان 41 هزار 277 پرونده وارد شده است، اظهار داشت: در این مدت قضات در مجموع 41 هزار و 399 فقره پرونده را مورد رسیدگی قرار دادند و که این آمار حاکی از آن است که خروجی پرونده‌ها بیش از پرونده‌های وارده است.

وی با بیان اینکه با وجود حجم پرونده‌های زیاد در دادگاه تجدیدنظر، قضات تجدیدنظر تلاش‌های قابل توجهی در جهت رسیدگی به پرونده‌ها انجام داده‌اند، گفت: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر 84 روز است.

معاون قضایی دادگستری استان کرمان، بیان کرد: قضات اوقات رسیدگی را بدون دلیل به زمان‌های بعد موکول نکنند و رسیدگی در اسرع وقت انجام شود و همچنین لازم است رسیدگی سریع به پرونده‌های مراجعین به همراه اتقان آرا مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه درخواست می‌شود که قضات متناسب‌سازی جرم با مجازات را در احکام خود در نظر بگیرند، گفت: در سال پیش‌رو کاهش برنامه‌های معوق و پرونده‌های مسن، ساماندهی پرونده‌های کثیرالشاکی، کاهش صدور قرارهای شکلی و ساماندهی نحوه ارجاع به کارشناس از اولویت‌های دادگاه‌های تجدیدنظر استان کرمان بوده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • متوسط زمان رسیدگی پرونده‌ها در شعب تجدیدنظر کرمان ۸۴ روز است
  • مشکلات بازاریان زنجانی به رئیس دادگستری چه بود؟
  • اکثر زباله گردها اتباع هستند
  • پیشرفت ۲۰ درصدی اجرای قانون حدنگار در اراضی کشاورزی استان
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • زباله‌گردی محصول اجرا نشدن قانون مدیریت پسماند است
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی برای زباله گرد‌ها ؟
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی برای زباله‌گرد‌ها؟
  • سند تحول قضایی در مازندران اجرا شود
  • افزایش ۳۴ درصدی پرداخت صدقات در خراسان جنوبی