Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سعید فرخی» روز سه شنبه در پایان نشست مشترک ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی و شهرستان ساوه که در فرمانداری برگزار شد، به خبرنگاران گفت: پارسال تا دی ماه ۲هزار و ۹۶۷ تن از کارگران حوزه صنعتی ساوه دارای مشکل حقوق معوقه بودند اما اکنون این رقم به یک هزار و ۶۹۷ کارگر کاهش یافته است.
وی این موفقیت را حاصل تلاش و جدیت مدیریت شهرستان و همچنین صاحبان صنایع و کارخانه ها دانست و اقدامات انجام شده در ستاد تسهیل را در این راستا مهم ارزیابی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور اقتصادی استانداری مرکزی همچنین بررسی واحدهای تولیدی مشکل دار شهرستان ساوه را دستور کار دیگر این نشست عنوان کرد و از کاهش شمار کارخانه های دارای مشکل در شرایط فعلی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، خبر داد.
به گفته فرخی شمار واحدهایی که مشکلاتی از قبیل مسائل مالیاتی، بیمه ای و نقدینگی در شهرستان ساوه دارند، اکنون ۱۴ مورد است در حالیکه پارسال ۱۶ کارخانه تولیدی در این منطقه با مشکلات و موانع تولید مواجه بودند.
وی اظهار داشت: چند مصوبه در نشست امروز با هدف رفع مشکلات و موانع تولید کارخانه های ساوه و همچنین برطرف کردن مشکلات کارگری به تایید ستاد تسهیل و رفع موانع تولید رسید.
شهرستان ساوه با بهره مندی از چهار شهر و ناحیه صنعتی و فعالیت افزون بر ۵۵۰ کارخانه و بیش از ۴۵ هزار کارگر از قطب های صنعت کشور محسوب می‌شود.

برچسب‌ها ساوه کارگر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه کارگر ساوه کارگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۹۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان برای بررسی راهکارهای قانونی کاهش هزینه ساخت مسکن در استان

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در این جلسه، اعضای این انجمن مشکلات، موانع و عواملی که زمان و هزینه ساخت مسکن در  استان به ویژه شهر گرگان را افزایش می دهد، طرح و خواستار ورود دستگاه قضایی استان برای رفع این موانع شدند.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: یکی از مواردی که امسال در ستاد اقتصاد مقاومتی با موضوع شعار سال دنبال خواهیم کرد جهش تولید در بخش مسکن است و به زودی نشستی با همین محور با حضور مسئولان در حوزه مسکن، نظام مهندسی و راه و شهرسازی برگزار می شود  و الزامات قانونی را پیگیری می کنیم.
حیدر  آسیابی در ادامه سخنان خود درباره زمانبَر بودن رسیدگی به دعاوی حقوقی در حوزه مسکن هم گفت:  برای کاهش زمان رسیدگی ها و جلوگیری از قضایی شدن دعاوی این حوزه ، تاکید ما بر فراگیر شدن استفاده از داور در قراردادهای حوزه ساخت و ساز مسکن است تا افراد در صورت بروز مشکل، اختلافات خود را با داوری، حل و فصل کنند .
مرتضوی، رئیس انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان استان هم در این دیدار  با قدردانی از تلاش های دادگستری برای رونق اقتصادی استان گفت: طولانی شدن فرایندهای صدور پروانه ساخت، محدودیت پرداخت تسهیلات به بخش خصوصی در حوزه مسکن و اعتماد نکردن به پیمانکاران بومی از جمله مشکلات حوزه مسکن در استان است و امیدواریم با حمایت های دستگاه قضا، این مشکلات رفع شود.

دیگر خبرها

  • ۴۷ هزار و ۶۸۶ تن محصولات دامی در خمین تولید شد
  • وضع برخی قوانین موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • مشکل تامین لاستیک حل می‌شود؟!
  • اجرایی شدن  بیش از 70 درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید
  • ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان برای بررسی راهکارهای قانونی کاهش هزینه ساخت مسکن در استان
  • کاهش ۴۳ درصدی تصادفات نوروز امسال در مقایسه با پارسال در خوزستان
  • اجرایی شدن بیش از ۷۰ درصد مصوبات کارگروه رفع موانع تولید در استان بوشهر
  • توسعه طرح‌های اقتصادی نیازمند حل مشکلات زیرساختی است
  • کاهش قدرت خرید کارگران با افزایش ۳۵ درصدی جبران نشد