Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سال گذشته دو شرکت خودروسازی کشور روزانه هزار خودرو تولید می کردند اما این رقم اکنون به ۴۰۰۰ هزار دستگاه رسیده و باید از ۴۵۰۰ دستگاه هم عبور کند.

رضا رحمانی شامگاه سه شنبه هشتم بهمن در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان البرز که در سالن جلسات فرمانداری شهرستان اشتهارد برگزار شد، با اشاره به افتتاح پایلوت استحصال عناصر نادر خاکی در شهرستان اشتهارد استان البرز گفت: این موضوع برای ما صرفه جویی ارزی قابل توجهی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، رحمانی با بیان اینکه ما فناوری در حوزه صنعت را جدی گرفته و ارتباط تنگاتنگی با وزارت علوم و دانشگاه‌ها  داریم افزود: در همین راستا ۵۰۰ نفر از نخبگان و نفرات اول کنکور در شرکت‌های بزرگ کشور از جمله فولاد مبارکه، ایران خودرو، سایپا، گل گهر و... جذب می‌شوند.

وی در ادامه بخش زیادی از صادرات کشور را مربوط به محصولات کشاورزی و تولیدات صنعتی و معدنی دانست و گفت: از ابتدای امسال تا پایان آذر نزدیک به ۳۲ میلیارد دلار واردات و ۲۰ میلیارد دلار بازگشت ارز از ناحیه این واردات داشته ایم.

وی با بیان اینکه صادرات کشور از ابتدای امسال تا پایان دی ماه نه تنها کم نشده بلکه ۱۵ درصد هم زیاد شده گفت: در حوزه پوشاک ۲۰ درصد افزایش صادرات حاصل شده این میزان در صنایع غذایی، مس، شیشه و فولاد خام به ترتیب ۱۵، ۱۳، ۲۰، ۶.۵ درصد بوده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت این افزایش تولید را در صنعت خودرو هم اعلام کرد و گفت: سال گذشته دو شرکت خودروسازی کشور روزانه هزار خودرو تولید می کردند اما این رقم اکنون به ۴۰۰۰ هزار دستگاه رسیده و باید از ۴۵۰۰ دستگاه هم عبور کند.

رحمانی از کاهش واردات هم خبر داد و اعلام کرد: واردات به ویژه در حوزه کالاهای مصرفی کاهش داشته است؛ در زمینه صادرات هم از ۷۸ میلیون تن سال گذشته به ۱۰۳ میلیون تن تا پایان آذرماه رسیده‌ایم.

رحمانی به موضوع صادرات  ریالی هم اشاره کرد و گفت: در این بخش نتوانسته‌ایم بانک مرکزی را قانع کنیم و مسئولان بانک مرکزی می‌گویند صادرات باید ارزی باشد و صادرات ریالی معنایی ندارد.

رحمانی از اعتبار  دو هزار میلیارد تومانی از محل صندوق توسعه برای تقویت واحدهای صادراتی خبر داد و گفت: در این مورد صادرات به ۱۵ کشور همسایه مطرح است و مانع جدی برای آن وجود ندارد، از ۱۲۰۰ میلیارد دلار وارداتی که توسط این ۱۵ کشور انجام شده فقط دو درصد سهم ایران بوده است و باید تا سال ۱۴۰۰ به چهار درصد برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صنعت معدن و تجارت رضا رحمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۹۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی

به گزارش پارس نیوز، عباس علی آبادی امروز در حاشیه جلسه با کمیسیون اصل نود مجلس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بحث ایمنی خودروها شرایطی برای خودروسازان تعیین کردیم که مهم‌ترین آن‌ها، افزایش مدت گارانتی و انجام تست‌های مربوطه است که مقرر شده بخش خصوصی در زیرساخت‌های این تست‌ها سرمایه‌گذاری کند و همچنین نظارت در این حوزه باید دائمی باشد.

وی با بیان اینکه آیین نامه واردات خودروهای دست دوم تصویب شده و این موضوع در لایحه بودجه هم دیده شده است، تصریح کرد: این موضوع باید پیگیری شود تا دولت آن را ابلاغ کند.

همچنین به گفته او در حال حاضر واردات خودرهای جانبازان، برای جانبازان بالای ۷۰ درصد در حال انجام است. احتمالا امسال بعد از اتمام نیاز جانبازان بالای ۷۰ درصد، واردات برای جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد انجام می‌شود.

علی آبادی در ادامه تصریح کرد: آمادگی داریم نیاز بازار در حوزه حمل و نقل عمومی را مطابق سفارش‌ها تامین کنیم. در حال حاضر برای تولید ۲۰۰۰ اتوبوس دیزلی و ۲۰۰ اتوبوس برقی ظرفیت ایجاد شده، اما اگر بیشتر هم سفارش داده شود، آمادگی تولید داریم.

وی با اشاره به اینکه امسال در ازای هر خودروی وارداتی، چهار خودروی فرسوده اسقاط خواهد شد، گفت: سال گذشته بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو تولید شد و امسال برنامه وزارتخانه تولید بیش از یک میلیون ۷۰۰ هزار خودرو است. 

وزیر صمت در ادامه با بیان اینکه کمیسیون اصل نود به این وزارتخانه تکلیف کرد افرادی که خودرو اسقاط می‌کنند بتوانند از انواع خودروهایی که می‌توانیم عرضه کنیم، استفاده کنند، تاکید کرد: خودروهای برقی در اولویت ارائه به متقاضیان تاکسی‌های فرسوده است.

او در پایان وعده داد که فروش خودرو در سامانه شتاب گیرد و تاکید کرد: در مورد پژوپارس شورای رقابت مسئول قیمت گذاری است و ما فقط مجری هستیم.

دیگر خبرها

  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار/ سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • افزایش حدود پنج برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان طی سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۱
  • افزایش ۵ برابری صادرات شرکت‌های دانش بنیان در ۳ سال