Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمد امامی امین روز سه شنبه در ستاد تنظیم بازار استان تهران افزود: پشت این گونه برنامه ها اگر یک رانت برای تخریب صنایع غذایی کشور وجود نداشته باشد، قطعا یک نفاقی هست. وی یادآورشد: این افراد و برنامه ها می خواهند به صنایع لبنی کشور لطمه بزنند.

امامی امین تصریح کرد: حتما در مورد موضوع شیر یا منابع شخصی عده ای تامین نشده است یا حب و بغضی علیه این صنعت کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره کل دامپزشکی استان تهران نیز در این جلسه گفت: این استان ۵۰ واحد دامپروری بزرگ دارد که تمامی محصولات تولیدی آنها به طور مستمر آزمایش و پایش می شود.

سعید کرمی خاطرنشان کرد: علیه آن کارشناس برنامه ای که با اعلام موضوعی دروغ و غیر کارشناسی در برنامه زنده صدا و سیما به صنعت لبنی کشور لطمه شدیدی زد، اعلام جرم شده است.

وی با بیان اینکه میزان آفلاتوکسین و سموم موجود در لبنیات ایران و تهران به مراتب از استانداردهای جهانی پایین تر است، تاکید کرد: هر هفته ۲۰۰ تن محصولات لبنی به روسیه صادر می شود و چنین اخبار و اطلاعات دروغی ضرر و زیان جدی به این صنعت وارد می کند.

کرمی اظهارداشت: ما برای تولید انواع محصولات لبنی و صادرات آنها گواهی نامه های مختلف ملی و بین المللی را دریافت و با اطمینان وجود سلامت کافی در آنها، اقدام به صادرات محصول می کنیم.

معاون اداره کل دامپزشکی استان تهران گفت: آنانی که چنین اظهارنظری می کنند باید تعمدی در لطمه زدن به صنایع غذایی و لبنی کشور داشته باشند.

در پایان این نشست مصوب شد که برای جلسه آتی ستاد تنظیم بازار، مسئولان برنامه منتشر کننده سخنان این کارشناس، دعوت شوند و توضیح لازم را ارائه کنند.

به گزارش ایرنا، طی روزهای اخیر طرح ادعاهایی در مورد دوز بالای سم آفلاتوکسین در مواد غذایی و لبنی در یکی از برنامه های صداوسیما، سبب نگرانی های در جامعه شده است.

آفلاتوکسین‌ (Aflatoxin) قارچی است که میزان زیاد آن که از طریق مواد غذایی آلوده مانند تخم مرغ، شیر و محصولات لبنی وارد بدن انسان می شود می‌تواند سرطان زا باشند.

محمد حسین عزیزی مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی وزارت بهداشت نیز به ایرنا گفت: همه شیرهایی که به کارخانه های صنایع لبنی می رود از دامداری های صنعتی است و هیچ موردی از آلودگی علوفه دام ها به آفلاتوکسین را در دامداری های صنعتی نداریم بنابراین میزان این قارچ در شیرهایی که در کارخانه ها تولید می شود، بسیار اندک است.

کد خبر 481153 برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان دامپزشکی - فراورده‌های دامی تلویزیون - صدا و سیما لبنیات - شیر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان دامپزشکی فراورده های دامی تلویزیون صدا و سیما لبنیات شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۰۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد

حسام شعبانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات آزمایشگاهی تشخیص تقلب‌های غذایی و محصولات ژنتیکی دستکاری‌شده از طریق DNA، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره محصولات تولید شده در این شرکت توضیح داد: درحال حاضر، این شرکت، تنها شرکت دارنده مجوز آزمایشگاه‌های تشخیص برنج تقلبی داخلی و وارداتی با عنوان «ژنوتایپینگ» یا روش تشخیص اصالت برنج از طریق انگشت‌نگاری در جهان است. 

وی به آخرین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید کیت‌های تخصصی تشخیص تقلب مواد غذایی برپایه DNA، اشاره کرد و گفت: خط تولید کیت‌های تشخیص تقلب موادغذایی، توسط متخصصان این شرکت با هدف استفاده گسترده در کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی، راه‌اندازی شد. 

وی در همین راستا افزود: اما به دلایل گوناگون، ازجمله شرایط اقتصادی، شرایط نظارتی و سیاست‎های کلان، این کیت‌ها در کشور رواج پیدا نکرد. 

شعبانی درباره تولید کیت‌های عفونی پزشکی برای انسان توسط این شرکت توضیح داد: بعد از توقف تولید کیت‌های تشخیص تقلب‌های غذایی براساس دی‌ان‌ای، به دنبال کیت‌های عفونی پزشکی انسانی رفتیم. 

این فناورحوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، توضیحات بیشتری درباره کیت‌های تشخیص تقلب غذایی برپایه DNA ارائه کرد و گفت: نوع دی‌ان‌اِی، براساس کلیدواژه‌هایی که برای هر موجود زنده‌ای دارد برای تشخیص موادغذایی به کار می‌آید.

وی افزود: برای نمونه، جهت تشخیص تقلب‌های غذایی در سوسیس و کالباس از دی‌ان‌ای حیوان خوک، استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به عدم‌تجاری‌سازی این کیت‌های تشخیص‌دهنده تقلب‌های موادغذایی افزود: به دلایل بسیاری از جمله عدم توجه به کیفیت در کشور ما، مشکلات ارزی و برخی قوانین سخت‌گیرانه، رقابت سالم و درستی برای تجاری‌سازی کیت‌های تشخیص دهنده برپایه دی‌ان‌ای داخلی شکل نگرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • خودکفایی تولید مواداولیه مکمل‌ها در ۱۴۰۳/رشد ۲۵ درصدی صادرات
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • ببینید | افشای آمار تکان‌دهنده ارزپاشی دولت‌ها در بازار توسط کارشناس صدا و سیما
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد
  • (ویدیو) کارشناس صدا و سیما: موشک‌ها و پهپاد‌ها زمینه‌ساز صلح هستند
  • بی‌حوصلگی و کم دقتی از عوارض تغذیه نامناسب دانش‌آموزان است
  • صدور کد صادراتی IR در یک کارخانه لبنی در استان مرکزی
  • کالج قلب و عروق آمریکا؛ اثبات یک رابطه میان سدیم و بیماری های قلبی و عروقی