Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-03-29@12:16:06 GMT

اهمیت تصفیه خانه جنوب شرق تهران

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۰۰۲۱۷

مدیر عامل آبفای استان تهران: با بهره برداری از تصفیه خانه هفتم و رینگ شهر تهران 2 میلیون نفر از شهروندان جنوب و جنوب شرق تهران به آب آشامیدنی با کیفیت دست یافتند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، غلامرضا خوش‌خلق مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: ۲۵ درصد مشترکین کل کشور در حیطه عملیاتی برق تهران هستند و پروژه‌هایی زیادی در این بخش در دست اقدام و اجراست که تاالان از ابتدای سال هزار میلیارد پروژه در استان تهران به نتیجه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خوش خلق افزود: امروز نیز ۲۱ پروژه در نقاط مختلف استان تهران با فرمان ریاست جمهور به مبلغ ۲۷۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

او افزود: امروز مرکزی در پست پردیس برای مسکن مهر و اجتماعی افتتاح شد که ۱۳۰ هزار مشترک را تحت پوشش قرار می‌دهد. در جنوب، شرق و غرب تهران پروژه‌های مختلف در پست‌های توزیع برق افتتاح شد.

او گفت: در پروژه‌های برق تهران تامین برق و بهینه سازی شبکه برق در دست اجراست که ۶۰۰ کیلومتر کابل زیرزمینی بهبود یافته که باعث پایداری شبکه برق تهران شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: در کلیه نقاط استان تهران و استان البرز و قم که با ۲۵ درصد مشترکین در حیطه عمیاتی استان تهران قرار دارند پروژه‌های متعددی به ارزش ۱۰ هزار میلیارد تومان در دست اقدام است که تا پایان برنامه پیش بینی شده است.

خوش خلق افزود: امروز در هفته چهاردهم پویش، ۲۱ پروژه و به تفکیک ۳۲ پروژه به ارزش ۲۷۵ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

محمدرضا بختیاری مدیر عامل آبفای استان تهران گفت: امروز بیش از هزار میلیارد تومان پروژه با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید که بیش از نیمی از پروژه‌ها حدود ۶۰۰ میلیارد تومان در بخش آب بود که مهمترین آن‌ها واحد دوم تصفیه خانه هفتم تهران، رینگ جنوبی شهر تهران، آبرسانی به جنوب شرق استان و آبرسانی به ۷۲ روستای استان تهران بود.

بختیاری در ادامه افزود: هزینه کرد تصفیه خانه هفتم و رینگ جنوبی شهر تهران به ارزش ۵۵۰ میلیارد تومان است اما ارزش ریالی این پروژه در اصل هزار میلیارد تومان است. این اولین تصفیه خانه است که در جنوب شرقی شهر تهران افتتاح می‌شود و ۲ میلیون نفر از مردم شهر تهران را شامل می‌شود.

این پروژه برای اولین بارشهرستان‌های قرچک، پیشوا، ورامین و پاکدشت مناطق ۱۵، ۱۶، ۱۷، ۱۸، ۱۹ و ۲۰ تهران را تحت پوشش قرار می‌دهد. این مناطق تا قبل از این از آب زیرزمینی استفاده می‌کردند که با افتتاح این پروژه فاصله کیفیت آب مناطق جنوب و جنوب شرق استان با مناطق شمالی استان تهران کاهش یافت.

همچنین آبرسانی به ۷۲ روستای استان تهران نیز به ارزش ۵۰ میلیارد تومان حدود ۱۴۰ هزار نفر از روستاییان شهر و استان تهران را تحت پوشش قرار می‌دهد.

مدیر عامل آبفای استان تهران در ادامه گفت: در دهه فجر در حوزه پروژه‌های آبرسانی عملیات کلنگ زنی تصفیه خانه فاضلاب ۷ و ۸ به ارزش ۶۵۰ میلیارد تومان در دستور کار است و در اسفند ۳ تصفیه خانه اسلام شهر، ملارد و صفا دشت به ارزش ۴۰۰ میلیارد تومان آماده بهره بردای است.

تا پایان سال ۹۸ حدود ۵ هزار میلیارد تومان پروژه آبرسانی کلنگ زنی و بهره برداری خواهد شد. در ۶ سال اخیر بیش از ۷ هزار کیلومتر خط انتقال در استان تهران که ۵ هزار کیلومتر آن فقط در شهر تهران اجرایی شده است.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: افتتاح بهره برداری پروژه های برق استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۰۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاج عمارت «امین‌لشکر» ریخت

تاج عمارت قاجاری «امین‌لشکر» به همراه بخش‌های دیگری از این خانه فروریخت.

به گزارش ایسنا، خانه امین‌لشکر در محله عودلاجان تهران واقع شده و بخشی از این عمارت قاجاری در تملک شهرداری منطقه ۱۲ است، که از سال گذشته تا همین اواخر بارها درباره سرعت تخریب آن و تبدیل شدن آن به پاتوق معتادان هشدار داده شده بود. اکنون تصاویر تازه‌ای از این خانه قاجاری منتشر شده که نشان می‌دهد بخشی از این عمارت ویران شده و تاج  آن با تزئینات آجرکاری و گچ‌بری نیز فروریخته است.

 «امین‌لشکر»، از رجال دربار قاجار، نام کاملش «میرزا قهرمان قمشه‌ای اصفهانی امین‌لشکر» بود، که در سال ۱۲۹۲ قمری وزیر گمرکات و رئیس خالصجات بود و در آن سال‌ها عمارت آجری وسیع زیبا و بسیار مجللی را در ضلع شرقی میدان توپخانه بنا کرد. عبدالله مستوفی در صفحه ۱۳۸ جلد اول کتاب شرح زندگانی من درباره این عمارت نوشته است: «او مبلغی به ناصرالدین‌شاه داد تا اجازه گشودن در به میدان و احداث سردر نمود و با گچ‌بری‌های تجملی و بنای زیبای خود بر شکوه میدان افزود، اما وی که بسیار ولخرج بود سرانجام به واسطه همین اعمالش مجبور به فروش آن خانه مجلل شد که مدت‌ها محل استقرار بانک انگلیسی شاهی یا شاهنشاهی بود و پس از آن نیز بانک بازرگانی ایران در آنجا استقرار یافت.»

امین‌لشکر در سمت وزیر گمرک‌خانه و رئیس خالصجات مبالغ زیادی برداشت کرد و کم آورد. او در دوم ذیحجه سال ۱۳۰۲ قمری از سمت خود معذول شد. با آنکه ۱۵ هزار تومان بدهی‌اش را شاه بخشید، اما مجبور شد که خانه و عمارت خود را در میدان توپخانه به شاه واگذار کند.

در روزنامه خاطرات اعتمادالسلطنه صفحه ۴۰۶ آمده است که «خانه امین‌لشکر را امین‌الدوله از شاه خرید، ۱۵ هزار تومان که یک جغه الماس ۸۰۰۰ تومانی داد و ۷ هزار تومان نقد.» (تهران‌نامه ـ داریوش شهبازی)

وحیدرضا شهاب‌ موحد، پژوهشگر و کنشگر بافت تاریخی تهران ـ پیش‌تر درباره مالکیت کنونی این خانه گفته بود که خانه امین‌لشکر چند سال پیش توسط شهرداری منطقه ۱۲ تملک شده است، البته نه به صورت کامل؛ سه دانگ آن به نام یک شخص و سه دانگ دیگر به نام شهرداری است.

تاج فروریخته خانه امین‌لشکر که ویرانی به بخش‌های گسترده‌تری از این عمارت سرایت کرده است. نمای دیگری از ویرانی عمارت قاجاری امین‌لشکر

شهاب موحد همچنین یک سال پیش از تشکیل پرونده ثبتی این خانه سخن گفته بود که به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هم ارسال شده است، ولی تا کنون اقدامی برای ثبت این عمارت فاخر قاجاری انجام نشده و خانه با کم‌توجهی در مسیر ویرانی تدریجی قرار گرفته است.

خانه امین‌لشکر، حوالی سال ۱۴۰۱، درحالی که هنوز تزئینات معماری آن تخریب نشده است.

با آنکه فعالان میراث فرهنگی بارها درباره وضعیت خانه امین‌لشکر و ضرورت مرمت و حفظ و احیاء آن هشدار داده‌اند، اما  به گفته وحیدرضا شهاب‌ موحد، پژوهشگر و کنشگر بافت تاریخی تهران، به علت آنکه نقل و انتقال مالکیت آن عملیاتی نشده، اقدامات حفاظتی برای ملک نیز انجام نشده است.

تخریب این ملک اکنون با تداوم بارش‌ها شدت بیشتری گرفته و بخش‌هایی از آن نیز توسط معتادان خراب شده است تا به داخل آن راحت رفت و آمد کنند. خانه تاریخی امین‌لشکر درحالی به حال خود رها شده و به وضعیت آن توجهی نمی‌شود، که به مرمت و حفاظت اضطراری نیاز دارد.

نمایی از  خانه امین‌لشکر، سال ۱۳۹۳ درحالی که درها، ستون‌ها و پنجره‌های آن هنوز سالم است.
عکس‌های گزارش را مرجان قفقایچی گرفته و در اختیار ایسنا قرار داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به نقش راهبردی کارگاه‌های مرکزی مناطق نفت‌خیز جنوب در پیشبرد افزایش تولید
  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی در دستورکار استانداری اصفهان
  • آزادراه شیراز - اصفهان؛ حلقه ای از زنجیره کریدور شمال - جنوب
  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی اصفهان در دستور کار استانداری است
  • راه‌اندازی خانه روزنامه‌نگاران تا تابستان امسال
  • تاج عمارت «امین‌لشکر» ریخت
  • اهمیت روز قدس امسال/ ایستادگی روزه‌داران غزه در برابر رژیم سفاک
  • احداث ۱۱۰ باب نمازخانه بین راهی در سطح کشور
  • «چغازنبیل» بزرگترین اثر معماری شناخته شده از تمدن ایلام میانه
  • توضیحی درباره استشمام بو و طعم نامطبوع آب در بهبهان