Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدراسیون فوتبال ایران این روز‌ها آخرین مراحل انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان و را پشت سر می‌گذارد و قرار است به زودی نام جانشین مارک ویلموتس به صورت رسمی اعلام شود.

هرچند گمانه زنی‌ های زیادی درباره انتخاب قطعی امیرقلعه نویی برای هدایت تیم ملی مطرح می‌شود، اما مسئولان رده بالای فدراسیون با اجتناب از اعلام این موضوع، همچنان احتمال حضور علی دایی روی نیمکت این تیم را هم به صورت کامل رد نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر مهدی علوی، سخنگوی فدراسیون بار‌ها تاکید کرده است بحث انتخاب سرمربی ایرانی برای هدایت تیم ملی قطعی شده است و این گزینه در روز‌های آتی معرفی خواهد شد. با این اظهارات منتفی بودن بحث ادامه مذاکره با گزینه‌های خارجی تائید شد. البته پس از اینکه برانکو ایوانکوویچ کروات، جدی‌ترین گزینه خارجی سرمربیگری تیم ملی با باشگاه پرسپولیس برای دریافت مطالباتش به توافق نرسید و در ادامه از لحاظ مالی هم با فدراسیون فوتبال تفاهم نکرد تا با فدراسیون فوتبال عمان قرارداد ببندد، به صورت رسمی پرونده انتخاب سومین سرمربی خارجی در طول ۹ سال اخیر برای فوتبال ایران پس از کارلوس کی روش و مارک ویلموتس بسته شد و گزینه‌هایی مانند دراگان اسکوچیچ و جیانی ده بیاسی تنها در فضای مجازی و برخی رسانه‌های بین المللی به عنوان نفرات مدنظر فدراسیون ایران لقب گرفتند.

از طرفی درحالی که مدیران و اعضای هیئت رئیسه در هفته‌های اخیر بار‌ها از بررسی گزارش کمیته فنی و توسعه فدراسیون در جلسه هیئت رئیسه برای انتخاب سرمربی تیم ملی خبر داده اند، اما به نظر می‌رسد دست کم اعضای فوتبالی کمیته‌ای که باید به صورت تخصصی و از لحاظ فنی روی نفرات داخلی تحقیق کرده و بررسی‌های لازم را انجام بدهند، مسئولیتی در این زمینه ندارند.

طبق اعلام امیر مهدی علوی گزارش کمیته فنی حدود ۲ ماه قبل و در هفته اول آذر با حضور مهدی تاج، رئیس سابق فدراسیون بررسی شده است و همین گزارش مبنای برنامه ریزی‌ها قرار دارد. در همان زمان تاج اعلام کرد فدراسیون قصد دارد با یک سرمربی خارجی آشنا به فوتبال ایران برای ادامه همکاری مذاکره کند و در واقع گزارش اعضای کمیته فنی و توسعه شامل مرتضی محصص، اکبر محمدی، میرشاد ماجدی، محمود شیعی، حمید استیلی و محمدرضا ساکت مبنای عمل مدیران این مجموعه برای مذاکره با برانکو قرار گرفت.  

هرچند هیئت رئیسه فدراسیون پس از منتفی شدن بحث انتخاب سرمربی خارجی برای تیم ملی با تفویض اختیار مذاکره با گزینه‌های ایرانی، مسئولیت این انتخاب را به سرپرست فدراسیون واگذار کرده است، اما باید مشخص شود آیا نفراتی مانند امیر قلعه نویی و علی دایی مورد موافقت اعضای کمیته فنی هستند؟ چراکه اگر مبنای هیئت رئیسه گزارش ۲ ماه پیش باشد، مذاکره با مربیان داخلی محور  اصلی آن گزارش نبوده است.

تیم ملی فوتبال ایران اکنون با قرار گرفتن در رتبه سوم جدول گروهش در مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر شرایط سختی برای صعود به مرحله نهایی انتخابی دارد و در صورتی که موفق به انجام دادن این مهم نشود، آیا بهاروند و اعضای هیئت رئیسه مسئولیت انتخاب سرمربی تیم ملی را که به نظر می‌رسد بدون هماهنگی با چهره‌های فنی مجموعه فدراسیون مانند محصص، معینی و ماجدی صورت می‌گیرد می‌پذیرند یا اینکه در آن زمان همه شانه خالی خواهند کرد و توپ به زمین رئیس جدید فدراسیون می‌افتد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال سرمربی تیم ملی فوتبال مارک ویلموتس تیم ملی فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۳۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

والیبال در ۱۴۰۲؛ قهر مردم!

والیبال ایران در سال ۱۴۰۲ فراز و نشیب‌های زیادی را تجربه کرد. ناکامی بزرگ ایران در رویداد‌های بین‌المللی، سقوط چند پله‌ای در رنکینگ جهانی و کمرنگ شدن شانس کسب سهمیه المپیک مهمترین و تلخ‌ترین اتفاقات والیبال در سال گذشته بود که موجب نارضایتی مردم هم شد؛ نتایج ضعیفی که منجر به استعفای عطایی سرمربی تیم ملی و انتخاب مائوریسیو موتا پائز برای هدایت ملی‌پوشان شد.

در این گزارش مهمترین اتفاقات والیبال در سالی که گذشت مورد بررسی قرار گرفته است که در ادامه می‌خوانید.

لیگ‌ملت؛ باخت‌ها، ریجکت‌ها، حاشیه‌ها
لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۳ با حواشی زیادی برای تیم ملی همراه بود. مسابقات از خرداد ماه آغاز شد و ایران در غیبت میلاد عبادی‌پور راهی رقابت‌ها شد. هفته اول و دوم این مسابقات با ۶ باخت و تنها دو برد برای تیم ملی همراه بود. در هفته سوم که به میزبانی آمریکا برگزار شد، برای بهروز عطایی، امین اسماعیل‌نژاد، آرمان صالحی و محمدطاهر وادی ویزا صادر نشد و تیمی ناقص در رقابت‌های این هفته شرکت کرد که با چهار شکست پیاپی به کار خود پایان داد، اما با توجه به فریز شدن امتیازات ایران در این هفته به دلیل عدم صدور ویزا، ایران جایگاه دهمی خود را حفظ کرد.

از جمله موضوعاتی که در این حین حاشیه‌سازی کرد انتقادات تند محمدجواد معنوی نژاد به خط خوردن از تیم ملی بود. بهروز عطایی هم به انتقاداتش واکنش نشان داد و اعلام کرد که دیگر با تیم ملی همکاری نخواهد داشت. از طرفی شائبه اختلاف بین محمد موسوی و میلاد عبادی‌پور دیگر موضوعی بود که حل نشده باقی ماند. شایعه ویپ کشیدن بازیکنان دیگر موضوع حاشیه‌ای مطرح شده در هفته سوم لیگ ملت‌ها بود که از سوی مسئولان فدراسیون هم رد نشد.

قهرمانی آسیا؛ از تقدیم جام به ژاپن تا هو شدن در ارومیه
قهرمانی آسیا دومین رویداد مهم تیم ملی در سال گذشته بود که به میزبانی ارومیه برگزار شد. در حالی که همه انتظار داشتند تیم ملی با استفاده از امتیاز میزبانی و با حضور هواداران پرشور ارومیه‌ای جام قهرمانی را بالای سر ببرد و ناکامی لیگ ملت‌ها را جبران کند، اما در روزی که حدود هشت هزار تماشاگر به ورزشگاه ۶ هزار نفری غدیر ارومیه معروف به آشیانه درنا‌ها آمده بودند، تیم ملی سه بر صفر به ژاپن باخت؛ شکستی که باعث هو شدن تیم ملی و اعتراض شدید هواداران حاضر در سالن شد.

بازی‌های آسیایی؛ جامی که به چشم نیامد

در ادامه مسابقات، تیم ملی راهی بازی‌های آسیایی هانگژو شد؛ جایی که ژاپن با تیم دوم خود شرکت کرد و ایران در غیاب اصلی‌ترین رقیبش توانست جام قهرمانی را به دست بیاورد، هر چند که این قهرمانی در غیاب قدرت اصلی آسیا چندان به چشم نیامد.

انتخابی المپیک؛ از تکمیل پروژه شکست تا استعفایی دیرهنگام
مسابقات انتخابی المپیک پازل ناکامی تیم ملی را تکمیل کرد. هرچند بهروز عطایی سرمربی سابق تیم ملی قبل از اعزام به این تورنمنت گفته بود "به خودمان قول داده‌ایم که در برزیل سهمیه المپیک را بگیریم"، اما تیم ملی با ۶ شکست و یک برد به کار خود پایان داد. عطایی بعد از سومین شکست در این تورنمنت از هدایت تیم ملی استعفا داد و علیرضا طلوع‌کیان تا پایان مسابقات سرمربیگری کرد. در پایان این مسابقات هم تیم ملی به رتبه پانزدهم جهان سقوط کرد و محمدرضا داورزنی، رئیس وقت فدراسیون با پذیرش مسئولیت شکست‌های تیم ملی، وعده جذب یک مربی تراز اول خارجی داد.

خداحافظی داورزنی با والیبال
دوره ریاست چهارساله محمدرضا داورزنی در فدراسیون والیبال دوشنبه، ۲۹ آبان به صورت رسمی به پایان رسید تا این مدیر ورزشی که پیش از این هم حدود ۱۲ سال ریاست فدراسیون را بر عهده داشت، از والیبال جدا شود. هر چند داورزنی در انتخابات ریاست فدراسیون کاندیدا شده بود، اما بحث بازنشستگی او به دلیلی برای کناره‌گیری‌اش تبدیل شد. با خداحافظی داورزنی از والیبال، وزارت ورزش و جوانان وحید مرادی را به عنوان سرپرست فدراسیون انتخاب کرد.

سرمربی تیم ملی؛ داخلی‌ها شیطنت کردند، پائز سرمربی شد
بعد از استعفای بهروز عطایی و بازگشت تیم ملی از انتخابی المپیک، داورزنی رئیس وقت فدراسیون رایزنی با گزینه‌های مختلف برای هدایت تیم ملی را آغاز کرد، اما قبل از اینکه به توافق نهایی با یک گزینه برسد، دوران ریاستش به پایان رسید. وحید مرادی بعد از اینکه به عنوان سرپرست فدراسیون انتخاب شد، اولویت خود را انتخاب سرمربی عنوان کرد. بار دیگر بازار اسامی داغ شد، اما با هیچکدام از آن‌ها توافقی صورت نگرفت. مرادی گفت داخلی‌ها شیطنت کرده و مربیان را منصرف کرده‌اند، اما در نهایت مائوریسیو موتا پائز به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد.

نوشداروی والیبالیست‌های جوان‌
هر چند تیم ملی بزرگسالان نتایج خوبی نگرفت و باعث نارضایتی مردم شد، اما تیم‌های پایه عناوین دلچسبی را کسب کردند؛ تیم ملی جوانان در فینال قهرمانی جهان ایتالیا را شکست داد و به قهرمانی دست پیدا کرد. تیم ملی نوجوانان در فینال قهرمانی جهان مقابل فرانسه شکست خورد و نایب قهرمان شد. تیم ملی نوجوانان زیر ۱۶ سال هم در فینال قهرمانی آسیا ازبکستان را شکست داد و قهرمان شد.

جوانگرایی زنان
تیم ملی زنان که با ترکیبی از بازیکنان جوان و تعدادی هم باتجربه برای اولین بار در مسابقات چلنج کاپ آسیا شرکت کرد، با چهار برد و دو باخت در جایگاه پنجم قرار گرفت. در ادامه هم به قهرمانی آسیا رفت و عملکرد خوبی از خود به جای نگذاشت. در نهایت با دهمی این مسابقات به کار خود پایان داد. سرمربی تیم ملی جوانگرایی تیم را یکی از دلایل این نتایج عنوان کرد. تیم ملی دختران هم که در نخستین دوره رقابت‌های قهرمانی دختران زیر ۱۶ سال آسیا شرکت کرد، با عنوان ششمی به کار خود پایان داد.

دیگر خبرها

  • سرمربی سابق چین: برای این شغل رشوه دادم!
  • دختر ایرانی که تایلند نمی‌رود/ تیم‌ملی فوتبال شانسی برد؟
  • بهترین سرمربی تاریخ فوتبال از نگاه جیمی کرگر
  • یونانی‌ها سرمربی تیم ملی را بیرون کردند!
  • پرسش و پاسخ جالب تیری آنری و جیمی کرگر؛ بهترین سرمربی تاریخ فوتبال کیست؟
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته فنی فدراسیون فوتبال در سال ۱۴۰۳
  • موافقت اولیه گل‌محمدی با پیشنهاد فدراسیون فوتبال
  • محنایی: فدراسیون بسکتبال ناکامی‌های فدراسیون قبلی را یدک می‌کشد/ با این روند از حریفان عربی عقب می‌افتیم
  • والیبال در ۱۴۰۲؛ قهر مردم!
  • رییس فدراسیون فوتبال فرانسه: زیدان؟ دشان بهترین سرمربی فوتبال فرانسه است