Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-18@11:19:33 GMT

پمپئو در کنگره در مورد ایران شرکت می کند

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۰۴۲۳۰

پمپئو در کنگره در مورد ایران شرکت می کند

به گزارش صدای ایران یک عضو ارشد مجلس نمایندگان آمریکا بامداد چهارشنبه از موافقت «مایک پمپئو »، وزیر خارجه آمریکا برای حضور در جلسه‌ای علنی در این مجلس جهت توضیح درباره سیاست‌های واشنگتن در قبال ایران و عراق خبر داد.

«الیوت انگل»، رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان گفت که سه‌شنبه با پمپئو صحبت کرده و او قبول کرده در جلسه استماعی جدا از جلسه استماع سالانه بودجه شرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



انگل گفت به زودی تاریخ این جلسه استماع را مشخص خواهد کرد.

به نوشته رویترز، اعضای کنگره آمریکا به دنبال شنیدن توضیحات دولت ترامپ درباره دلایل تصمیم برای ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند.

توجیهاتی که تا به حال مقام‌های دولت ترامپ در این خصوص داده‌اند نتوانسته نمایندگان کنگره را راضی کند.

جمعه هفته گذشته گزارش شده بود مقام‌های ارشد وزارت خارجه آمریکا سه‌شنبه این هفته در نشستی محرمانه با اعضای کمیته روابط خارجی مجلس سنا سیاست‌های دولت این کشور در قبال ایران را توضیح خواهند داد.

خبرگزاری رویترز گزارش داد «برایان هوک»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران بلندپایه‌ترین مقام وزارت خارجه آمریکا در این جلسه خواهد بود.

رویترز نوشته بود «مایک پمپئو » به دلیل برنامه‌ریزی جهت سفر به اوکراین در این جلسه حاضر نخواهد بود.

دولت ترامپ مدعی شده دلیل تصمیم به ترور سردار سلیمانی «تهدید قریب‌الوقوعی» بوده که او قصد داشته برای منافع آمریکا در منطقه ایجاد کند.


«مایک لی»، نماینده مجلس سنای آمریکا بعد از این نشست توضیحی گفت این بدترین جلسه‌ای بود که ظرف ۹ سال گذشته در این مجلس سنا شاهد آن بوده است.

مقام‌های دولت ترامپ از جمله پمپئو در نشستی توضیحی که ماه گذشته میلادی برگزار شد نتوانستند اعضای کنگره را در خصوص وجود تهدیدی قریب‌الوقوع از جانب سردار سلیمانی قانع کنند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران نمایندگان مجلس آمریکا پمپئو سیاست قاسم سلیمانی ترامپ مجلس سنا کنگره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۴۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی جداگانه لایحه کمک به اوکراین و اسرائیل در کنگره آمریکا

به گفته رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، بسته‌های کمکی به اوکراین، اسرائیل و تایوان، طی هفته جاری هر کدام به طور جداگانه مورد بررسی قرار خواهند گرفت، چراکه طبق ارزیابی‌ها، بعد از حمله تلافی جویانه ایران، تل آویو به کمک بیشتری از سوی واشنگتن نیاز دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، "مایک جانسون"، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا  اعلام کرد که موضوع ارائه کمک‌های مضاعف به اوکراین در کنگره ایالات متحده در قالب یک بسته جداگانه ای بررسی خواهد شد.

جانسون بامداد امروز، سه شنبه، در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «این هفته ما لوایح جداگانه‌ای را با فرآیند اصلاح ساختاری و مناسب بررسی خواهیم کرد. این بسته‌ها شامل اختصاص بودجه لازم برای ارائه کمک به اسرائیل، اوکراین و تایوان است که این بار هر کدام از آنها به طور جداگانه مورد بررسی قرار خواهند گرفت.»

نشریه پانچ‌بال (Punchbowl ) در این رابطه یادآور شده که نیاز به این روش برای تأمین بودجه مورد نیاز اسرائیل به دلیل حمله اخیر ایران است و مقامات تل آویو به بودجه بیشتری برای دفاع از  خود نیاز دارند و  به همین دلیل مجلس نمایندگان آمریکا بسته کمکی را تصویب نمی‌کند که در آن به اوکراین هم اشاره شود که در شرایط کنونی چندان مورد توجه نیست. 

این نشریه می‌نویسد: این تصمیم ممکن است نشان دهد که تمام امیدها برای کمک به اوکراین و فایده داشتن آن از بین رفته است. البته در عین حال جانسون به کاخ سفید اطمینان داده که به طور کامل از اوکراین حمایت خواهد کردد. با این حال، ارائه بسته کمکی به اوکراین و اسرائیل می‌تواند منجر به برکناری جانسون از قدرت شود. اگر جانسون موضوع بسته تصویب شده مجلس سنا که شامل بیش از 60 میلیارد دلار برای اوکراین است، را مطرح کند، احتمالاً به ارائه طرحی برای کناره گیری او از سمتش منجر شده و می تواند به پایان دوره ریاست او بر مجلس نمایندگان منجر شود.

روز گذشته مایک جانسون وعده داد که لایحه مربوط به کمک به اوکراین ممکن است هفته آینده در مجلس نمایندگان بررسی شود، اما اختلافات در حال ظهور بر سر ایحه دو حزبی می تواند از این امر جلوگیری کند.

پیش از این، پنتاگون اعلام کرد که حمایت از اوکراین یک سرمایه گذاری سودآور در آینده است که باید نتیجه دهد. علاوه بر این، سلست والاندر، مشاور وزیر دفاع آمریکا در امور امنیت بین‌الملل، گفت که اگر کنگره بسته کمکی جدید به اوکراین را تصویب کند، دولت ایالات متحده می‌تواند در آینده بسیار نزدیک، به معنای واقعی کلمه ظرف یک یا دو هفته، ارسال مهمات را آغاز کند. 

در  اواسط ماه مارس، کاخ سفید بودجه پیشنهادی خود را برای سال مالی 2025 منتشر کرد. دولت جو بایدن از کنگره خواست تا درخواست کمک 61.4 میلیارد دلاری به اوکراین را تایید کند. مجموع هزینه‌های دفاعی ایالات متحده در سال 2025 باید 850 میلیارد دلار باشد که 34 میلیارد دلار بیشتر از میزان تصویب شده در بودجه سال 2024 این کشور است.

درخواست کمیسیون اروپا از کنگره آمریکا برای حمایت از اوکراینبایدن برای کمک به اسرائیل دست به دامان رهبران کنگره شدبررسی لایحه بودجه حمایتی از اسرائیل در کنگره آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رأی‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا در مورد کمک‌های جدید به اوکراین و رژیم صهیونیستی
  • پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ
  • مجلس نمایندگان کوتاه آمد/ لایحه کمک به کی‌یف به رای گذاشته می‌شود
  • بررسی جداگانه لایحه کمک به اوکراین و اسرائیل در کنگره آمریکا
  • کربی: شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج ترامپ از برجام است
  • آمریکا : شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج دولت ترامپ از برجام است
  • جانبداری کنگره آمریکا از تل‌آویو با نادیده گرفتن حق مشروع ایران
  • کاخ سفید: شرایط فعلی منطقه، نتیجه عملکرد ترامپ با برجام است
  • کربی: شرایط فعلی منطقه، نتیجه خروج دولت ترامپ از برجام است
  • درخواست ترامپ برای اجتناب از پیگرد قضایی بررسی می‌شود