Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی معاونت صدا، دکتر حمید شاه‌آبادی، معاون صدای ملی طی سخنانی در مراسم افتتاحیه دومین کاروان قرآنی انقلاب اسلامی ضمن قدردانی از عوامل و دست‌اندرکاران مراسم و راه اندازی کاروان قرآنی انقلاب، گفت: این حرکت عظیم قرآنی که امسال برای بار دوم با همت دستگاه های مسئول و جامعه قرآنی کشور در حال انجام و برگزاری است، حرکتی زیبا، معنوی و ارزشمند است که در خدمت به قرآن کریم و برای برگزاری محافل قرآن کریم در شهرهای دور و نزدیک، کوچک و بزرگ در کشور برگزار می‌شود که باعث انس بیشتر مردم با قرآن خواهد شد که ثمره بسیار خوبی را از خود برجای می گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به اینکه حرکت کاروان قرآنی انقلاب از حرم امام خمینی(ره) آغاز می‌شود، این نشان دهنده وام گرفتن از روح ملکوتی امام و شهدای بزرگوار است.

معاون صدای رسانه ی ملی با بیان اینکه وظیفه خود می‌دانم از تمامی جامعه قرآنی کشور و خادمان قرآنی به خاطر همت والایی که دارند قدردانی کنم، افزود: کاروان قرآنی انقلاب سال گذشته برنامه‌های مختلفی را به صورت کاملا مردمی در نقاط مختلف کشور برگزار کرد که با استقبال بسیار خوبی همراه بود که امسال نیز برای دومین سال متوالی این حرکت معنوی و زیبا را ادامه خواهد داد.

وی افزود: امام خمینی (ره) که در بستر اسلام ناب، رشدیافته بود، خود به مثابه حرکت عظیمی بود تا احکام قرآنی را در کشور اجرا کند. ایشان برای قرآن به پاخاست و از اسلام تعریفی را مطرح کرد که همان اسلام ناب و اسلام دردمندان و فقراست که در برابر اسلام زورگویان و سازش‌کاران قرار داشته است.

شاه آبادی عنوان کرد: حضرت امام خمینی(ره) نظام اسلامی مبتنی بر منویات قرآن و جهان‌بینی اصیل الهی را پایه‌ریزی کرد که یک سوی این تفکر توجه به مردم و مقبولیت حاکمیت اسلامی و تحقق آن بر پایه مردم‌سالاری دینی بود، امام(ره) جایگاه انسان که همان جایگاه خلیفه الهی است از قرآن کریم برگرفته است.

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) هنگامی که حرکت خود را آغاز کرد حکومت را بر پایه مبانی قدرت و لابی‌های سیاسی ایجاد نکرد، بلکه امام(ره) حرکت خود را بر روی آگاهی و ارتقا اندیشه‌ها و انتخاب مردم قرار داد. نمایندگان امام(ره) در دهه‌های چهل و پنجاه به روستاها و شهرهای مختلف می‌رفتند که شاید عدم پیگیری این شیوه امام(ر) یکی از آسیب های ما در این دوره باشد.

معاون صدای ملی در ادامه گفت: بنیان‌گذار عظیم الشأن جمهوری اسلامی از سوی دیگر نظام اسلامی را مبتنی بر مبانی دینی و برگرفته از مفهوم قرآنی اولی‌الامر برپا نهاد و با این دو بال یعنی حاکمیت اسلام و مردم‌سالاری دینی چهاردهه است که مردم ما در فضای عطرآگین جمهوری اسلامی زندگی می‌کنند؛ دنیای غرب در برابر این تفکر امام ایستاد، چون این نگاه بر دو رکن دین و مردم استوار بود. قرآن کریم برای استکبار و مستکبرین ضرر دارد و این نظام سلطه جهانی و مستکبر با قرآن و نگاه امام(ره)، مشکل دارد. اگر بخواهیم در این مسیر به درستی عمل کنیم باید اولاً وحدت و ثانیاً مقاومت را پیشه کنیم، مقاومت کلید حل مسائل، مشکلات و راهکار رسیدن به تمدن نوین اسلامی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم در مسیر قرآن حرکت کنیم باید امروز مشکلات گرفتاری‌ها را که از سوی دشمنان به ما وارد می‌شود تحمل کنیم و اگر مسیر را تحت زعامت ولی امر مسلمین حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) درست بشناسیم با عنایت و فضل الهی به اهداف خود دست پیدا خواهیم کرد. 

دومین کاروان قرآنی انقلاب به همت شبکه های رادیویی و تلویزیونی قرآن صدا و سیما، سازمان دارالقرآن الکریم و سایر نهادهای قرآنی، نهم بهمن ماه با حضور در استان کرمان بر سر مزار شهید سردار حاج قاسم سلیمانی محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین المللی برگزار می شود و پس از آن با برگزاری محافل قرآنی دیگر در استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان در پایان دهه فجر به کار خود پایان می دهد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان سازمان دارالقرآن الکریم رادیو قرآن کریم قاسم سلیمانی حرم امام خمینی (ره)

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سازمان دارالقرآن الکریم رادیو قرآن کریم قاسم سلیمانی حرم امام خمینی ره سیستان و بلوچستان سازمان دارالقرآن الکریم رادیو قرآن کریم قاسم سلیمانی حرم امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۶۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد

امام جمعه زاهدان گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی ظهر امروز ضمن حضور در دانشگاه علوم قرانی زاهدان در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان اظهار داشت: قرآن کتاب هدایت است و ما به عنوان مسلمان باید نهایت بهره را از آن ببریم اما متاسفانه با وجود همه این ویژگی‌ها توجه کافی به قرآن صورت نگرفته است و برای همین است که پیامبر اکرم(ص) با گلایه مطرح می‌کنند: "یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَٰذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا" خداوندا قوم من قرآن را مهجور قرار دادند و آنگونه که باید به آن نپرداختند.

امام جمعه زاهدان افزود: فعالیت‌های علمی و پژوهشی در رابطه با قرآن کریم صورت گرفته اما کافی نیست و باید در عرصه‌های مختلف آن به کار و فعالیت بپردازیم.

آیت‌الله محامی بیان داشت: رشته‌‌های قرآنی که در مراکز علمی و دانشگاهی طراحی شده بیشتر به مباحث جانبی می‌پردازد هر چند که مباحث مهمی است اما کمتر به اصل معانی قرآن پرداخته شده و این یکی از آسیب‌های کار است و دانشجویان دانشگاه علوم قرآنی باید در کنار واحدهای درسی به سراغ معانی و معارف قرآن نیز بروند.

وی افزود: قرآن کریم با علوم دیگر متفاوت است از این جهت که اگر تزکیه و پاکی دل نباشد ارتباط و فهم درستی از آیات و روایت کسب نکرده و به عمق قرآن پی نمی‌برند و با همین قرآن که کتاب هدایت است بسیاری از افراد هدایت شده و برخی نیز گمراه خواهند شد و گمراه شدن آنان به علت وجود نقص در خود آنهاست و اگر می‌خواهیم از هدایت قرآن بهره‌مند شویم باید به دل بپردازیم و دلمان را صاف و پاک کنیم.

آیت‌الله محامی در پاسخ به سئوالات و مطالبات دانشجویان مبنی بر تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه، پیگیری حقابه سیستان، جلب توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی و جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه علوم قرآنی زاهدان اظهار کرد: جهت تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه علوم قرانی در گذشته هم صحبت‌هایی صورت گرفت و مسئولان دانشگاه باید در این جهت تدابیری اتخاذ کنند و از ظرفیت خیرین بهره‌گیری کنند و در مواقع مورد نیاز بنده نیز قادر به پیگیری هستم.

وی عنوان کرد: در حوزه حقابه سیستان بنده سخنرانی‌ها و پیگیری‌های متعددی طی پنج سال گذشته داشته‌ام و عنوان کردم که ظاهرا خود آقایان در استان خشکسالی را باور نکرده‌اند و تازه دو سال است که موضوع حق‌آبه سیستان تبدیل به یک مطالبه عمومی شده است و حتی ریاست محترم جمهور نیز هنگام حضور در استان نسبت به این مسئله موضع گرفتند.

وی اضافه کرد: پیگیری هایی هم از سوی وزارت امور خارجه صورت گرفت اما بنده در خطبه‌های نماز جمعه عنوان کردم که آقایان آن گونه که باید کار نکرده و از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند.

امام جمعه زاهدان گفت: بخشی از این مشکلات حاصل از کم کاری خود ناست چرا که مسئولان گزارش دادند که با وجود خشکسالی‌ها میزان بارندگی‌ سالیانه در جنوب استان طی این سالها دو میلیارد متر مکعب بوده در حالی که حقابه سیستان از افغانستان 800 میلیون متر مکعب است و اگر در استان سدهایی احداث شود می‌توان این بارندگی‌ها را مهار کرد و از آن در مصارف مختلف بهره برد و در این صورت دیگر نیازی به حقابه یا استفاده از آب دریای عمان و دستگاه آب شیرین کن نیست.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: مشکل دیگر به خود مردم سیستان بر می‌گردد چرا که اتفاق نظر ندارند و هر کس حرف خود را می‌زند  جهات سیاسی، قومی و حزبی را دنبال می‌کنند و برای نمونه یک نفر بحث آب ژرف را مطالبه می‌کند و فرد دیگر بر استفاده از آب دریای عمان تاکید دارد  و هنوز توافقی صورت نگرفته که در این صورت مسئولان در مرکز کشور نیز ترتیب اثری نخواهد داد‌.

وی گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر جلب کردن توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی اظهار کرد: بخشی از کار به خود شما بر می‌گردد و باید در جامعه حضوری فعال داشته و توجه‌ها را جلب کنید تا مردم تاثیرگذاری شما را ببینند و همواره درخواست استفاده از این ظرفیت را داشته باشد.

وی گفت: افزایش تعداد اعضای هیئت علمی حرف منطقی است و دانشگاه باید در این حوزه برنامه‌ریزی داشته باشد چرا که اگر این کار صورت نگیرد باعث تضعیف رشته و دانشجویان خواهد بود و به تدریج جایگاه دانشگاه را تضعیف می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • استفاده از روش‌های نوین برای به نتیجه رسیدن کارهای فرهنگی
  • پیوستگی بین مردم و حاکمیت از برکات نظام جمهوری اسلامی است
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • رسیدن به سن تکلیف آغاز مرحله جدید زندگی است
  • مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • گفت‌وگو با مسعود نجابتی، چهره سال هنر انقلاب اسلامی/ پیش‌درآمد هنر انقلاب برای طرح تمدن نوین اسلامی