Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@17:33:59 GMT

عزاداری مردم گتوند در سالروز شهادت حضرت فاطمه(س)

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۰۶۸۹۰

عزاداری مردم گتوند در سالروز شهادت حضرت فاطمه(س)

به گزارش ایرنا، دسته جات و هیات های عزاداری شهرستان گتوند در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور در خیابان ها، مساجد، حسینیه ها و اماکن مذهبی در سوگ این بانوی بزرگ اسلام عزاداری کردند.

هیات های عزاداری درگتوند از مساجد به سمت مصلای امام خمینی(ره) این شهر حرکت کرده و سپس در مصلای جمعه اجتماع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت در گتوند با اجتماع باشکوه خود در مصلای امام خمینی(ره) و سینه زنی و عزادارای، عشق و ارادت خود را به خاندان عصمت و طهارت (ع) به نمایش گذاشتند.

امام جمعه موقت گتوند در این آیین با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) به ویژگی ها و کمالات این بانوی بزرگ اسلام اشاره کرد و گفت: محبت حضرت زهرا(س) محوریت است، رضای خدا رضای فاطمه و غضب خدا در غضب حضرت فاطمه (س) است.

حجت الاسلام عباس حسنی افزود: دلیل عاقبت بخیری حر بن یزید ریاحی، آن حری که جلوی سپاه امام حسین(ع) را گرفت و باعث شد بچه های حسین بترسند و نگران شوند، ادب و محبت او نسبت به حضرت زهرا و حسین بن علی(ع) است.

 به گزارش ایرنا، آیین عزاداری در شهرهای صالح شهر، ترکالکی، جنت مکان، سماله و برخی از روستاهای شهرستان گتوند نیز در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد.

در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) کودکان، جوانان و نوجوانان در شهرها و روستاهای گتوند با برپایی ایستگاه های صلواتی از عزاداران پذیرایی کردند.

خیران نیز با پخت غذای نذری و توزیع آن بین نیازمندان و مردم، از عزاداران و سوگواران پذیرایی کردند.

به گزارش ایرنا، مردم عزادار شهرستان گتوند همچنین سه شنبه شب با حضور در مساجد، حسینیه ها و اماکن عمومی در سوگ حضرت فاطمه زهرا(س) به سینه زنی پرداختند.

فاطمه، نام مبارک دخت پیامبر بزرگ اسلام (ص) و همسر امیرالمومنین علی (ع) است که در سال پنجم پس از بعثت، روز ۲۰ جمادی‌الثانی در مکه دیده به جهان گشودند.

حضرت فاطمه زهرا (س) در حالی که ۱۸ سال بیشتر از عمر مبارکشان نمی گذشت، بنابر روایتی بر اثر حوادث ناشی از هجوم به خانه ایشان در ۱۳ جمادی الاول سال ۱۱ هجری قمری و بنابر روایتی دیگر در سوم جمادی الثانی سال ۱۱ هجری قمری به شهادت رسیدند.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی بیت عصمت و طهارت جهان حضرت فاطمه شهادت حضرت فاطمه زهرا قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۶۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟

حضرت عبدالعظیم حسنی در اوایل سال ۲۰۰ هجری قمری به دنیا آمد و در سال ۲۵۰ از مدینه به سامرا رفت و پس از آن به ایران آمد و در سال ۲۵۲ تا ۲۵۵ در ری ساکن بودند در ادامه این مطلب تاریخ شهادت شاه عبدالعظیم حسنی در تقویم ۱۴۰۳ را می خوانید.

وفات حضرت عبدالعظیم حسنی ۱۴۰۳ تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم شمسی برابر است با:

روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم هجری قمری برابر است با:

۱۵ شوال ۱۴۴۵

تاریخ وفات حضرت عبدالعظیم حسنی در تقویم میلادی برابر است با:

۲۴ آوریل ۲۰۲۴

نحوه وفات حضرت عبدالعظیم

عبدالعظیم بن عبدالله مشهور به عبدالعظیم حسنی، شاه عبدالعظیم و سیدالکریم، در پنج‌شنبه ۴ ربیع‌الثانی سال ۱۷۳ق، در زمان حکومت هارون الرشید، در مدینه (درباره محل ولادت وی اختلاف است) متولد شد و درگذشت عبدالعظیم حسنی در ۱۵ شوال سال ۲۵۲ق در زمان امام هادی علیه السلام رخ داد. آنچه درباره چگونگی رحلت عبدالعظیم حسنی آمده، دو قول مرگ طبیعی و شهادت را روایت کرده است. نجاشی قائل به بیماری عبدالعظیم است که منجر به فوت او شد. شیخ طوسی نیز قائل است که عبدالعظیم در ری وفات یافت و قبر او در آن‌جاست.

شاه عبدالعظیم چه نسبتی با امام حسین دارد؟

نسب وی به امام مجتبی علیه السلام می‌رسد. نجاشی از عالمان شیعی می‌گوید: پس از رحلت وی به هنگام غسل، رقعه‌ای در لباسش یافت شد که نسب وی در آن بدین صورت نوشته بود: من ابوالقاسم فرزند عبدالله، فرزند علی، فرزند حسن، فرزند زید، فرزند حسن ابن علی بن ابی طالب هستم. میرداماد عبدالعظیم را دارای نسب روشن و شرافت آشکار توصیف می‌کند.

tags # تقویم سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه
  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم در تقویم ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • دختران کبدی قم در جمع ۱۶ تیم برتر کشور
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • حضرت عبدالعظیم (ع) پرچمدار جهاد تبیین بود
  • سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • پنجم اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت نخستین فرمانده سپاه یزد
  • دسته عزاداری خدام حضرت عبدالعظیم (ع) روانه حرم شدند
  • دسته عزاداری خدام حضرت عبدالعظیم (ع) روانه حرم شدند + فیلم
  • در سالروز رحلت حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) چه برنامه‌هایی برگزار می‌شود