Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ملی لبنان، وی افزود: بندهای این طرح، نژادپرستانه و اشغالگرانه است و همه باید صدایشان را علیه آن بلند کنند زیرا به اصل گفت وگوی سیاسی و مذهبی و صلح و زندگی مسالمت آمیز پیروان ادیان مختلف در منطقه خاورمیانه ضربه می زند و مردم این منطقه را وارد نزاع و درگیری های بی حاصل که خواست تاجران جنگ و تکفیری ها است، می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسیحی خاطرنشان کرد: انسان، وطن، فلسطین، قدس و مسجدالاقصی کالا نیستند که خرید و فروش شوند و معامله ی قرن، انسان را به یاد خیانت یکی از حواریون حضرت مسیح (ع) به نام یهودای اَسخریوطی می اندازد که به یهودیان گفت: چقدر به من سکه می دهید تا یسوع (حضرت عیسی) را به شما تحویل دهم؟  یهودا ۳۰ سکه نقره گرفت و آدم فروشی کرد و مسیح (ع) را تحویل دشمنانش داد.

گریگوریوس سوم خاطرنشان کرد: آیا فلسطینیان می پذیرند که بعد از گذشت دهها سال و مقاومت و اهدای خون و جان و اسارت رفتن مجاهدان و جوانانشان، اکنون دولت و استقلال و حقوق نداشته باشند و تحت قیمومیت دولت عبری زندگی کنند؟

رهبر کلیسای روم کاتولیک در شرق اظهار داشت: طرحی که دیشب توسط دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا و با شرکت افرادی مانند بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسراییل در واشینگتن رونمایی شد معامله قرن نیست بلکه خیانت، دروغ گویی و نمایش نامه ی قرن است.
«فواد مخزومی» رییس حزب «گفت وگوی ملی» و نماینده مجلس لبنان، نادیده گرفتن حقوق فلسطینی ها را در طرح معامله قرن محکوم کرد و آن را اهانت به قوانین و ناقض قطعنامه های بین المللی از جمله قطعنامه ۱۹۴ سازمان ملل دانست.

این قطعنامه که در سال ۱۹۶۳ میلادی در شورای امنیت سازمان ملل تصویب شد برغم گذشت ۵۷ سال هنوز اجرا نشده است.

مخزومی در بیانیه ای که امروز در بیروت منتشر شد، گفت: در لبنان همه گروه ها، احزاب و مقام ها یک صدا هستند که باید پناهندگان فلسطینی در این کشور به وطنشان برگردند و دولتی به پایتختی قدس داشته باشند و اداره مکان های مقدس مسلمانان و مسیحیان مانند مسجدالاقصی و کلیسای قیامت به آنان داده شود.

وی افزود: شرط تحقق صلح در منطقه خاورمیانه، اجرای عدالت در حق مردم فلسطین و صدور اجازه ی بازگشت به پناهندگان این سرزمین، پایان اشغال شهر قدس و تشکیل دولت مستقل به مرکزیت این شهر است. در غیر این صورت، دهها طرح دیگر مشابه معامله قرن هم نمی تواند صلح و امنیت را برای این منطقه و سرزمین های اشغالی به ارمغان آورد.

طرح معامله قرن خواستار چشم‌ پوشی  پناهندگان فلسطینی ساکن کشورهای عربی  به ویژه لبنان از حق بازگشت به سرزمین خود است ؛ طرحی که برخلاف مفاد قطعنامه ۱۹۴ شورای امنیت سازمان ملل است . این طرح هم چنین در پی الحاق قدس و بخش‌های اشغالی  کرانه باختری رود اردن به رژیم صهیونیستی است.

برچسب‌ها کلیسا معامله قرن مسجدالاقصی پروندهٔ خبری داستان معامله قرن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کلیسا معامله قرن مسجدالاقصی دونالد ترامپ کلیسا معامله قرن مسجدالاقصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا قولنامه با مبایعه نامه تفاوت دارد؟

به گزارش قدس آنلاین، طبق ماده ۱۰ قانون مدنی، قراردادهای خصوصی نسبت به کسانی که آن را منعقد نموده‌اند، در صورتی که مخالف صریح قانون نباشد، نافذ است. در نتیجه افراد می توانند هر قراردادی که مفاد آن مخالف نظم عمومی جامعه و قوانین و مقررات نباشد را با استناد به این ماده قانونی، منعقد کنند. قولنامه یکی از قرارداد های حاصل از ماده ۱۰ قانون مدنی است که با شرایط ویژه ای تنظیم می شود. قولنامه و مبایعه نامه علی رغم اعتباری که دارند، هیچ کدام در دسته اسناد رسمی قرار نمی گیرند؛ زیرا از لحاظ قانونی تنها زمانی که افراد در دفاتر اسناد رسمی نسبت به تنظیم سند رسمی اعم از ملک یا هر مال دیگر، اقدامی کنند، شامل اسناد رسمی قرار خواهند گرفت.

قولنامه چیست؟

قولنامه در واقع همان پیش نویس قرارداد اصلی (عقد بیع) است. به بیان دیگر، گاهی در اثر وجود شرایطی، خریدار و فروشنده قصد معامله مالی را دارند اما شرایط آن به طور کامل فراهم نیست. برای مثال خریدار پول کافی برای انجام معامله را ندارد. در این صورت قولنامه ای میان طرفین تنظیم می شود و در این قولنامه قول‌ هایی بین خریدار و فروشنده رد و بدل می‌ شود و طرفین متعهد می شوند تا در یک زمان و مکان معینی حضور پیدا کنند و در صورت محقق شدن شرایط تعیین شده در قرارداد، معامله را واقع سازند. در این هنگام با توافق طرفین و بستن قولنامه، فروشنده به خریدار اطمینان می‌دهد تا زمان انتقال رسمی سند، ملک را به فرد دیگری نفروشد. البته قولنامه به معنای این نیست که خریدار و فروشنده ۱۰۰% موظف به انجام و ادامه معامله باشند؛ از این رو بندهایی مثل وجه التزام به آن اضافه می‌شود تا در صورت فسخ قرارداد از سوی هر یک از طرفین، مبلغ مشخص شده را به طرف دیگر قرارداد پرداخت کند.

مبایعه نامه چیست؟

مبایعه نامه یا بیع نامه یک سند عادی است که در آن مالی به دیگری فروخته می شود و قرارداد مکتوبی میان طرفین تنظیم می شود. در واقع مالی در مقابل دریافت بهای آن فروخته می شود. پس در این نوع قرارداد، خریدار و فروشنده در خصوص زمان و مکان مال مورد معامله و نحوه ی پرداخت ثمن، تعهداتی را قبول کرده و به توافق می رسند.

همچنین مبایعه نامه باید دارای ویژگی هایی اعم از ثبت در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و داشتن کد رهگیری، تنظیم در سه نسخه کاملا مشابه با استفاده از کاربن یا نسخه های پرینت شده و داشتن هولوگرام معتبر و شماره ثبت باشد.

تفاوت قولنامه و مبایعه نامه

-طبق تعریف ارائه شده، قولنامه دارای مفاهیم قول و تعهد است، در حالی که مبایعه نامه یعنی قرارداد بیع یا همان قرارداد خرید و فروش منعقد شده است.

- مبایعه نامه نسبت به قولنامه از اعتبار قانونی بیشتری برخوردار است و می توان از طریق سایت اسناد رسمی فروش ملک به غیر را بررسی کرد. در حالی که این امکان برای قولنامه وجود ندارد.

-از آنجایی که مبایعه نامه یک تعهد اصلی است به محض انعقاد آن، مالکیت انتقال داده می شود اما در قولنامه دو طرف تنها متعهد می شوند که اقدامات لازم برای معامله ای در آینده را انجام دهند. در نتیجه انتقال مالکیتی صورت نمی گیرد.

فائزه مجردیان

دیگر خبرها

  • تاکید امیرعبداللهیان بر اولویت ایران برای توسعه روابط با ترکمنستان
  • چگونه با فروش آنلاین به دردسر نیفتیم؟
  • تقویت زیرساخت شهرک‌های صنعتی کردستان با تخصیص ۵ هزار میلیارد ریال
  • مصاحبه|پیام های منطقه ای سفر رهبر حماس به تهران
  • کلیسای سنت استپانوس پربازدیدترین اثر آذربایجان شرقی
  • حکیم خواستار اجرای قطعنامه شورای امنیت درباره توقف جنگ غزه شد
  • پیام آیت‌الله اعرافی به رئیس کلیسای ارتدوکس
  • حکیم: پایان مأموریت ائتلاف بین‌المللی در خاک عراق را خواستاریم
  • شاخص بورس ۴ هزار واحد افت کرد
  • آیا قولنامه با مبایعه نامه تفاوت دارد؟