Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-03-29@11:12:04 GMT

قوای جسمانی خود را با خوردن این گوشت بالا ببرید

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۱۱۰۵۷

قوای جسمانی خود را با خوردن این گوشت بالا ببرید

 مصرف گوشت شتر به دلیل ویژگی‌های متمایزی که نسبت به گوشت سایر حیوانات دارد بسیار توصیه شده و خوشبختانه مدتی است که این گوشت طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. در طب سنتی آمده است که گوشت شتر قوای بدنی و استقامت را زیاد کرده و اعصاب و قوای جنسی را تقویت می‌کند و از اختلالات در رشد جنین جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ظاهر این گوشت شبیه گوشت گاو است، اما زمانی که می‌خواهید این گوشت را بپزید خبری از سفتی و دیر پز بودن نیست و بافتی نرم و لذیذ دارد که برای چرخ کردن و کبابی بسیار مناسب است. همچنین گوشت شتر، گرم و خشک است و برای تقویت قوای جسمی و بر طرف کردن ضعف جسمانی بسیار مفید است. مصرف گوشت شتردر تقویت اعصاب تاثیر مثبتی دارد و برای جلوگیری از اختلالات در رشد جنین کارآمد است.

خواص گوشت شتر

این گوشت پروتئین و چربی کمتری نسبت به گوشت گاو و گوساله دارد، اما سدیم آن زیاد و پتاسیم کمی دارد که این قضیه به تحمل‌پذیری شتر به کمبود آب مرتبط می‌شود. آهن و روی گوشت شتر کمتر از گوشت سایر دام‌هاست، اما فسفر، کلسیم و ویتامین‌های B. در عضلات ران این حیوان بیشتر است. این را هم بد نیست بدانید که از قلم و کوهان شتر در درمان درد پا و کمر و درد‌های روماتیسمی استفاده می‌شود. همچنین این گوشت حاوی پروتئین‌هایی با ارزش غذایی بالاوتعدادی ازویتامین‌های مفید و مورد نیاز بدن است.
گوشت شتر را جایگزین گوشت گاو کنید

گوشت شتر نسبت به گوشت گاو پروتئین کمتری دارد؛ ویژگی متمایزکننده گوشت شتر در مقایسه با سایر گوشت‌ها، فقدان مواد هورمونی و آنتی‌بیوتیک در آن است بجای گوشت گاو، گوشت شتر مصرف کنیم زیراویتامین‌های گروه B. این گوشت در تقویت اعصاب تاثیر زیادی دارند و «روی» آن در تقویت قوای جنسی و جلوگیری از اختلالات در رشد جنین کارآمد است. کالری بسیار بالای گوشت شتر قوای بدنی و استقامت را زیاد میکند و توصیه میشود که بانوان باردار و شیرده، دانش آموزان، ورزشکاران و افراد کهنسال از خوردن آن غافل نشوند.
گوشت مخلوط، خوب یا بد؟!

مخلوط کردن انواع گوشت‌ها (مثلاً گوشت گاو و شتر) به منظور متعادل شدن مزاج آن توصیه نمی‌شود. هضم هر گوشت متفاوت است و زمانی که ما دو مدل گوشت را با هم مخلوط می‌کنیم باعث می‌شود سیستم گوارش نتواند آن را به خوبی هضم کند؛ پس ترجیحاً در هر وعده یک نوع گوشت را باید مصرف کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گوشت گوشت شتر خواص گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۱۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

٨ کیلو کاهش وزن با خوردن روزانه این نوع سرکه

به گزارش خبرآنلاین، سرکه سیب که از سیب‌های تخمیر شده و به‌طور طبیعی سرشار از اسید استیک است، در سال‌های اخیر به دلیل فواید سلامتی، از خواص ضد باکتریایی گرفته تا اثرات آنتی‌اکسیدانی و پتانسیل کمک به مدیریت قند خون محبوب شده است.

ایسنا در خبری نوشت:منشأ استفاده از آن در حوزه سلامت بسیار دور است و بقراط از آن برای درمان زخم‌ها، تب و زخم‌های پوستی استفاده می‌کرد و نتایج تجربی تحقیق کنونی، به این موضوع پرداخته است که آیا سرکه سیب می‌تواند برای کاهش وزن، کاهش سطح گلوکز خون و کاهش چربی خون (کلسترول و تری گلیسیرید) موثر باشد یا خیر.

نتایج نشان می‌دهد که سرکه سیب می‌تواند هر سه مورد را کاهش دهد اما ممکن است مصرف نوشیدنی سرکه سیببه سادگی به‌طور روزانه امکان‌پذیر نباشد. گروهی از دانشمندان در لبنان کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور خود را روی گروهی از جوانان دارای اضافه وزن و چاق در سنین ۱۲ تا ۲۵ سال انجام دادند.

محققان به‌طور تصادفی ۳۰ شرکت‌کننده را در یکی از چهار گروه قرار دادند؛ به شرکت‌کنندگان دستور داده شد که هر روز صبح قبل از خوردن هر چیز دیگری به مدت ۱۲ هفته، پنج، ۱۰ یا ۱۵ میلی‌لیتر سرکه سیب رقیق شده در ۲۵۰ میلی‌لیتر آب مصرف کنند.

گروه کنترل، نوشیدنی غیرفعال (دارونما) ساخته شده از اسید لاکتیک اضافه شده به آب مصرف کردند تا ظاهر و طعمی مشابه داشته باشند. معمولا این نوع مطالعه شواهدی با کیفیت بالا ارائه می‌دهد زیرا می‌تواند علت و معلول را نشان دهد یعنی مداخله (در این مورد سرکه سیب) به یک نتیجه خاص منجر می‌شود. این مطالعه همچنین دوسوکور بود، به این معنی که نه شرکت‌کنندگان و نه دانشمندانی که در جمع‌آوری داده‌ها شرکت داشتند نمی‌دانستند چه کسی در کدام گروه است.

محققان دریافتند که افراد دارای اضافه وزن با مصرف سرکه به‌طور متوسط ۶ تا هشت کیلوگرم وزن در سه ماه از دست دادند. نتایج تحقیق کنونی نشان داد که مصرف سرکه سیب به‌طور روزانه به افراد دارای اضافه وزن کمک می‌کند تا در سه ماه هشت کیلوگرم وزن کم کنند.

نتایج تحقیقات نوشیدن آب تخمیر شده سیب‌های له شده را با کاهش وزن مرتبط کرده است و مشخص شد که یک دوز ۱۵ میلی‌لیتری قبل از صبحانه همچنین شاخص توده بدن، سطح قند خون و کلسترول را کاهش می‌دهد.

این تحقیق، تجزیه و تحلیل کرد که چگونه سه مقدار مختلف سرکه بر وزن افراد دارای اضافه وزن یا چاق تاثیر می‌گذارد. محققان بیان کردند که سرکه سیب می تواند مکملی امیدبخش برای چاقی باشد که عوارض جانبی ندارد.

فدراسیون جهانی چاقی پیش‌بینی کرده است که بیش از نیمی از جمعیت جهان تا سال ۲۰۳۵ دارای اضافه وزن یا چاق خواهند بود. از سال ۱۹۷۵، نرخ چاقی در جهان تقریبا سه برابر شده است و امید داریم که نوشیدن سرکه سیب راهی ساده و مقرون به صرفه برای کمک به مقابله با این بحران باشد.

محقق ارشد این تحقیق، دکتر رونی ابوخلیل، از دانشگاه روح القدس کاسلیک در لبنان گفت: «این نتایج نشان می‌دهد که سرکه سیب ممکن است مزایای بالقوه‌ای در بهبود پارامترهای متابولیک مرتبط با چاقی و اختلالات متابولیک در افراد چاق داشته باشد».

وی افزود: نتایج ممکن است به توصیه‌های مبتنی بر شواهد برای استفاده از سرکه سیب به‌عنوان مداخله غذایی در مدیریت چاقی کمک کند. این مطالعه می‌تواند تحقیقات بیشتر در این زمینه را تحریک کند و دانشمندان را به بررسی مکانیسم‌های اساسی و انجام مطالعات مشابه در سایر موارد و جمعیت‌ها تشویق کند.

سرکه سیب می‌تواند مکمل ضد چاقی امیدوارکننده‌ای باشد که هیچ عارضه جانبی ایجاد نمی‌کند.

این مطالعه سرکه سیب را با ۱۲۰ جوان که به چهار گروه تقسیم شده بودند مورد آزمایش قرار داد. شرکت‌کنندگان، متشکل از ۴۶ مرد و ۷۴ زن با میانگین سنی ۱۷ سال، همگی دارای اضافه وزن یا چاق با شاخص توده بدنی بین ۲۷ تا ۳۴ بودند.

به مدت ۱۲ هفته، سه گروه اول، دوز روزانه سرکه سیب را قبل از صبحانه مصرف کردند که مقادیر آن از پنج، ۱۰ یا ۱۵ میلی‌لیتر متغیر بود. به گروه چهارم نوشیدنی دارونما داده شد.

آنان وعده‌های غذایی خود را در دفترچه غذایی ثبت کردند و جزئیاتی را در مورد عادات ورزشی خود به اشتراک گذاشتند. در طول مطالعه، به‌طور متوسط ۶ تا هشت کیلوگرم از دست دادند و شاخص توده بدنی آنان بر اساس میزان سرکه مصرفی آنان ۲.۷ تا سه امتیاز کاهش یافت.

کسانی که بالاترین دوز ۱۵ میلی‌لیتری را دریافت کردند، پس از ۱۲ هفته بیشترین کاهش وزن و شاخص توده بدنی را مشاهده کردند که از میانگین ۷۷ کیلوگرم به کمی بیش از ۷۰ کیلوگرم رسید. با دوز ۱۰ میلی‌لیتر، میانگین وزن از ۷۹ کیلوگرم به ۷۲ کیلوگرم رسید و در پنج میلی‌لیتر، از ۷۹ به ۷۴ کیلوگرم کاهش یافت.

شاخص توده بدنی آنان نیز از ۳۱ به نزدیک ۲۷ کاهش یافت البته این کاهش بر اساس میزان مصرف سرکه بود. هر سه مقدار مختلف سرکه سیب بر اندازه‌گیری دور کمر و باسن و نسبت چربی بدن تاثیر می‌گذارد.

محققان همچنین دریافتند که سرکه سیب، گلوکز خون، تری گلیسیرید (نوعی چربی) و کلسترول را کاهش می‌دهد.

ابوخلیل خاطرنشان کرد: «نمونه مطالعه کوچک بود، بنابراین به‌طور بالقوه تعمیم یافته‌ها محدود می‌شود و یک دوره ۱۲ هفته‌ای برای سنجش عوارض جانبی احتمالی درازمدت سرکه سیب کافی نیست.»

این نتایج نشان می‌دهد که سرکه سیب ممکن است مزایای بالقوه‌ای در بهبود پارامترهای متابولیک مرتبط با چاقی و اختلالات متابولیک در افراد چاق داشته باشد.

وی افزود: این پژوهش می‌تواند تحقیقات بیشتر در این زمینه را تحریک کند و دانشمندان را به کشف مکانیسم های اساسی و انجام مطالعات مشابه در سایر جمعیت ها ترغیب کند.

در حالی که در این مطالعه، مداخله طراحی امکان سنجی و اثربخشی را برای تشویق آزمایش‌های بیشتر طراحی شده برای ارزیابی مقیاس‌پذیری و کاربردهای گسترده‌تر نشان داده است، در این مرحله باید در مورد تعمیم‌پذیری احتیاط کرد.

نتیجه‌گیری در مورد اثرات مستقل سرکه سیب بر نتایج مشاهده شده است و تحقیقات بیشتر در این زمینه باید شامل گزارش دقیق یادآوری رژیم غذایی یا دریافت تغذیه برای توضیح هرگونه عوامل مخدوش کننده بالقوه باشد و آزمایش‌های توضیحی آینده مکانیسم‌های تاثیر بر نشانگرهای بیوشیمیایی (لیپیدها و گلوکز خون) را علاوه بر کاهش وزن بیشتر روشن خواهد کرد.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888849

دیگر خبرها

  • توصیه کنایه آمیز آذری جهرمی به رئیسی: گزارش سرمایه گذاری ها را خدمت رهبری ببرید!
  • خوردن چه غذاهایی در ماه رمضان بوی بد دهان را افزایش یا کاهش می‌دهد؟
  • تازه‌ترین جزئیات از وضعیت جسمانی سعید راد
  • بیماری‌هایی که علائم آن نفخ شکم است
  • ٨ کیلو کاهش وزن با خوردن روزانه این نوع سرکه
  • چرا در رژیم غذایی شکست می‌خوریم؟
  • امیررضا معصومی را به جای امیرحسین زارع به مسابقات قهرمانی آسیا ببرید
  • هرچه خوردیم دیگر بس است! چند توصیه برای کنترل وزن در تعطیلات
  • چه طور می‌توانیم مصرف قند و شکر را به حداقل برسانیم؟
  • صلابت قوای مسلح در مأموریت دفاع از کشور