Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد موذن زاده روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: میزان تاخیر بیمه تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمه گر در پرداخت بدهی  به مراکز فیزیوتراپی حداقل ۱۲ ماه است.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه ای که میزان تورم رسمی بالای ۴۰ درصد است چطور مراکز درمانی فیزیوتراپی می توانند خودشان را سرپا نگه دارند در حالی که مطالبات یک سال پیش خود را هنوز دریافت نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن علمی فیزیوتراپی ایران گفت: در مورد سایر سازمان‌های بیمه نیز کم و بیش همین مشکلات را داریم به طور مثال بیمه آتیه سازان حافظ، بیمه دی و سایر سازمان های درمانی، مشکلاتی را برای مراکز فیزیوتراپی ایجاد کرده است.

موذن زاده در ادامه به تعرفه های درمانی خدمات فیزیوتراپی اشاره کرد و افزود: این تعرفه ها نیز دغدغه ما هست و با توجه به قول مسئولان وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی مبنی بر عملیاتی کردن مجدد کتاب اصلی ارزش های نسبی خدمات سلامت، بدون تغییر ضرایب و طبق استانداردهای بین المللی، منتظر هستیم تعرفه های آن در سطح کشور هم اجرا شود.

وی اضافه کرد: اجرایی شدن تعرفه های درمانی براساس کتاب ارزش های نسبی خدمات سلامت، گام مثبتی است و جامعه فیزیوتراپیست ها از آن استقبال می‌کنند و امید است برای سال آینده نیز رشد تعرفه های پزشکی در حد رشد تورم و افزایش هزینه های مراکز فیزیوتراپی باشد تا بتوانیم خدمات خود را به نحو شایسته به بیماران ارائه دهیم و از سوی دیگر نیز امیدواریم میزان پرداخت هزینه از جیب بیماران بیش از این افزایش پیدا نکند.

برچسب‌ها فیزیوتراپی سازمان تأمین اجتماعی تعرفه پزشکی توانبخشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فیزیوتراپی سازمان تأمین اجتماعی تعرفه پزشکی توانبخشی فیزیوتراپی سازمان تأمین اجتماعی تعرفه پزشکی توانبخشی مراکز فیزیوتراپی تعرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۱۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی

سید علی موسوی مدنی گفت: هم‌اکنون به‌طور متوسط ماهانه ۵۰۰ میلیارد تومان توسط تامین اجتماعی استان در ۲ بخش بیمه‌ای و درمان قم هزینه می‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی قم عنوان کرد: علی‌رغم چالش‌های موجود در وصول منابع بیمه‌ای، با تدابیر اتخاذ شده در پرداخت تعهدات کوتاه‌مدت و بلندمدت تامین اجتماعی در قم تاخیر نداشته‌ایم که این مساله یک گام بزرگ در راستای ارائه خدمات به‌موقع است.

موسوی مدنی با اشاره به این‌که سازمان تامین اجتماعی یک سازمان درآمد هزینه است و بدون دریافت حتی یک ریال از سوی دولت اداره می‌شود، ادامه داد: وصولی به‌موقع، ضامن پرداخت به‌موقع تعهدات بیمه‌ای و درمانی و به‌خصوص پرداخت مستمری به بازنشستگان، از کارافتادگان کلی و بازماندگان است.

به گفته موسوی مدنی، خدمات‌رسانی به جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی در قم از طریق چهار شعبه اصلی، ۲ شعبه اقماری و پنج واحد کارگزاری انجام می‌شود.

جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قم افزون بر ۸۴۸ هزار نفر می‌رسد که از این تعداد، ۲۶۱ هزار و ۱۹ نفر بیمه شده اصلی و ۶۴ هزار و ۲۷۲ نفر مستمری‌بگیر اصلی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات پزشکان و مراکز درمانی طرف قرارداد
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی
  • پرداخت ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
  • واریز بخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌ اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • واریزبخشی از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی