Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از پایان بیست و چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده فساد بانک ملت و بانک پارسیان بود که علی دیواندری متهم ردیف اول پرونده به اتهام مشارکت در اخلال عمده در نظام ارزی کشور از طریق تشکیل سرکردگی شبکه کلاهبرداری و خیانت در امانت از طریق بانک پارسیان و ملت به مبلغ ۱۶ هزار دلار و موضوع سفر‌های محرمانه و مشارکت در قاچاق ارز به ترکیه به مبلغ ۵۰۰ هزار یورو به دستور قاضی موحد رئیس شعبه اول دادگاه‌های رسیدگی به جرائم و مفاسد اقتصادی، بازداشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی - علی دیواندری با وثیقه کمتر نسبت به دیگرمتهمان پرونده و به مبلغ ۵ میلیارد تومان آزاد بود.

پس از برگزاری ۲۴ جلسه دادگاه و بعد از استجازه از مقام معظم رهبری و از آن‌جایی که دادگاه نتوانسته بود با استماع حدود ۷۰ ساعت از دفاعیات دیواندری قانع شود مطابق با قانون،  قرار وثیقه او تبدیل به قرار بازداشت موقت شد و عصر روز سه شنبه ۸ بهمن همراه با دیگر متهمان پرونده از جمله بهروز مختاری و ابوالحسنی  به زندان اوین منتقل شد.

مدیر اوین نشینی که متهم ردیف اول است

اما موضوع قابل توجه این است که علی دیواندری به دستور رئیس کل بانک مرکزی ، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بود، اما در حال حاضر با توجه به دستگیری او مشخص نیست که سرانجام رئیس پژوهشکده پولی و بانکی چه خواهد شد.

علی دیواندری از تاریخ ۱۰ مرداد ماه سال ۹۴ سکاندار پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی شد و هنوز هم در این منصب باقی است و با توجه به اتهامات مالی و بزرگی که دارد هنوز  هم به عنوان رئیس این پژوهشکده شناخته می‌شود.

بر اساس اتهامات مندرج در کیفرخواست پرونده؛ افعال مجرمانه علیه علی دیواندری محرز شده است و ریاست او در این مجموعه بزرگ که وظیفه رسیدگی به پژوهش‌های مختلف پولی را دارد در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

البته یک ابهام بزرگ دیگر این است که در حال حاضر با دستگیر شدن و انتقال علی دیواندری به زندان اوین، وضعیت ریاست پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی چه خواهد شد زیرا دیواندری هم اکنون در بازداشت موقت به سر می‌برد.

با توجه به پیچیدگی پرونده فساد در بانک های ملت و پارسیان ، هنوز رسیدگی به آن ادامه دارد اما باید منتظر ماند و دید که آیا مسئولان بانک مرکزی به فکر انتخاب سرپرست و رئیسی جدید برای این پژوهشکده می‌افتند یا این متهم در بند را به عنوان سکاندار پژوهشکده پولی و بانکی نگه می‌دارند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: علی دیواندری رئیس کل بانک مرکزی پرونده فساد بزرگ بانکی دیواندری رئیس پژوهشکده پولی و بانکی پژوهشکده پولی و بانکی علی دیواندری چه خواهد شد بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری صبح سه شنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر ریاست جمهوری و آخرین وضعیت پروژه‌های آن، سفر به ایلام را دارای خیر و برکت و آورده دانست و گفت: اتمام پروژه‌های سفر و تحقق مصوبات در اولویت برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد.

وی ضمن بیان اینکه سفر اول آیت الله رییسی به استان ایلام دارای ۱۴۵ مصوبه و ۳۰۱ پروژه و بیش از ۶ هزار میلیارد مصوب است، خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی که دارای درصد پیشرفت بالایی هستند باید هر چه زودتر تکمیل شوند و این مهم یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران در استان و در نهاد ریاست جمهوری خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: مصوبات خوبی برای سفر دوم ریاست جمهوری پیش‌بینی و تنظیم شده اما مصوبات دور اول سفر باید عملیاتی و پروژه‌ها اجرایی شده و به بهره‌برداری برسند.

هژبری با بیان اینکه مدیران باید به جزئیات پروژه‌های مرتبط با سفر اشراف داشته باشند، تاکید کرد: مدیران پیگیر دریافت تخصیص، فعال شدن پروژه و اتمام آنها باشند و نسبت به رفع موانع تحقق مصوبات اقدام کنند.

در این جلسه آخرین وضعیت مصوبات و پروژه‌های امور عشایری، راه و شهرسازی، اداره زندان‌ها، ورزش و جوانان، بنیاد شهید، جهادکشاورزی، دانشگاه ایلام، دانشگاه پیام نور، آب منطقه‌ای، فنی و حرفه‌ای، راه داری، آبفا، دانشگاه علوم پزشکی و کمیته امداد بررسی و تصمیمات لازم جهت پیشبرد این پروژه‌ها اتخاذ شد.

کد خبر 6086057

دیگر خبرها

  • ترکیب جدید هیئت مدیره پرسپولیس: صددرصد بانکی
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • سقف تراکنش غیرحضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف تراکنش غیر حضوری بانکی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • تکمیل پروژه‌های مصوبات سفر ملاک ارزیابی مدیران است
  • انتشار اوراق سپرده خاص به کنترل انتظارات تورمی منجر شد
  • بدری نماینده مجلس: وضعیت بازار ارز کاملا آشفته است
  • دستگیری اعضاء باند حرفه‌ای کپی کارت‌های بانکی در محمودآباد