Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-20@04:16:42 GMT

درمانگاه خیریه‌ای که خیرش به مردم نمی رسد

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۴۵۳۷

درمانگاه خیریه‌ای که خیرش به مردم نمی رسد

 همشهری آنلاین - مهدی اسماعیل پور: «درمانگاه شبانه روزی خیریه «صاحب کوثر» که عنوان خیریه را یدک می کشد تعرفه خدمات درمانی اش با این عنوان همخوانی ندارد و شبیه به بیمارستان ها و مراکز درمانی خصوصی و غیرانتفاعی است.»این گفته‌های برخی از شهروندان منطقه 21 است که نسبت به کمبود سرانه درمانی در این منطقه معترضند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهروندان معتقدند  هزینه هایی که این درمانگاه برای ارائه خدمات پزشکی از بیماران دریافت می کند باید پایین تر از نرخ فعلی باشد.
«حسن نوروزی» از ساکنان قدیمی و فعال اجتماعی محله تهرانسرمی گوید: «روزانه تعداد زیادی از شهروندان برای درمان به این مرکز درمانی مراجعه می کنند. بارها شاهد بوده ایم که مراجعه کنندگان در اعتراض به هزینه های زیادی که از بیماران مطالبه می شود با متصدی درمانگاه بحث کرده اند. از آنجا که منطقه 21 از رفاه بالایی برخوردار نیست و درمانگاه هم از عنوان خیریه استفاده می کند انتظار این است که تعرفه خدمات و هزینه هایی که از مردم دریافت می شود کمتر و ارزان تر باشد. متأسفانه مدیران و مسئولان این مرکز هم برای پاسخگویی و رسیدگی به اعتراض مردم در دسترس نیستند. انتظار داریم به این موضوع رسیدگی شود.»
با وجود همه این گلایه ها به دلیل نبود مراکز درمانی  مجهز در منطقه 21 ساکنان این محدوده مجبورند برای دسترسی سریع به خدمات درمانی تخصصی به تنها مرکز درمانی موجود مراجعه کنند.

انتظار 13 ساله

درمانگاه  شبانه روزی خیریه صاحب کوثر در محله تهرانسر مهم ترین مرکز درمانی منطقه 21 است منطقه ای  که بیش از 60 سال قدمت و بالغ بر 200 هزار نفر جمعیت دارد. این درمانگاه  تخصصی و فوق تخصصی که در تقاطع بلوارهای گلها و لاله واقع شده کارش را از سال 1370 آغاز کرد و به مرور دایره خدمات درمانی اش گسترده تر شد تا آنجا که سال 1385، هیئت امنای این مؤسسه درمانی عام المنفعه تصمیم گرفتند  با توجه به نیاز شهروندان در همین محدوده یک بیمارستان 250 تختخوابی بسازند. طرحی که بعد از حدود 13 سال  به دلیل مشکلات مالی و همکاری نکردن و حمایت نشدن از طرف ارگان ها و سازمان های مرتبط از جمله شهرداری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی ایران هنوز به پایان نرسیده است.
گویا فاز اول این بیمارستان که قوامین تهرانسر نامگذاری شده درحال  آماده سازی است و در آستانه  تجهیز و بهره برداری قرار دارد. در فاز اول بیمارستان، 120 تخت آماده شده و قرار است در آن خدمات جراحی قلب و آنژیوگرافی به شهروندان ارائه شود. فاز دوم اما همچنان در انتظار تأمین منابع مالی است. بیشتر مراجعه کنندگان این درمانگاه معتقدند مبالغی که از آنها دریافت می‌شود برای تکمیل و ساخت این بیمارستان هزینه شده است. «زهرا مرادی» یکی از مراجعه کنندگان این مرکز درمانی می گوید: «درمانگاه همه جوره درحال درآمدزایی است. با اینکه هنوز بیمارستان شروع به کار نکرده پارکینگ آن فعال شده است. فکر می‌کنم نبود مرکز درمانی مجهز دیگری در منطقه و نداشتن رقیب و تلاش برای تأمین هزینه های ساخت و تکمیل بیمارستان دلیل اصلی تعرفه های بالایی است که در این درمانگاه خیریه از مردم دریافت می شود. فقط یک بیمارستان خصوصی در  آن هم در منطقه 22 تقریباً نزدیک به منطقه ما وجود دارد. رفتن به مرکز شهر و بیمارستان های دولتی هم برای مردم و بیماران دشوار است. به همین دلیل مردم  مجبورند به تنها درمانگاه منطقه مراجعه کنند.» تلاش ما برای دریافت پاسخ و توضیح از مسئولان درمانگاه درباره گلایه و اعتراض شهروندان بی نتیجه ماند و منتظر پاسخ هستیم.  

کد خبر 481120 برچسب‌ها منطقه ۲۱ همشهری محله بیماری - بیمارستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۲۱ همشهری محله بیماری بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۴۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش نیروهای امدادی و درمانی برای یادواره عملیات بازی دراز

به گزارش خبرنگار مهر، رضا منصوری صبح چهارشنبه در نشست کمیته بهداشت و درمان ستاد بزرگداشت شهدای عملیات غرور آفرین بازی دراز و یادواره شهید شیرودی، اظهار کرد: همایش بزرگ سالگرد شهدای بازی دراز و شهید شیرودی در روزهای ۱۳ و۱۴ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

وی افزود: طی این دو روز همه ی نیروهای امداد و درمان و بهداشتی در حالت آماده باش هستند و پیش بینی می‌شود امسال ۴۵ هزار نفر از سراسر کشور در این مراسم شرکت نمایند.

رئیس بسیج جامعه پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: بیمارستان‌های شهرستان‌های کنگاور، صحنه، سنقر، هرسین، اسلام آبادغرب، گیلانغرب، سرپل ذهاب و قصرشیرین و بیمارستان‌های کرمانشاه در روزهای برگزاری این مراسم در حالت آماده باش کامل خواهند بود.

وی ادامه داد: باید سعی کنیم کیفیت برگزاری مراسم را هر سال بهتر نمائیم، سازمان بسیج جامعه پزشکی استان آمادگی کامل برای ارائه خدمات لازم را به شرکت کنندگان در این همایش دارد و پست‌های امدادی طی مسیر پیاده روی مستقر خواهند شد.

منصوری خاطرنشان کرد: همچنین تیم‌های سیار نیز این همایش باشکوه را پشتیبانی می‌کنند.

کد خبر 6080548

دیگر خبرها

  • آغازنام نویسی در آزمون استخدام۳۰۰ معلم در بشاگرد و جزایر استان هرمزگان
  • فاضلاب و بیمارستان مطالبه جدی مردم مرودشت است
  • ساخت دستگاهی که میزان اکسیژن بیمارستان‌ها را مدیریت می‌کند
  • ساخت درمانگاه تخصصی، هدیه ارتش به مردم قزوین + فیلم
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • آماده باش نیروهای امدادی و درمانی برای یادواره عملیات بازی دراز
  • پذیرش ۱۵ هزار و ۸۰ خودرو در مرکز معاینه فنی شهرکرد