Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-24@03:33:48 GMT

رفع تحریم‌های آمریکا علیه شرکت کشتیرانی چینی

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۲۴۸۶۹

رفع تحریم‌های آمریکا علیه شرکت کشتیرانی چینی

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، یک منبع آگاه در شرکت نفتی بزرگ چینی به رویترز گفت: آنها نشانه‌هایی دریافت کرده‌اند که کاسکو از لیست تحریم‌های آمریکا حذف شده است. صنعت انرژی چین منتظر اعلام رسمی این اقدام از سوی واشنگتن است.

یک منبع آگاه دیگر در لندن گفت: واشنگتن اشاره کرده که به زودی این تحریم‌ها را رفع خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال وزارت خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا در این باره اظهارنظر نکردند.

ژانگ ژنگ، مدیر روابط سرمایه گذاری در شرکت حمل و نقل انرژی کاسکو که شرکت مادر شرکت "کاسکو شیپینگ تانکر دالیان" است اعلام کرد که این شرکت هنوز از هیچ گونه تغییری در خصوص وضعیت تحریم‌ها مطلع نشده است و اگر تحولی روی دهد، اخبار ضروری را اعلام خواهد کرد.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در ۲۵ سپتامبر واحدهای دالیان شرکت کاسکو را با این ادعا که تحریم‌های ایران را نقض کرده‌اند، هدف تحریم قرار داد و باعث شد هزینه‌های حمل بار در سطح جهانی افزایش بی‌سابقه‌ای پیدا کند و بازارهای کشتیرانی مختل شوند.

واحدهای دالیان کاسکو تنها حدود ۴۰ نفتکش دارند اما اقدام واشنگتن باعث سردرگمی بازار در خصوص گستردگی تحریم‌ها علیه ناوگان کشتی‌های شرکت کاسکو شد که به بیش از هزار کشتی می رسند.

وزارت خزانه داری دو بار معافیت صادر کرده تا به شرکتها اجازه دهد قراردادهایشان با واحدهای کاسکو را به پایان برسانند که آخرین معافیت در چهارم فوریه منقضی می‌شود اما بازارها کشتیرانی هنوز از این تحریم‌ها رنج می‌برند.

به گفته آنوپ سینگ، مدیر تحقیقات نفتکش در شرکت برائمار، رفع این تحریم‌ها باعث کاهش نرخ‌های جهانی حمل محموله‌های نفتی خواهد شد زیرا بیش از ۲۵ ابرنفتکش متعلق به کاسکوی دالیان در سه ماه گذشته از بازار خارج شده‌اند و غیبت آنها در افزایش نرخهای حمل بار در سه ماهه چهارم و اوایل ژانویه موثر بوده است.

هنوز معلوم نیست هر گونه رفع احتمالی این تحریم‌ها چه معنایی خواهد داشت و آیا چین یا کاسکو با درخواست دولت ترامپ برای توقف خرید نفت ایران موافقت کرده‌اند یا خیر.

آمار گمرک چین نشان داد این کشور در سال میلادی گذشته ۱۴.۷۷ میلیون تن معادل ۲۹۵ هزار و ۴۰۰ بشکه در روز نفت ایران را خریداری کرده که نصف واردات سال ۲۰۱۸ بوده است.

تنشها میان واشنگتن و پکن با امضای فاز اول توافق تجاری تسهیل شده است. بنا بر اظهارات یک منبع آگاه و آشنا به مواضع دولت چین، یک مقام بلندپایه چینی موضوع شرکت کاسکو را در مذاکرات تجاری مطرح کرده بود.

بر اساس گزارش رویترز، استیون منوچین، وزیر خزانه داری آمریکا اوایل ژانویه به شبکه فاکس نیوز گفته بود وی با مقامات چینی برای مذاکره درباره خرید نفت ایران دیدار کرده است. وی هفته گذشته گفت: انتظار دارد مذاکرات درباره فاز دوم توافق تجاری به زودی آغاز شود و هر دو کشور در این باره موافق هستند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: چین صادرات نفت ایران تحریم کشتیرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۴۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب تحریم‌های نفتی جدید ایران در کنگره آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه بخش نفت ایران به تصویب رساند، که قرار است به عنوان بخشی از لایحه‌ی کمک‌های خارجی، طی چند روز آینده در سنا تصویب شود.

به گزارش اکوایران، مجلس نمایندگان آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه بخش نفت ایران به تصویب رساند، که قرار است به عنوان بخشی از لایحه‌ی کمک‌های خارجی، طی چند روز آینده در سنا تصویب شود.

این قانون تحریم‌ها علیه ایران را گسترش می‌دهد تا بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌های خارجی را که آگاهانه نفت خام ایران را فرآوری یا ارسال می‌کنند، در بر بگیرد. این قانون تحریم‌های ثانویه را نیز بسط خواهد داد تا تمامی معاملات بین مؤسسات مالی چین و بانک‌های ایرانی تحریم‌شده برای خرید نفت و فرآورده‌های نفتی را پوشش دهد.

این قانون که قرار است در یک بسته ۹۵ میلیارد دلاری برای کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان گنجانده شود، روز شنبه با ۳۶۰ رای موافق در برابر ۵۸ رای مخالف به تصویب رسید

به نوشته بلومبرگ، حدود ۸۰ درصد از حدود ۱.۵ میلیون بشکه صادرات روزانه نفت ایران به پالایشگاه‌های کوچک مستقل چینی موسوم به «قوری» حمل می‌شود.

در حالی که این تحریم‌ها می‌تواند بر حجم صادرات نفت ایران تأثیر بگذارد و تا ۸.۴۰ دلار به قیمت هر بشکه نفت خام بیافزاید، این قانون همچنین شامل حق اعمال معافیت توسط رئیس جمهور است.

جو بایدن ممکن است تصمیم بگیرد که از این اختیار استفاده کند و تاثیر این تحریم‌ها بر قیمت‌ها را خنثی کند. دولت ترامپ دوم ممکن است این کار را نکند.

جانت یلن، وزیر خزانه داری ایالات متحده در ماه اکتبر این تصور رایج را رد کرد که ایالات متحده به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای نزدیکی دیپلماتیک با تهران، به تدریج اعمال تحریم‌ها را بر فروش نفت ایران کاهش داده است.

دیگر خبرها

  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد
  • اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران
  • چرا چین به درخواست آمریکا برای فشار به ایران «بله» نمی‌گوید؟
  • تصویب تحریم‌های نفتی جدید ایران در کنگره آمریکا