Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهرذی آنلاین، لیست اولیه ۹۰ نفره ائتلاف جبهه مردمی نیروهای انقلاب برای حوزه انتخابیه تهران پس از انتخابات اولیه اعضای مجمع عمومی این ائتلاف مشخص شد.

این انتخابات در بین حدود ۸۰۰۰ نفر از اعضای مردمی این ائتلاف و بصورت الکترونیکی با سامانه ای که برای این موضوع طراحی شده بود انجام شد.

در این سامانه هر فرد عضو مجمع عمومی، به ازای کد ملی و شماره موبایل خود می توانست ۳۰ گزینه را انتخاب نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است از میان این ۹۰ نفر در روزهای آینده ۳۰ نفر به عنوان لیست نهایی در تهران با مکانیزم‌هایی نظیر نظرسنجی و مصاحبه  انتخاب شوند.  

بنابر این گزارش، این فهرست غیر رسمی بوده و امکان تغییر در آن وجود خواهد داشت.

فهرست اولیه انتخاب شدگان که متشکل از روحانیون، بانوان، جوانان و چهره های شاخص است، به شرح زیر است:

چهره ها و افراد بالای ۵۰ سال

محمدباقر قالیباف

رضا تقی پورانوری

سیدمحمد حسینی

سیدمصطفی آقامیرسلیم

الیاس نادران

اقبال شاکری

عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی

عزت اله اکبری تالار پشتی

سیدمهدی هاشمی

محمدحسین رجبی

مجتبی رضاخواه

حسین مظفر

جلیل بشارتی

مجتبی رحمان دوست

سید شمس الدین حسینی

علی احمدی

محمدحسن قدیری ابیانه

شاهین محمدصادقی

کیومرث هاشمی

علیرضا عباسی

مسعود زری بافان

بیژن نوباوه وطن

محمد عباسی

ضرغام صادقی

غلامرضا خواجه سروی

مقداد همتی

سیدیعقوب زراعت کیش

محسن جلواتی

جوانان

محسن پیرهادی

وحید یامین پور

سیدنظام الدین موسوی

محمدنبی آقاتقی

امیرابراهیم رسولی

مجتبی  ثابتی

محمدسعید احدیان

سعید آجورلو

مجتبی توانگر

فرشاد مهدی پور

مالک شریعتی نیاسر

مهدی وکیل پور

سیداحمدرضا دستغیب

روح الله سلگی

علی شمسی پور

سیدامیر سیاح

مجتبی ابراهیمی

سیدمحسن دهنوی

میثم نعمتی

سیدعلی قریشی

علی جعفری

احمد نادری

ابوالفضل عموئی

صالح اسکندری

جواد نیکی ملکی

محسن مهدیان چاوگانی

محمدصادق کوشکی

احمد صادقی

اسدالله آب نیکی

سیدمهدی جولائی

سیدمحمدهادی سبحانیان

مصطفی زمانیان

مهدی اسلام پناه

سیداحسان خاندوزی

سیدمیعاد صالحی

روحانیون

سیدرضا تقوی

سید محمود نبویان

مرتضی آقاطهرانی

سیدمحمد آقامیری

حمید رسایی

غلامرضا مصباحی مقدم

یاسر تک فلاح

محمدحسین موسی پور بردسیری

احمد سلطانی شیخ علائی

زنان

زهره الهیان

الهه راستگو

لاله افتخاری

فاطمه آلیا

زهرا ابوالحسنی

فاطمه رهبر

سوده نجفی

الهام اکبری

فاطمه قاسم پور

سمیه رفیعی

الهام امین زاده

فرشته حشمتیان

فاطمه موازی

عاطفه خادمی

نفیسه حسینی یکتا

کبری خزعلی

فیروزه رادفر

نیره قوی

کد خبر 481454 برچسب‌ها مجلس - انتخابات اصولگرایان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مجلس انتخابات اصولگرایان ۹۰ نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۲۵۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفاع بازرس جبهه پایداری از ریاست 4 ساله قالیباف بر مجلس /رئیس مجلس را متهم به تک روی می کنند / اعضای هیات رئیسه با تعارف کار می کردند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی باقری نماینده زنجان در مجلس شورای اسلامی، درخصوص ترکیب مجلس آینده و انتخابات هیات رییسه مجلس آینده که مباحث مختلفی پیرامون آن مطرح می‌شود، گفت: مجلس یازدهم الحمدلله مسیر خوبی را در بحث پیگیری مشکلات مردم آغاز کرد و حضرت آقا هم این مجلس را تایید کردند و تاکید کردند این مجلس مشکلات مردم و مسائل کشور را محور کارها قرار دهد، موضوعات روز را پیگیری کند و مسائل اصلی مردم برای مجلس یازدهم اولویت داشته است. این مسیر تنها مسیر صحیحی است که چه مجلس یازدهم و چه هر مجلسی باید پیگیری کند لذا هر تغییر و تحولی در راستای تعالی و ارتقاء همین مسیر باشد درست است وگرنه صرفا پیگیری این که مسئول ها عوض شوند و افرادی که در صندلی ها قرار می گیرند تغییر کنند هیچ مشکلی را حل نمی‌کند.

وی در گفتگو با ایلنا، خاطرنشان کرد: این حرف به معنای آن نیست که ترکیب فعلی خوب است، خیر؛ اما به گونه‌ای نباید باشد که اگر تحولی مدنظر عزیزان نماینده دوره دوازدهم باشد محدود به تغییر فرد یا افراد شود. بله مجلس یازدهم اشکالات و نقاط ضعفی داشته که باید برطرف شود، منتها نقاط قوتی هم داشته که باید دنبال و تقویت شود.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در پاسخ به این سوال که «شما این نقاط ضعف و اشکالات را متوجه رییس مجلس می‌دانید؟»، عنوان کرد: خیر، ضعف هیات رییسه. اتفاقا به نظر من رییس مجلس قوی بوده اما اعضای هیات رییسه با قدرت برخورد نکردند که رییس متهم به این شده که مثلا تک روی می کرده. به عقیده بنده اگر به آن میزانی که رییس وقت می‌گذاشت، سایر عزیزان هم وقت می گذاشتند با جدیت و بدون تعارفات سیاسی برخورد می‌کردند همان جدیتی که رییس مجلس داشت اگر سایر اعضای هیات رییسه هم داشتند، کارها بهتر پیش می رفت.

وی افزود: به نظرم پیش از آنکه ایراد را به رییس مجلس بگیریم باید به اعضای هیات رییسه بگیریم؛ نه به معنای اینکه کار نکردند، بلکه با تعارف کار کردند. خیلی از موضوعاتی بود که باید در دستورکار قرار می‌گرفت که هیات رییسه آن ها را در برنامه دستور قرار نداد.

باقری در پاسخ به سوالی درخصوص داوطلبان کرسی ریاست، ابراز داشت: آن چیزی که من پیگیری کردم فعلا جدی نشده، یعنی بعضی ها مطرح هستند یا دوست دارند مطرح شوند اما فکر می‌کنم تا پایان اردیبهشت ماه رایزنی ها و صحبت ها ادامه خواهد داشت و به این زودی نمی شود جمع بندی کرد.

بازرس شورای مرکزی جبهه پایداری درخصوص تصمیم این تشکل سیاسی پیرامون انتخابات هیات رییسه مجلس تاکید کرد: هنوز هیچ تصمیمی در جبهه پایداری در این مورد گرفته نشده است. صحبت هایی صورت گرفته و ما هر هفته جلسه داریم که یکی از موضوعات مورد بحث هم ریاست مجلس و ریاست کمیسیون‌هاست اما هنوز برای تصمیم گیری زود است.

نماینده مردم زنجان ابراز داشت: کار جبهه در شورایی به صورت گروهی است لذا من صحبتی در این مورد نمی توانم داشته باشم، منتها نظر شخصی من این است که مهم‌ترین عاملی که در مجلس می تواند باعث کارآمدی مجلس باشد ترکیب هیات رییسه است نه لزوماً رییس.

وی ادامه داد: حتما باید تلاش کنیم که با همفکری تمامی نمایندگان مجلس دوازدهم کار پیش برود. ببینید کار مجلس کار گروهی و شورایی است؛ به هیچ عنوان رفتار فردی یا حزبی جواب نمی دهد بلکه باید تعامل، همکاری و محبت بین تمام نمایندگان باشد که همه نمایندگان احساس کنند توانسته اند نقش آفرین باشند و اینکه هیات رییسه کارآمدی پای کار باشد.

باقری خاطرنشان کرد: نگاه شخصی من زمانی که با دوستان صحبت می کنم این است که همکفری و همکاری و محبت بین تمام نمایندگان باید باشد، از نمایندگان اقلیت تا اصلاح طلبان، معتدلین، مستقلین و دوستان جبهه انقلاب همه باید با هم همدل باشند. ببینید یک موضوع کلانی در کشور است. حکمرانی در کشور درست پیش نخواهد رفت جز اینکه تمام مسئولان و کارگزاران نظام باهم وحدت و همکاری داشته باشند، این در سطح مجلس اتفاقا در یک بسته کوچک‌تر نسبت به کل نظام خیلی بیشتر نمود دارد.

وی اضافه کرد: هرکسی بخواهد غیر این فکر کند مجلس وحدت خود را از دست می دهد ما در مجلس یازدهم هرجا همدلی عمومی داشتیم کار را بهتر پیش بردیم و هرجا این اتفاق نیفتاده باعث دودستگی و چنددستگی شده است.

بازرس شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: تلقی شخصی من با توجه به برآیندی که از جلسات شورا و فعالیت‌های جبهه پایداری در این ۴ سال داشتم این است که حتما تلاش ما به این سمت است که همدلی و وحدت در عموم مجلس ایجاد شود، جبهه پایداری به هیچ عنوان به این سمت نمی رود که بخواهد رفتارهای انفرادی و تکروی از خود نشان دهد و تمام تلاش دوستان پایداری این است که وحدت و همدلی در کل مجلس باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898147

دیگر خبرها

  • عکسی عجیب از محسن رضایی در جمع اعضای شریان /راه او از قالیباف و حدادعادل جدا شد؟
  • مهاجم استقلالی در اصفهان، دور از دست حسینی (عکس)
  • کنایه رئیس سازمان تأمین اجتماعی به مشاغل سخت! / جدّیت قالیباف به روایت یک عضو جبهه پایداری
  • ائتلاف قالیباف و پایداری‌ها ادامه دارد؛ لیست مشترک در دور دوم انتخابات
  • ائتلاف قالیباف و پایداری ها ادامه دارد /لیست مشترک در دور دوم انتخابات
  • جریمه نقدی و محرومیت برای مجتبی حسینی
  • مجتبی حسینی 100 میلیون جریمه شد
  • در غیاب احمدی‌نژاد
  • دفاع بازرس جبهه پایداری از ریاست 4 ساله قالیباف بر مجلس /رئیس مجلس را متهم به تک روی می کنند / اعضای هیات رئیسه با تعارف کار می کردند
  • افسوس مجتبی حسینی در ورزشگاه خاطره‌انگیز