Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: محسن حاجی‌میرزایی در حاشیه مراسم نواختن زنگ انقلاب در مدرسه رفاه در جمع خبرنگاران درباره رفع اشکالات رتبه‌بندی فرهنگیان، اظهار کرد: تمام معوقات فرهنگیان با حقوق دی ماه پرداخت شد.

وی افزود: افرادی که باید در رتبه اول می‌گرفتند نیاز به شرکت در آزمون دارند، دوشنبه هفته گذشته این آزمون برگزار شد و در همین ماه امتیازات آن‌ها را محاسبه و با حقوق پرداخت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمان در بحث رتبه‌بندی چند مشکل دارند از جمله بحث حذف ضریب تعجیل؛ فرهنگیانی که رتبه آن‌ها ثابت مانده بود اگر در منطقه روستایی و محروم خدمت می‌کردند این دوره توقف کوتاه می‌شد که آن را اعمال کردیم، همچنین افرادی که در مهرماه و روز‌های بعد از آن ارتقاء می‌یافتند با اجرای رتبه‌بندی جدید در رتبه قبلی ماندند که ما آن را اعمال و از امتیاز رتبه بعدی استفاده کردند.

حاجی میرزایی درباره نیرو‌های آموزشی شاغل در مشاغل اداری و رتبه‌بندی آن‌ها گفت: این افراد باید انتخاب کنند؛ با برگشت به بخش آموزشی از مزایای رتبه‌بندی استفاده می‌کنند و فرصت تا مهر سال آینده است. نیرو‌هایی که بخواهند اداری بمانند از مزایای اداری استفاده می‌کنند. آمار متقاضیان را از استان‌ها خواسته‌ایم و متناسب با رقم‌های اعلامی تصمیمات لازم را اتخاذ می‌کنیم.

وی با بیان اینکه برخی معلمان نیمه اول سال ۹۸ بازنشسته شدند، گفت: موافقیم آن‌ها از مزایای رتبه بندی بهره‌مند شوند؛ به هیئت مربوطه ماموریت دادم با حداکثر مساعدت تلاش کنند همکاران بازنشسته در سال جاری، از رتبه‌بندی استفاده کنند. این موضوع هنوز قطعی نشده، ولی ما به عنوان وزارتخانه تلاشمان این است که همکاران از این مزایا برخوردار شوند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: اعتبار رتبه بندی برای شش ماه دوم امسال دو هزار میلیارد تومان بود و برای سال آینده چهار هزار میلیارد تومان بودجه باید تخصیص یابد. از این پس، ارتقای رتبه همکاران مستلزم شرکت در آزمون‌های صلاحیت حرفه‌ای و تخصصی و کسب امتیازات لازم است.

معوقات حق التدریس معلمان باقی مانده است

حاجی میرزایی درباره معوقات فرهنگیان، گفت: تمام همکاران رسمی، پیمانی و قراردادی حقوق خود را به موقع دریافت می‌کنند. ۳۵۰۰ میلیارد تومان در هرماه بابت حقوق می‌پردازیم. تعدادی از معلمان بخشی از اوقات فراغت خود را به صورت حق‌التدریس به کلاس می‌روند که معوقات آن‌ها باقی مانده است، ولی همه تلاش ما این است که بدون بدهی به سال بعد منتقل شویم.

وی درباره کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجومعلمان، گفت: کسر این میزان منطقی نیست، گروهی را مأمور کردم ارزیابی دقیقی دراین باره به عمل آوردند و به سرعت سازماندهی می‌کنیم.

وزیر آموزش وپرورش گفت: حدود ۲۰ هزار کلاس را در مهر ۹۸ افتتاح کردیم و پیش بینی شده ۱۰ هزار مدرسه در بهمن افتتاح شود. وعده کرده بودیم مدارس خشت و گلی را جمع کنیم، تعداد محدودی در سیستان و بلوچستان باقی مانده بود که سیل کار را تأخیر انداخت و امید است بهمن ماه جشن حذف مدارس خشت و گلی را برگزار کنیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: دانشجومعلمان حقوق دانشجومعلمان وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی میلیارد تومان وزیر آموزش باقی مانده رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر

محمد جواد عامری معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت وگو با خبرنگار مهر در خصوص فعالیت های پژوهشی و رتبه بندی جهانی این دانشگاه گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر به‌عنوان مادر دانشگاه‌های صنعتی کشور سعی کرده است هم در عرصه بین‌المللی و هم در عرصه داخلی حضور چشمگیری داشته باشد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در عرصه بین‌المللی خوشبختانه رتبه بسیار خوبی دارد، در رتبه‌بندی لایدن و رتبه‌بندی شانگهای در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور رتبه اول را دارا بوده همچنین در رتبه‌بندی QS و تایمز رتبه دوم را کسب کرده است.

عامری افزود: در رتبه‌بندی ISC نیز در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور این دانشگاه رتبه اول را به خود اختصاص داده است به‌عبارت‌دیگر اگر دانشگاه‌های جامع و غیر مهندسی را در نظر نگیریم در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور دانشگاه صنعتی امیرکبیر درمجموع رتبه اول را دارد و بقیه دانشگاه‌های صنعتی مانند دانشگاه شریف، دانشگاه علم و صنعت در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

وی افزود: البته لازم به ذکر است رتبه بسیاری از دانشگاه‌های کشور خصوصاً دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی مثل رتبه‌بندی QS از رشد قابل‌توجهی برخوردار بوده است در سال گذشته رتبه این دانشگاه در بین دانشگاه جهانی ۴۳۳ بوده که الان ۳۷۵ است یعنی ۶۸ پله بهبود داشته ایم.

عامری ادامه داد: همان‌طور که ابتدا بیان‌شده یکی از مأموریت‌های اصلی این دانشگاه رفع نیازهای داخلی کشور است در این راستا ارتباط مناسب‌تر اساتید با مراکز صنعتی، حجم پروژه‌های صنعتی این دانشگاه به میزان قابل‌توجهی رشد کرد و البته لازم بود علاوه بر اساتید، دانشجویان نیز ارتباط و همبستگی خوبی با مراکز صنعتی داشته باشند، که در این زمینه سال گذشته حدود ۴ میلیارد تومان حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویان توسط بخش صنعتی دولت صورت گرفت.

وی ادامه داد: امیدواریم صنعت نیز نسبت به رفع مشکلات خود به‌منظور ارتباط مناسب دانشگاه و صنعت گام بردارد. به نظر بنده بزرگ‌ترین مشکل صنعت کم‌توجهی به پژوهش و تحقیقات است. البته مشکل بزرگ‌تر صنعت این است که نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی خود را هنوز احصا نکرده است. البته در سایت مراکز صنعتی نیازهای ذکرشده، اما هنگامی که اساتید دانشگاه و پژوهشگران جهت بررسی آن‌ها اقدام می‌کنند، مسئولین صنعتی می‌گویند فعلاً قصد پیگیری مسئله فوق را نداریم یا به عبارتی این مشکل در اولویت ما نیست.

عامری در پایان گفت: این امر ناشی از عدم اختصاص بودجه کافی توسط صنعت و یا عدم دقت در احصا مشکلات و نیازهای صنعت می‌باشد. یعنی اولین قدم آن است که صنعت باور کند که می تواند نیاز های خود را توسط پژوهشگران و اساتید داخل کشور حل نماید و سپس در این جهت گام های ضروری را بردارد، گفتنی است کارهای بسیار خوبی توسط صنعت صورت گرفته اما باید پیشرفت بیشتر در این حوزه داشته باشیم.

کد خبر 6081764

دیگر خبرها

  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • نارضایتی معلمان شاغل و بازنشسته از افزایش حقوق رتبه‌بندی
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • بلبشو در ارقام افزایش حقوق رتبه‌بندی معلمان شاغل و بازنشسته!
  • رتبه اعتباری رژیم صهیونیستی در «اس‌اندپی»کاهش یافت
  • گواهی‌های صادره در مراکز اطراف تهران دقیق نیست
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر