Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-25@08:46:50 GMT

علت عدم تخریب هتل آرینا از زبان معاون استاندار

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۳۴۸۶۹

خرداد: معاون عمرانی استاندار تهران درباره عدم تخریب هتل آرینا توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خرداد از  ایلنا، محمد تقی زاده، معاون عمرانی استانداری در نشست خبری با اشاره به دستور استاندار مبنی بر شفاف‌سازی ماموریت‌‌ها و اقدامات عمرانی شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان تهران گفت: در دبیرخانه هیات حل اختلاف استان تشکیل جلسه داده می‌شود که در همین جلسات هم موضوع لواسان و رئیس شورای شهر آن که فقط یکی از تخلفاتش ساخت و سازهای غیر مجاز بود، بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این فرد برای همیشه از حضور در جایگاه شورای شهر محروم شده است، افزود: علی‌رغم همه فشارهایی که به مجموعه استانداری و شخص استاندار وارد شد اما پرونده پیگیری شد.

تقی‌زاده با بیان اینکه شوراهای شهر گلستان، بومهن و رودهن نیز تخلفاتی داشته‌اند، گفت: در حوزه ساخت سازهای غیرمجاز کمیسیون های ماده ۱۰۰ موظف هستند که اصول را رعایت کنند و در صورتی که ساختمانی خارج از اصول باشد رای آن قلع و قمع خواهد بود و ما هم بر آن تاکید داریم.

معاون عمرانی استاندار تهران با بیان اینکه به استناد حفظ اراضی باغات جهاد کشاورزی با هماهنگی فرمانداری برای موارد ساخت و سازی که در زمین‌های کشاورزی انجام می‌شود، اقدام می‌شود، عنوان کرد: در ۶ ماهه اول امسال ۲۵۰۰ مورد بر اساس گزارش جهاد کشاورزی قلع‌وقمع ساخت‌وسازهای غیر مجاز بوده است.

وی درباره تخریب نشدن هتل آرینا گفت: موضوع این هتل این است که ساخت آن در حریم شهر اوشان و فشم بوده که بر اساس کمیسیون ماده ۹۹ رای به غیر مجاز بودن بخشی از بنا داده شد، اما صاحب هتل با حضور در دیوان عالی آنها را قانع کرد که تخلفی صورت نگرفته است.

تقی‌زاده گفت: این موضوع بین دیوان و مجموعه استانداری در حال رفت و برگشت است و طبقه هشتم این هتل محل اختلاف است که منتظر حکم دیوان عالی هستیم.

وی همچنین درباره آلودگی هوای تهران گفت: براساس آمار از سال ۹۰ تاکنون آلودگی هوا روند کاهشی داشته و با وجود اینکه شاخص ها تغییر کرده در سال ۹۰، ۱۶۴ روز ناسالم، در سال ۹۲، ۹۸ روز ناسالم، در سال ۹۳، ۷۵ روز ناسالم، در سال ۹۴، ۷۲ روز ناسالم، در سال ۹۶، ۹۶ روز ناسالم، در سال ۹۷، ۴۲ روز ناسالم و در سال ۹۸، ۶۰ روز ناسالم داشتیم.

وی ادامه داد: اگر به منابع آلاینده نگاه کنیم متوجه می‌شویم که بنزین سوزها در حال حاضر سهم کمتری دارند و این به دلیل اقداماتی است که انجام شده است.

معاون عمرانی استاندار خاطرنشان کرد: ما درخصوص اجرای طرح کاهش در سال آینده اعلام کرده ایم تا زمانی که نتیجه ارزیابی اعلام نشود هیچ مصوبه ای از جمله افزایش عوارض در هیات تطبیق نباید تایید شود.

برچسب ها: هتل آرینا ، تخریب

منبع: خرداد

کلیدواژه: هتل آرینا تخریب معاون عمرانی استاندار روز ناسالم هتل آرینا تقی زاده غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۴۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص پروژه خانه شهر مطرح کرد: همان‌طور که از اسم پروژه خانه شهر پیداست، این پروژه بیانگر سابقه و تاریخچه شهر تهران است. 

وی با بیان اینکه پروژه خانه شهر تاریخچه و گذشته تهران به تصویر می‌کشد، افزود: سعی کردیم با اجرای این طرح علاوه برتداعی گذشته شهر، آنچه برای آینده آن متصور هستیم را نیز در این ساختمان به تصویر بکشیم.

وی با تاکید بر اینکه به کارکردهای پیرامونی و جنبی این پروژه توجه ویژه شده است، عنوان کرد: تمامی مراجعه کنندگان از شهروندان گرفته تا اعضای کلانشهرها پس از اتمام پروژه به محض اینکه وارد این ساختمان شوند سیر تاریخی که در این بنا به تصویر کشیده شده است را درک خواهند کرد.

به گفته معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران نسبت به تمامی بخش‌های این پروژه توجه ویژه و خاصی شده است و از مواد با کیفیت و مدرن مورد استفاده قرارگرفته است.

حق بین ادامه داد: به عنوان مثال سقف این پروژه اکسپوز است که به عنوان سقف‌های باز یا پلنوم‌های باز نیز شناخته می‌شوند. در این نوع سقف تمامی سیستم‌های تاسیساتی ساختمان که از زیر سقف عبور کرده‌اند در معرض دید قرار می‌گیرند. در واقع این سقف‌ها نوعی سقف باز قلمداد شده و امروزه محبوبیت بسیاری پیدا کرده‌‎اند. 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: پوشش پروژه کاملا منطبق با ساختمان دوره قاجاریه و زمان قدیم در نظر گرفته شده است. داخل پروژه نیز کاملا مدرن است و با کارکرد امروز خدمات خواهیم داد.

حق‌بین همچنین در خصوص زمان افتتاح پروژه اظهار کرد: بنابر پیش بینی‌های صورت گرفته این پروژه تا شهریور ماه سال جاری افتتاح خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در پایان با تاکید بر اینکه این پروژه بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی در ابنیه شهر تهران است، افزود: نکته حائز اهمیت و قابل توجه این است که بافت میدان امام‌خمینی با احداث این پروژه احیا خواهد شد.

گفتنی است پروژه «خانه شهر» واقع در ضلع شمالی میدان امام خمینی (ره)، دارای امکانات فرهنگی و رفاهی شامل، سالن نمایش با ظرفیت 360 نفر، کافه رستوران حدود 100 نفر، عکاسخانه، شهر کتاب، کافه کتاب و گالری موزه است و با زیر بنای در حدود 18000 متر مربع توسط سازمان عمرانی مناطق شهرداری در دست ساخت است.این پروژه دقیقا در محل ساختمان قدیم بلدیه تهران واقع شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش شبانه روزی برای ساخت و بهره برداری از طرح‌های عمرانی کلانشهر شیراز
  • بهره‌برداری از ۲ پروژه راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان تهران
  • بهره‌برداری از ۲ طرح راهگشای عمرانی در بزرگراه آزادگان
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز در ٢٠ هکتار از اراضی کرمان
  • ۴۴۶ هکتار از اراضی محدوده شهر بوشهر به طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • ‍ ۱۱ هکتار از اراضی حریم منطقه ۲۰ تهران آزادسازی شد
  • دستگیری عامل تخریب اموال شهروندان در جنوب غرب تهران