Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از پرداخت ۲۵۰۰ میلیارد تومان از مطالبات بیمه دی به‌صورت نقد و اسناد خزانه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید منصور میرمرادی در سفر به استان خراسان رضوی در نشست تخصصی با مدیرکل، معاونین و روسای ادارات ستاد این استان و روسای مناطق سه‌گانه مشهد که در سالن شهید هاشمی نژاد بنیاد خراسان رضوی برگزار شد ضمن تبریک آغاز دهه مبارک فجر، با اشاره به پرداخت۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی بیمه دی گفت: ۵۰۰ میلیارد تومان از این بدهی به‌صورت نقد و ۲۰۰۰ میلیارد دیگر به‌صورت اسناد خزانه پرداخت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: هزینه‌های پرداختی ایثارگران توسط شرکت بیمه در حال واریز است و بدهی سال ۱۳۹۷ مراکز و مراجع درمانی به‌صورت نقدی تسویه می‌شود و بدهی مربوط به سال ۱۳۹۸ نیز در قالب اسناد خزانه پرداخت می‌شود. اسناد خزانه در حقیقت تعهد دولت است که قبول کرده در اختیار دستگاه‌ها قرار داده شود تا مطالبات خود را دریافت کنند.
وی در خصوص پرداخت بدهی‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به دانشگاه گفت: بیش از ۲ سال است مصوبه‌ای از دولت دریافت کرده‌ایم که دانشگاه‌ها اجازه هیچ نوع اعمال محدودیتی را برای دانشجویان شاهد و ایثارگر به دلیل مسائل شهریه‌ای نداشته باشند و طبق این آیین‌نامه دولت و بنیاد طرف حساب دانشگاه‌ها هستند.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمانی دانش‌محور و هوشمند است، افزود: بنیاد از معدود سازمان‌هایی است که اطلاعات آن به‌صورت یکپارچه است. از سویی تعدادی از نهادها و سازمان‌ها نیز دسترسی به این اطلاعات دارند تا بتوانند در کمترین زمان ممکن مشکل ایثارگران را برطرف کنند. به‌عنوان‌مثال موضوع معافیت سربازی از مواردی بود که بسیاری از ایثارگران برای استفاده از آن بین بنیاد و نیروهای مسلح در رفت آمد بودند و امروز با توجه به ایجاد سیستم‌های نرم افزاری این مشکلات دیگر وجود ندارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: دنیا به سمت فناوری‌های نوین پیش می‌رود و در همین راستا آموزش‌های تخصصی ویژه کارکنان بنیاد از سال‌ها پیش شروع شده و بنیاد برای بهره‌وری بیشتر به سمت تکنولوژی‌های جدید می‌رود. برنامه‌های بنیاد با تئوری‌های مختلف توسط کارشناسان نظری و عملی سنجیده می‌شود. برخی از قواعد در سازمان حاکم شده که بسترهای اجرای قوانین را تسهیل کرده است که دانش‌محور شدن برنامه‌ها یکی از این فعالیت‌ها است.
میرمرادی با تأکید بر اینکه مسائل انگیزشی باید در همه ابعاد در نظر گرفته شود گفت: مدیران مجموعه باید به کارکنان خود اعتماد کنند و بتوانند سطح توانمندی یکدیگر را در سایه اعتماد تقویت کنند. بنیاد از سازمان‌هایی است که تمامی مدیران خود را از میان نیروهای داخل سازمان انتخاب می‌کند، زیرا این اعتقاد وجود دارد که افراد درون سازمان توانمندی‌های لازم را دارند و تخصص نیز با آموزش به دست می‌آید. نیروهای انسانی خبره بنیاد سرمایه‌های اجتماعی این سازمان هستند که به آنان میدان کار داده شده تا استعدادهای خود را شکوفا کنند.
وی با بیان اینکه بنیاد در حوزه مدیریت سازمانی به بلوغ رسیده است گفت: به‌عنوان‌مثال تمامی زیرساخت‌های بنیاد در حوزه فناوری، توسط یک برنامه نرم‌افزاری در کل کشور متمرکز است. افراد از دورترین نقاط کشور با پایتخت ارتباط مستقیم دارند. از سویی امکان دسترسی به اطلاعات ایثارگران در هر استانی که باشند توسط کارکنان بنیاد وجود دارد و این مسئله باعث تسهیل در ارتباطات و حذف مکاتبات فیزیکی شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه آموزش‌های تخصصی در تمامی حوزه‌های کاری بنیاد برای کارکنان انجام می‌شود، ادامه داد: به دنبال فراگیر کردن آموزش‌های فناوری هستیم تا کارکنان بنیاد از جدیدترین فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی بهره‌مند شوند.
وی در ادامه با بیان اینکه دخالت‌های مدیریتی در کمیسیون پزشکی بنیاد وجود ندارد، افزود: تصمیم‌گیرنده اصلی کمیسیون پزشکی پزشکان متخصص هستند و بنیاد تابع نظر کمیسیون پزشکی است. در بنیاد کسی اجازه تفسیر قانون را ندارد و حتی توصیف آن توسط افراد حقوقدان متخصص انجام می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خانواده های شهدا میلیارد تومان کارکنان بنیاد کمیسیون پزشکی اسناد خزانه سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۵۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه خانواده جامعه ایثارگری صاحب مسکن می‌شوند

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه به همه جامعه ایثارگری از جمله فرزندان و همسران شهدا فاقد مسکن واحد مسکونی یا زمین واگذار می‌شود، گفت: اشتغال ۲۴ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد فراهم می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان بوشهر با اشاره به حماسه‌آفرینی نیروهای مسلح در حمله پهپادی و موشکی به اسرائیل غاصب، اظهار داشت: این عملیات قدرت و اقتدار ایران اسلامی در برابر ظالمان و جنایتکاران را نشان داد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه اسرائیل نمایشگاه تمدن غرب است تصریح کرد: اسرائیل غاصب هیچ مرزی در توجه به ارزش اخلاقی و احترام به انسان و انسانیت قائل نیست، اما در مقابل آن تمدنی در ایران اسلامی شکل گرفته که نمایشگاه احترام به ارزش‌های والا انسانی و انسانیت است.

وی با اشاره به قتل و عام زنان، کودکان و سایر مردم بی‌دفاع و بیگانه غزه در 6 ماه توسط رژیم صهیونیستی و حامیان آنان تصریح کرد: حمله موشکی و پهپادی سپاه پاسداران با مشارکت سایر نیروهای مسلح سیلی محکمی به کودک‌کشان صهیونیستی و حامیان آن بود.

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه امسال به همه جامعه ایثارگری در کشور مسکن و یا زمین مسکونی واگذار می‌شود گفت: رسیدگی به خانواده ایثارگران در استان بوشهر در اولویت قرار دارد و خدمات‌رسانی به این عزیزان تسریع یافته است.

معاون رئیس جمهور از جذب 100 درصدی تسهیلات اشتغال‌زایی جامعه ایثارگری استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: امسال سهمیه استخدام فرزندان شهدا و جانبازان 70 درصد در کشور 32 هزار نفر است و ضمن استخدام همه 24 هزار نفر بیکار این عرصه بخش دیگری هم جذب می‌شوند.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه بنیاد و امور ایثارگران استان بوشهر در جذب منابع مالی اشتغال‌زایی دستگاه برتر معرفی شده است گفت: امسال هم تسهیلات بانکی اشتغال‌زایی مناسبی تخصیص یافته است.

وی با بیان اینکه در 2 سال گذشته همه مطالبات جامعه ایثارگری پرداخت شده است تصریح کرد: میزان مستمری والدین شهدا از 3.5 میلیون تومان قبل از دولت سیزدهم اکنون به 15 میلیون تومان رسیده است.

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به پروژه مجموعه ایثار از مصوبات سفر رئیس جمهور تاکید کرد: باید اعتبارات استانی و بنیاد شهید از مرکز به این پروژه در استان بوشهر تخصیص یابد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به راه‌اندازی فاز نخست پروژه مجموعه ایثار مجموع اعتبارات پروژه ایثار در استان را 12 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در پروژه ایثار استان بوشهر، 5.3 میلیارد تومان توسط استان تامین می‌شود و 6.7 میلیارد تومان هم از محل اعتبارات بنیاد شهید و امور ایثارگران تخصیص می‌یابد.

قاضی‌زاده هاشمی پرداخت 10 میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به خانواده ایثارگران استان بوشهر را یادآور شد و افزود: پرداخت مطالبات حوزه درمان جامعه ایثارگری استان بوشهر بروزرسانی شده است.

امسال به همه ایثارگران فاقد مسکن استان بوشهر زمین واگذار می‌شود

استاندار بوشهر هم با بیان اینکه به فعالیت‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان توچه ویژه‌ای شده است تصریح کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مدارس و دانشگاه‌های استان بوشهر مورد توجه ویژه قرار دارد و سال گذشته دانش‌آموزان 60 مدرسه شهر بوشهر در تشییع شهدای گمنام اقدام کردند و این درحالی است که در همه مدارس استان یادواره شهدای دانش‌آموز برگزار شد.

احمد محمدی‌زاده تجلیل از همسران شهدا را یکی دیگر از اولویت‌های استان بوشهر دانست و بیان کرد: واگذاری زمین به خانواده ایثارگران استان بوشهر از موضوعات مهم استان بوشهر است و امسال به همه ایثارگران فاقد مسکن زمین واگذار می‌شود.

وی یکی از مهمترین اولویت‌های استان در بخش ایثار و شهادت را کمک به تولیدات فاخر هنری در زمینه معرفی شهدا، آثار و اندیشه‌های آنها دانست و بیان کرد: رزمندگان استان بوشهر در 8 سال دفاع مقدس در سه جبهه هوایی، دریایی و زمینی حضور فعال داشتند و شهدا و سرداران بزرگی تقدیم شد.

استاندار بوشهر با بیان اینکه هیچ اثر هنری ماندگار از شهدای استان بوشهر تاکنون تولید نشده است تاکید کرد: تولید آثار هنری ماندگار از شهدای استان بوشهر به ویژه شهید ماهینی، نادر مهدوی، خلبانان و فرماندهان نیروی هوایی بوشهر از جمله شهیدان ستاری، یاسینی، دوران، و بابایی و شهیدان نیروی انتظامی استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است.

حمایت مالی از تولیدات آثار فرهنگی مرتبط با شهدا، خانواده‌های آنان

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران هم حمایت مالی از تولیدات آثار فرهنگی مرتبط با شهدا، خانواده‌های آنان و ایثارگران در دستور کار قرار دارد افزود: مانعی برای حمایت از تولیدات و آثار هنری فرهنگی ماندگار نداریم.

سید محمد صادق هاشمی افزود: اکثریت بندهای سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب به بنیاد شهید و امور ایثارگران، ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی ادامه داد: در بند پنجم ابلاغیه این سیاست‌ها، بر ایجاد شبکه‌های مردمی و عوامل تقویت کننده این فرهنگ در اقشار مختلف جامعه تاکید شده است.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نقش شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در استان‌ها را مهم ارزیابی کرد و افزود: در این شورا نیاز است که مسائل مهم، خاص و دارای قابلیت اجرایی مطرح و بر اجرای مصوبات آن نظارت شود.

هاشمی، بوشهر را پایتخت مقاومت ایران دانست و عنوان کرد: تاریخ مبارزاتی این استان از زمان حضور پرتغالی‌ها تا انگلیسی‌ها و پس از آن در دوران دفاع مقدس مملو از رشادت‌ها و حماسه‌های بی‌نظیر مردم این بخش از خاک ایران اسلامی است.

در این نشست دومین مرحله واگذاری زمین مسکونی به خانواده‌های شاهد و ایثارگر استان بوشهر با حضور قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و‌امور ایثارگران، استاندار، فرماندهان نیروهای مسلح استان بوشهر واگذار شد.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
  • شهدا بهترین الگو برای انسان در مسیر الله هستند
  • برگزاری همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان
  • تولیدات فرهنگی مرتبط با شهدا و ایثارگران حمایت می‌شود
  • تجلیل رئیس بنیاد شهید از ۳ خانواده شهید ارتش در بوشهر
  • تا نیمه سال تمامی تعهد واگذاری زمین ایثارگران انجام می‌شود
  • همه خانواده جامعه ایثارگری صاحب مسکن می‌شوند
  • رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور وارد استان بوشهر شد
  • ثبت گزارش جامعه هدف بنیاد شهید با مراجعه به سامانه سوت‌زنی
  • افشاگری درباره بیمه تکمیلی رانندگان کامیون ؛ سوء استفاده کنندگان کیستند؟