Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه حزب اشرافی کارگزاران در نوشته‌ای نامربوط خواستار تأیید FATF شد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه سازندگی به قلم فرزانه ترکان عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران می‌نویسد: با توجه به تحریم‌هایی که در سال‌های اخیر از سوی ایالات متحده آمریکا علیه ایران اعمال شده و متأسفانه کشور‌های اروپایی نیز بعضاً با آمریکا در این خصوص همراهی کردند، ما به تدریج در تأمین هم دارو و هم تجهیزات پزشکی دچار مشکلات عدیده‌ای شده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع سال‌ها است که در حوزه تجهیزات پزشکی دست‌انداز‌های زیادی را ایجاد کرده چرا که اکثر شرکت‌هایی که ما باید از آن‌ها تجهیزات پزشکی مورد نیاز خود را بخریم - ولو شرکت‌های غیرآمریکایی- امکان مبادله پول با آن‌ها با توجه به تحریم‌ها و شرایط بانکی که دچار آن هستیم، بسیار سخت است. این شرایط حوزه دارو متأثر از وضعیتی است که ناشی از بسته بودن مبادلات بانکی کشور ایجاد می‌شود.   در میانه این وضعیت و مشکلات دیگری که سایه تحریم‌ها بر حوزه دارو و سلامت انداخته است، اخباری مبنی بر اتمام مهلت بررسی لوایح FATF و CFT که به طور مستقیم و غیرمستقیم بر مبادلات بانکی ما تأثیرگذار است شنیده می‌شود. اخباری با این مضمون که با اتمام مهلت بررسی و اعلام نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام نظر شورای نگهبان مبنی بر رد این لوایح تأیید شده است. مخالفت با این لوایح با استدلال «امکان تهدید امنیت ملی» زیر سایه تصویب آن‌ها است. اگرچه امنیت ملی مسئله‌ای است که خط قرمز همه افراد در این کشور محسوب می‌شود، اما نباید از یاد برد که امروز با خطر بزرگی در ارتباط با تهدید سلامت جامعه روبه‌رو هستیم که با قفل شدن بیش از پیش حوزه ارتباطات مالی، مسائل واردات و خرید دارو را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تنگ‌تر شدن حلقه‌ای که می‌تواند به کاهش شاخص‌های سلامت جامعه بینجامد.
عضو مرکزیت کارگزاران در پایان می‌نویسد: انتظار می‌رود، مجمع تشخیص مصلحت نظام به حق بر مدار مصلحت جامعه تصمیم‌گیری کند و با توجه به مشکلات حوزه تأمین دارو، جمیع وضعیت اقتصادی و سلامت فعلی کشور را مد نظر قرار دهد. صدر و ذیل این نوشته ضد و نقیض است. چه این که نویسنده اذعان دارد که محدودیت‌ها به خاطر تحریم‌های آمریکاست، اما در پایان نتیجه می‌گیرد که برای رفع محدودیت، به مطالبات FATF تمکین کنیم؟!
نکته جالب این که دولت روحانی ظرف ۴ سال گذشته و در اقدامی غیرقانونی، برنامه اجرایی FATF شامل ۴۱ بند را پذیرفت و ۳۹ مورد آن را به اجرا گذاشت، اما این همکاری بی‌شائبه، نه تنها باعث کاهش تحریم‌ها نشد بلکه به اعتبار آلت‌دستی FATF برای آمریکایی‌ها، موجب تشدید تحریم‌ها و بستن مجاری دور زدن آن‌ها شد.
عضو کارگزاران توضیح نداده که تحریم‌های یک جانبه و در حال اجرای آمریکا، چگونه به واسطه تبعیت از FATF قابل رفع است و اگر این گونه بوده، چرا ظرف دو سال گذشته خود را نشان نداده است. منبع: روزنامه کیهان

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تحریم ایران روزنامه سازندگی تجهیزات پزشکی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۹۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها

در آستانه مذاکرات مهاجرتی بین آمریکا و کوبا، دولت هاوانا از واشنگتن خواست تا تحریم‌ها علیه این کشور را کاهش دهد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دولت کوبا در آستانه برگزاری مذاکرات مهاجرتی در سطح عالی با مقامات آمریکا، از واشنگتن خواست تا تحریم ها علیه این کشور را کاهش داده و به توجه خاص به موضوع ورود غیرقانونی کوبایی ها به خاک آمریکا پایان دهد.

براساس این گزارش، نشست دوسالانه بین دو کشور که از دوران ریاست جمهوری ترامپ به حالت تعلیق درآمده بود، بار دیگر از سال 2022 و در بحبوحه ثبت رکوردی بی سابقه از ورود غیرقانونی حدود نیم میلیون کوبایی به خاک آمریکا از سال 2021، آغاز شده است.

نشست دوسالانه این مرتبه قرار است امروز در شهر واشنگتن برگزار شود.

برگزاری این نشست در حالی است که کوبا در یک بحران اقتصادی عمیق که به دلیل کمبود کالاهای اساسی در کشور، تورم فزاینده و تحریم ها ایجاد شده، گرفتار شده است. هدف از مذاکرات پیش رو با مقامات آمریکا، بهبود مهاجرت ایمن، قانونی و منظم بین دو کشور است.

معاون امور آمریکا در وزارت امور خارجه کوبا با اشاره به عدم دستیابی به این اهداف اظهار کرد انجام این مذاکرات همچنان یکی از موارد تماس و گفتگو با دولت جو بایدن است. تحریم ها نیز وزن و فشار زیادی بر شرایط مهاجرتی دو جانبه دارد.

براساس این گزارش، دولت کمونیست کوبا سال های زیادی است که مدعی است تحریم های فلج کننده آمریکا، باعث ایجاد خفقان شدید در این کشور شده و قانون تعدیل سال 1966 کوبا، نیز که حقوق ویژه‌ای را برای کوبایی هایی که وارد کشور می شوند و به محض ورود از آنها حمایت می کند، باعث تشویق جوانان به مهاجرت شده است.

اما آمریکایی ها به عنوان مقصد اصلی مهاجران کوبایی، در پاسخ به این ادعاهای مقامات کوبا اظهار می کنند که نبود آزادی های مدنی و حقوق بشر در کوبا با وضعیت اقتصادی تحت سلطه باعث اجبار شهروندان این کشور برای مهاجرت شده است.

این در حالی است که دولت آمریکا مسیرهای قانونی برای مهاجرت کوبایی ها را با هدف مبارزه با مهاجرت غیرقانونی افزایش داده از جمله از طریق دسترسی به ویزای آمریکا در هاوانا، پیوستن دوباره اعضای خانواده های جدا افتاده و برنامه های حقوق بشری.

اما معاون امور آمریکا در وزارت امور خارجه کوبا معتقد است تا زمانی که تحریم ها پابرجاست، این قوانین تاثیری در حل مشکل ندارد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا نام کوبا را در لیست کشورهای حامی تروریسم قرار داده بود و جو بایدن رئیس جمهور فعلی نیز با وجود آنکه بسیاری از قوانین دوران ترامپ را لغو کرده اما هیچ اقدامی برای خارج کردن نام کوبا از این لیست انجام نداده است.

پیشتر کوبا نگرانی خود را از قرار گرفتن نام کشورش در لیست سیاه کشورهای حامی تروریسم و تحریم های اعمال شده بر این کشور از سوی آمریکا را اعلام کرده بود. 27 کشور عضو اتحادیه اروپا نیز به عنوان شریک تجاری کوبا، بارها این تحریم ها را محکوم کرده اند. کوبا و منتقدان تحریم های اقتصادی معتقدند این تحریم ها از دسترسی هاوانا به غذا، دارو و دیگر ذخایر توسعه ای مهم جلوگیری می کند.

دولت بایدن پیشتر اعلام کرده بود براساس قوانین آمریکا معافیت ها و مجوزهایی برای صادرات غذا، دارو و دیگر اقلام بشردوستانه به کوبا وجود دارد.

سفیر پیشین آمریکا به جرم جاسوسی برای کوبا محکوم شد

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجیه آمریکا درباره جلوگیری از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل
  • بیانیه ضد ایرانی جو بایدن
  • بیانیه تند بایدن درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی آمریکا
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • مجوز حدود ۱۲ هزار مکمل در کشور برای مصرف
  • ضرورت تدوین شاخص‌های حکمرانی در حوزه دارو و مکمل
  • تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت
  • بازی با گزینه «تحریم نفتی»/ آمریکا در تقابل با ایران روی چه گزینه‌هایی مانور می‌دهد؟
  • درخواست کوبا از واشنگتن برای کاهش تحریم‌ها