Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-25@06:55:24 GMT

تقلید فاحش ساعت هوشمند اوپو از اپل واچ

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۰۰۵۴

تقلید فاحش ساعت هوشمند اوپو از اپل واچ

ایتنا- شایعات حاکی از آن هستند که ساعت هوشمند آینده کمپانی اوپو با طراحی مربعی شکل مشابه با اپل واچ به بازار عرضه خواهد شد. شایعات حاکی از آن هستند که ساعت هوشمند آینده کمپانی اوپو با طراحی مربعی شکل مشابه با اپل واچ به بازار عرضه خواهد شد.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  slashgear، اپل واچ از زمان عرضه‌اش به خاطر داشتن طراحی آنتیک موردانتقاد قرارگرفته است اما قابلیت‌های بسیار زیاد این ساعت هوشمند موجب شد تا موفقیت‌های بسیار زیادی در صنعت پوشیدنی‌ها به دست بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌اکنون دیگر سازنده‌های ساعت‌های هوشمند هم با اپل هم‌قطار شده‌اند.
 
 در همین راستا به نظر می‌رسد که کمپانی اوپو با سودای کسب سود و به دست گرفتن بازار پوشیدنی‌ها ساعتی را تولید کرده است که نه‌تنها ازلحاظ قابلیت‌ها، بلکه ازنظر ظاهری هم به اپل واچ شباهت بسیار زیادی دارد. طراحی مربعی شکل ساعت هوشمند اپل باعث شده بود که از ساعت‌های هوشمند دیگر که در آن زمان اکثراً با طراحی دایره‌ای وارد بازار می‌شدند قابل‌تشخیص باشد. این طراحی علاوه بر منحصربه‌فرد بودن، فضای بیشتری را برای نمایش اعلانات در اختیار سازنده قرار داده بود.
     
کمپانی اوپو نیز با همین استدلال طراحی ساعت هوشمند آینده خود را به اپل واچ بسیار نزدیک کرده است. اطلاعات افشا شده در وی بو حاکی از آن است که ساعت هوشمند اوپو ازاین‌پس به قابلیت الکتروکاردیوگرام یا به‌اختصار ECG مجهز خواهد شد که برای شناسایی ضربان قلب غیرمعمول یا فیبریلاسیون دهلیزی مورداستفاده قرار می‌گیرد.
 
برخورداری از قابلیت فیبریلاسیون دهلیزی یا به‌اختصار AFib این روزها در دنیای پوشیدنی‌ها به یک موضوع مهم تبدیل شده است. گزارش‌های به‌دست‌آمده نشان داده است که اپل واچ با استفاده از این قابلیت تا به امروز جان حداقل 5 نفر را نجات داده است. از آن زمان تاکنون تنها چند سازنده ساعت‌های هوشمند این قابلیت را در دستگاه‌های خود گنجانده‌اند اما هنوز رایج شدن آن در بین پوشیدنی‌ها زمان‌بر است.
 
بااین‌حال ساخت ساعت هوشمند مربعی شکل با برخورداری از قابلیت ECG قطعاً موفقیت فروش آن را تضمین نخواهد مرد. موفقیت اپل واچ تنها به دلیل برخورداری از این قابلیت‌ها نبود بلکه اکوسیستم خدمات و شرکا این شرکت موجب موفقیت این ساعت‌های هوشمند شده است. البته اوپو در مرحله اول با چالش دریافت تأییدیه برای سیستم ECG مواجه خواهد بود که کار چندان آسانی هم نیست. باید منتظر بود و دید که آینده این کمپانی نوپا ولی موفق درزمینهٔ فناوری چه خواهد شد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ساعت هوشمند ساعت هوشمند اپل واچ اوپو گجت فناوری پوشیدنی ساعت هوشمند آینده ساعت های هوشمند کمپانی اوپو ساعت هوشمند پوشیدنی ها حاکی از آن قابلیت ها خواهد شد اپل واچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۰۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر

«فقر مطلق در دوره فعالیت دولت قبل سه برابر شد».

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه ایران در گزارشی با بیان این که در دولت سابق ۱۱ میلیون نفر زیر خط فقر رفتند، نوشتند: در حالی که تمام گزارش‌های مراجع داخلی و جهانی از سقوط شاخص‌های مربوط به فقر و رفاه اجتماعی در دوره هشت‌ساله دولت‌های یازدهم و دوازدهم و بهبود این شاخص‌ها در دولت سیزدهم حکایت می‌کند، برخی از مسئولان دولت قبل با ادعای دلسوزی برای مردم از بلندشدن صدای خرد شدن استخوان مردم گفته‌اند. گویی فراموش کرده‌اند که آمار‌ها سخن می‌گویند و نمی‌توان صدای آن را نادیده گرفت. گویی فراموش کرده‌اند که از دهه ۱۳۹۰ که ۸۰ درصد آن به دوره فعالیت دولت‌های یازدهم و دوازدهم مربوط است به‌عنوان دهه از دست رفته اقتصاد یاد می‌شود. اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با انتقاد از شرایط فعلی اعلام کرده است که «صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد. از سال ۹۷ تا الان مردم با تورم حدود ۴۰ درصد روبه‌رو هستند، الان تورم دی ماه نسبت به دی ماه سال قبل، ۴۳ و اندی درصد است و حتماً تا پایان سال هم بالاتر می‌رود. فرهنگی و کارمند ناراضی می‌شوند. حقوق کم می‌شود، کارگر ناراضی می‌شود، سفره مردم کوچک می‌شود. دومین موضوعی که خواهم گفت این است که مسئله معیشت مردم را جدی بگیرید. صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد.»

جدای از سخنان مسئولان دولت قبل که عمدتاً رنگ و بوی سیاسی دارد، با نگاهی به آمار‌های رسمی می‌توان گفته‌های آن‌ها را راستی‌آزمایی کرد تا مشخص شود در چه دولتی سفره مردم کوچک شده و تعداد فقرا افزایش یافته است. هر چند به طور قطع دولتمردان سیزدهم نیز از شرایط امروز اقتصاد کشور که ریشه در ناکارآمدی و کژی‌های دهه قبل دارد؛ رضایت ندارند، اما به گواه آمار رسمی، تلاش‌های دولت برای تغییر این شرایط و بازگرداندن قطار اقتصاد به ریل اصلی نتایج مثبت ملموسی به همراه داشته است. بررسی آمار‌ها و گزارش‌ها نشان می‌دهد که شاخص‌های توزیع درآمد نیز سقوط کرده است. فقر مطلق در این دوره سه برابر شده است.

رشد سه برابری فقر مطلق در دولت قبل در حالی است که شاهد کاهش شدید آن در دولت ماقبل دولت روحانی بوده‌ایم. در سال ۱۹۹۰ (۱۳۶۹) حدود ۶.۲ درصد جمعیت ایران با فقر مطلق مواجه بوده‌اند. این رقم در سال ۱۹۹۸ (۱۳۷۷) تقریباً نصف می‌شود و به ۲.۹ درصد کاهش می‌یابد. در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۵) نیز با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها نسبت افراد دارای فقر مطلق به کل جمعیت ایران تقریباً یک پنجم می‌شود و به ۰.۶ درصد می‌رسد. این رقم در سال ۲۰۱۳ به ۰.۲ درصد کاهش می‌یابد که کمترین رقم ثبت شده برای فقر مطلق در ایران در آمار بانک جهانی است.

علاوه بر بانک جهانی، مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در گزارشی به پدیده فقر مطلق در دهه گذشته پرداخته است. براساس این گزارش، نرخ فقر مطلق با روندی افزایشی از ۱۹.۴ درصد در سال ۱۳۹۰ به ۳۴.۴ درصد در سال ۱۴۰۰ رسید و طی این مدت بیش از ۱۱ میلیون نفر از جمعیت کشور به زیر خط فقر سقوط کرده‌اند.

بیش از ۱۱ میلیون نفر زمانی به زیر خط فقر سقوط کردند که بار‌ها به دولت روحانی هشدار داده می‌شد که کشور را معطل برجام نکند و با اتخاذ سیاست‌های مناسب و اصولی اقتصادی مانع از افزایش تورم و گرانی‌ها شود. اما روحانی در آن ایام حتی مشکلات آب خوردن مردم را هم به برجام و تحریم گره زده بود! نکته مهم اینجاست که با افزایش قیمت مواد غذایی بخصوص از سال ۱۳۹۷ و کاهش درآمدها، خانوار مجبور شده تا سهم بیشتری از هزینه‌هایش را به خوراک اختصاص دهد؛ از این‌رو سهم خوراک از هزینه‌های خانوار از ۲۹ درصد در سال ۱۳۹۶ به بیش از ۳۲ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است. سهم مسکن از کل هزینه‌های خانوار به‌عنوان دیگر کالای ضروری نیز از ۲۳ درصد در سال ۱۳۹۰ به ۲۷ درصد در سال ۱۴۰۰ افزایش یافت.

منبع: کیهان

دیگر خبرها

  • گوشی اوپو A3 چه مشخصاتی دارد؟
  • فیلم | اشتباه فاحش کارگر کارواش؛ خسارت شدید به خودروی لوکس!​
  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید
  • سوءمدیریت فاحش و زبان دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • ساعت هوشمندی که اختلال در ریتم قلب را زودتر از وقوع پیش‌بینی می‌کند
  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!
  • آموزش: ۸ نکته برای دوام بیشتر باتری ساعت هوشمند
  • مشخصات اصلی اوپو پد ۳ لو رفت