Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی ــ معاون پژوهش و استاد حوزه علمیه خواهران استان قزوین با بیان اینکه بانوان انقلابی ثابت کردند که در عین حفظ دیانت می‌توانند تاریخ‌ساز باشند، گفت: نقش بی‌بدیل زنان در جنبش بیداری اسلامی پایان‌بخش رؤیاهای غرب در بهره‌گیری و استفاده ابزاری از زن است.

سمیه مهدوی‌منش، معاون پژوهش و استاد حوزه علمیه خواهران استان قزوین، در گفت‌و‌گو با ایکنا از قزوین، دین اسلام مى‏‌خواهد که زن نیز همچون مرد، در تمام عرصه‌‏هاى جامعه عنصرى فعّال و پویا باشد، اظهار کرد: با پیروزى انقلاب اسلامى این تحوّل و نگرش نسبت به زن در جامعه ایجاد شد و بنیان‌گذار جمهورى اسلامى ایران، حضرت امام خمینى (ره) و مقام معظّم رهبرى نیز در سخنان خود بر این امر تأکید داشته و صحه گذاشته‌‏اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زنان نیمی از پیکره اجتماع هستند و یکی از ارکان مهم هر نهاد اجتماعی خرد و کلان هستند لذا مانند مردان می‌توانند تاریخ‌ساز و تمدن ساز باشند، چنانکه می‌بینیم میلیون‌ها زن ایرانی در انقلاب سال 1357 با قدرت پا به صحنه نهادند.

مهدوی‌منش تصریح کرد: زنان ایرانی در تمامی مراحل پیروزی انقلاب اسلامی به‌روشنی بیان کردند که زن مسلمان ایرانی در تمام عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و ... حضور دارد و اعتقادات دینی او مانع از شرکت در فعالیت‌های اجتماعی نخواهد شد، آن‌ها ثابت کرد که در عین حفظ دیانت و پاک‌دامنی می‌تواند تاریخ‌ساز باشند.

وی با تأکید بر اینکه نقش بسیار مهم و تأثیرگذار زنان ایرانی در پیروزی انقلاب اسلامی غیرقابل‌انکار است، عنوان کرد: این نقش را نه‌تنها در مبارزه‌های آنان بلکه در تربیت، تشویق و حمایت نیروهای مجاهد و انقلابی نیز می‌توان جستجو کرد. به‌عنوان نمونه می‌توان به همسران شهدای مدافع حرم اشاره کرد که با حفظ سنگر خانواده و قبول این مسئولیت سنگین همسران خود را راهی جبهه نبردی می‌کنند که هر لحظه امکان شهادت وجود دارد.

این استاد حوزه علمیه عنوان کرد: مقام معظم رهبری تأکید دارند که زن مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی را پیش روی زنان جهان گشود و ثابت کرد که می‌توان زن بود، عفیف بود، محجبه و شریف بود و در عین حال در مرکز و متن بود.

وی افزود: هم‌اکنون زنان مسلمان در منطقه به‌ویژه مصر، لیبی، بحرین، تونس و یمن همچون حضرت زهرا (س) در مقابل دشمن سینه سپر کرده‌اند. حضور زنان مسلمان در نهضت‌های بیداری اسلامی نشان‌گر رهایی آنان از قیدوبندهای عرفی و مادی غرب و قیام برای کسب آزادی از شر خودکامگان سیاسی است.

مهدوی‌منش بیان کرد: نقش بی‌بدیل زنان در جنبش بیداری پایان‌بخش رؤیاهای غرب در بهره‌گیری و استفاده ابزاری از زن است، در واقع الگوی زنان جهان زن مسلمان ایرانی است. زن مسلمان انقلابی ایران می‌تواند بعد از وجود مبارک حضرت زهرا (س) و زنان صدر اسلام الگوی ثانویه زنان جهان باشد.

وی با بیان اینکه زن مسلمان ایرانی به دنیا ثابت کرد که نه از الگوی شرقی یعنی خانه‌نشینی و منزوی بودن زن تبعیت می‌کند و نه از الگوی غربی یعنی خانواده گریزی و آزادی بی‌حدوحصر الگو می‌پذیرد، تصریح کرد: زن ایرانی الگوی ویژه خودش را دارد که از آن جمله می‌توان به الگوهایی چون وجود حضرت خدیجه (س)، حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) است که در عین خانواده‌گرایی و تبعیت از همسر و ارج نهادن به خانه‌داری، تربیت فرزند و همسرداری، در جهاد اجتماعی نیز سهم به سزایی دارد و می‌تواند نقش بی‌بدیلی را در تمدن‌سازی ایفا کند.

معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان قزوین تأکید کرد: هریک از زنان جامعه ما نقش مهمی را در خانواده و اجتماع دارند، زنان جامعه اسلامی ایران باید به لحاظ فردی و در ساحت خانواده و جامعه رشد کنند به‌گونه‌ای که هم همسر و مادر نمونه باشند و هم از طریق حضور در مجامع علمی، اندیشمندی فرزانه و موفق، مدیری با کفایت یا معلمی نقش‌آفرین باشند.

وی اضافه کرد: زنان جامعه اسلامی ایران باید باور داشته باشند بزرگ‌ترین حق زن کرامت آن‌هاست و باید به دنبال احیاء این کرامت به‌عنوان یک حق الهی باشند و کریمانه زندگی کنند.

این کارشناس دینی با بیان اینکه وقتی زن مسلمان جامعه اسلامی ما باور کرد کرامت دارد آن‌وقت بازیچه ضد فرهنگ‌های غربی و شرقی نخواهد شد و خودش را منطبق با الگوهای اسلامی و دینی خواهد کرد، گفت: در این زمان این زن به‌جای اینکه زمان زیادی از روز خود را صرف ساختن و پرداختن چهره و ظاهر خود کند تا بتواند در جامعه خودنمایی کند و نظرها را به خود جلب کند و پالس شهوانی منفی به جامعه بدهد، می‌تواند با ارتقاء سطح علمی و معنوی خود جزء گروه‌های مرجع و الگوهای اجتماعی مثبت باشد.

مهدوی‌منش در پایان خاطرنشان کرد: این‌گونه از بانوان تبدیل به الگوهایی در جامعه می‌شوند که حرکت آفرین هستند نه تشنج‌آفرین؛ آن‌وقت به قول شهید مطهری این زن شخص گران‌بهای دارای نقش است، زنی است که در اداره خانواده می‌کوشد و در عین حال در جامعه حضور سازنده دارد، این زن به دلیل وفاداری به همسر و حفظ حریم نگهداری با مردان قیمت و منزلت دارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی تمدن سازی تاریخ سازی انقلاب اسلامی ایکنا قزوین حوزه علمیه خواهران استان قزوین استفاده ابزاری از زن زن مسلمان ایرانی استاد حوزه علمیه بیداری اسلامی جامعه اسلامی معاون پژوهش زنان جامعه حضرت زهرا ساز باشند پایان بخش تاریخ ساز زنان جهان نقش بی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۰۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر خود به پاکستان بعد از ظهر امروز سه‌شنبه به وقت محلی از شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب، به شهر کراچی مرکز ایالت سند و بزرگترین شهر و پایتخت اقتصادی پاکستان سفر کرد.

«سید مراد علیشاه» سروزیر ایالت سند و «محمدکامران خان تسوری» استاندار با حضور در فرودگاه کراچی ضمن استقبال از رییس جمهور ایران با دکتر سید ابراهیم رئیسی دیدار و گفتگو کردند.

 رئیسی در این دیدار با بیان اینکه توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه کشور دوست و برادر پاکستان جزو اولویت‌های سیاست جمهوری اسلامی ایران است، به گفتگوهای خود با مقامات پاکستان در حوزه مختلفی اقتصادی، تجاری و انرژی اشاره کرد و افزود: امیدواریم توافقات حاصل شده در این سفر با پیگیری مقامات دو طرف هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

«سید مراد علیشاه» سروزیر ایالت سند و «محمدکامران خان تسوری» استاندار نیز در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از انتخاب کراچی به عنوان یکی از مقاصد سفر رئیس جمهور به پاکستان، روابط دو کشور را فراتر از روابط دیپلماتیک متعارف و متکی بر علائق قلبی و اشتراکات فرهنگی و تاریخی عمیق توصیف و تصریح کردند همه تلاش خود را برای تسهیل و تسریع در گسترش مبادلات تجاری و همکاری‌های اقتصادی با ایران به کار خواهند گرفت.

ایشان همچنین پاسخ مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران برای تنبیه رژیم صهیونیستی را باعث خوشحالی و ارتقای عزت و عظمت جهان اسلام دانستند و تاکید کردند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • کسب جام در اولین سال حضور بازیکن ایرانی در قطر
  • بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارند
  • خواسته‌های خانواده‌های شهدای تنگستان با جدیت دنبال می‌شود
  • چرا سعدی شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟
  • رئیس دیوان عالی کشور : حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • زنگ «کار و کارگر» در مدارس شاهرود نواخته شد
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • چرا شادترین شاعر ایران سال‌ها نادیده گرفته شد؟
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است