Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی رویداد شتاب موسیر گفت: نخستین رویداد شتاب ثروت آفرینی از گیاه موسیر به همت مرکزعلمی کاربردی مرکز تیران و کرون 16 بهمن در تیران و کرون برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ رضا طاهری با اشاره به برگزاری رویداد شتاب موسیر در مرکز علمی کاربردی تیران و کرون، اظهارکرد: در سال های اخیر به سبب مواجهه با خشکسالی، کشاورزان به سمت گیاهان کم مصرف آبی از جمله گیاه موسیر روی آورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه گیاه موسیر تاکنون کشت زراعی نشده است، افزود: در گذشته این گیاه به شکل خودروی در دامنه کوه ها رشد می کرد، اما نکته مهم کشت زراعی آن است که در این رویداد بررسی خواهد شد.

دبیر اجرایی رویداد شتاب موسیر با تاکید بر نقش کشت زراعی موسیر در ثروت آفرینی، خاطر نشان کرد: این محصول در سال‌های اخیر موجب درآمدزایی و خلق ثروت شده است.

طاهری با تاکید بر اینکه هر هکتار کشت موسیر به طور میانگین ۵۰۰ میلیون سودآوری دارد، ادامه داد: همین امر مهم ما را به سمت برپایی این رویداد شتاب سوق داد، اما منظور از رویداد شتاب، رویدادی علمی نیست.

وی توضیح داد: در این رویداد تعدادی از دانشمندان، صاحبان صنایع، سرمایه داران و صاحبان ایده برای تکمیل خوشه شغلی موسیر و مشاغلی که پیرامون آن می تواند ایجاد شود، در کنار هم قرار خواهند گرفت تا نتیجه این رویداد به خلق ثروت از این گیاه منجر شود.

دبیر اجرایی رویداد شتاب موسیر محورهای رویداد موسیر را برندسازی و توسعه صادرات، تولید بذر و غده گیاهی، به نژادی و فعالیت‌های علمی و ارائه ایده های ثروت آفرینی معرفی و تصریح کرد: در این رویداد کشاورزان از نیازها و ایده های خود گفته تا صنعتگران و نخبگان نیز راه حل ارائه دهند. سرمایه گذاران نیز از ایده های عملی حمایت کرده و دانشگاه تسهیلگر این مسیر خواهد بود.

طاهری با تاکید براینکه این رویداد "طرح محور" است، تصریح کرد: طرح به آن معناست که با داشتن قیمت تمام شده محصول، برنامه کاری و مدلسازی تجاری بتواند پاسخگوی سوالات و ارزیابی داوران باشد.

وی با اشاره به آثار ارسالی به دبیرخانه، ادامه داد: 21 طرح به دبیرخانه ارسال شده است که از این تعداد 10 اثر در رویداد شتاب موسیر ارائه و داوری خواهد شد.

نخستین رویداد علمی شتاب ثروت آفرینی از گیاه موسیر به همت مرکزعلمی کاربردی مرکز تیران و کرون و با حمایت سازمان های جهاد کشاورزی، بانک کشاورزی و...۱۶ بهمن در تیران و کرون برگزار خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان نخستین رویداد علمی کاربردی تیران و کرون کشت زراعی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۲۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ دانشیار دانشکده مهندسی نساجی در ارتباط با اهمیت بهینه‌سازی آب در صنعت نساجی گفت: صنعت نساجی بخصوص در بخش چاپ، رنگرزی و تکمیل یک صنعت آب‌بر است و در استان اصفهان هم که قطب صنعت نساجی به‌شمار می‌رود، تعداد قابل توجهی از این واحد‌ها وجود دارند. ازطرفی در دنیا شاهد رشد فناوری‌های مرتبط با مصرف بهینه آب و بازچرخانی آب در صنعت نساجی هستیم که مبحث بسیار مهمی است.


سیدمهدی حجازی افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان نیز درحال پیشرفت به سمت دانشگاه نسل چهار است به همین علت به فکر حل معضلات پیرامونی خود بوده و دربرابر جامعه و اطراف خود مسئولیت دارد، از این‌رو حل مسئله آب در صنعت نساجی، بازچرخانی آن و کمینه کردن مصرف یک بخش اساسی است.


وی با بیان اینکه روش‌های سنتی مصرف آب با مصرف بیش از ده‌ها کیلوگرم آب در صنعت نساجی باید به روش‌های نوین تغییر کند، گفت: هدف این رویداد شناسایی ایده‌های دانشجویی، استارت‌آپی و همچنین واحد‌های صنعتی دانش‌بنیان است که در این راستا قصد توسعه سبد محصول دارند. در طی این رویداد از صنعتگرانی که در حوزه چاپ، رنگریزی و تکمیل فعالیت می‌کنند نیز دعوت شده تا یک فن‌بازار شکل بگیرد.


حجازی افزود: تاکنون ۲۸ طرح به دبیرخانه رویداد ارسال شده که ۱۱ طرح در مرحله اول داوری به مرحله نهایی رویداد راه یافتند. امیدواریم در انتهای رویداد ارتباط بین طرح‌ها و صنعت برقرار شود.


وی برقراری ارتباط بین شرکت‌کنندگان و صنعتگران بزرگ در طی این رویداد را مهم‌تر از کسب جایزه دانست و خاطرنشان کرد: در روز ۵ اردیبهشت داوری نهایی انجام می‌شود. هر تیم حدود ۱۰ دقیقه ایده خود را مطرح می‌کند، تیم داوری و افرادی که از صنعت در برنامه حضور دارند این ایده را با چالش‌هایی مواجه می‌کنند و به ۳ تیم برگزیده جوایزی تعلق می‌گیرد.


حامی اصلی رویداد فن آب (فناوری‌های نوین در مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی) شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان است و این رویداد با مشارکت دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • محفل شعر ترکی رضوی در تبریز برگزار می‌شود
  • وزن خود را با شرکت در رویداد مثبت ۱۰۰ کم کنید
  • از برگزاری رویداد مثبت ۱۰۰ تا جشنواره سلامت شهر در تهران
  • از برگزاری رویداد مثبت ۱۰۰ تا جشنواره سلامت شهر
  • برگزاری اولین جشنواره گل و گلاب بردسکن
  • جایزه جوانی جمعیت جریانی فراگیر در سراسر کشور می‌شود
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • «گود و ماه» در ۱۸ زورخانه شهر اصفهان اجرا شد
  • برگزاری رویداد بهار هنر انقلاب در آذرشهر
  • برگزاری رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در لرستان