Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی رسانه‌ای وزارت خارجه در واکنش به اعزام ناوشکن دریایی ژاپن به منطقه گفت: جمهوری اسلامی این اقدام را غیرقابل قبول و موجب ناامنی روانی می‌داند و معتقد است کشور‌های منطقه به ویژه ایران قادر به تامین امنیت منطقه هستند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباس موسوی، سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی رسانه‌ای وزارت خارجه در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو در خصوص اعزام ناوشکن دریایی ژاپن به خاورمیانه با هدف حفاظت و صیانت از کشتی‌های خود در حالی که پیش‌تر مقامات ژاپنی گفته بودند به ائتلاف دریایی به رهبری ایالات متحده در خلیج فارس و تنگه هرمز نخواهند پیوست، گفت: ژاپن ادعا نکرده در قالب ائتلاف آمریکایی وارد منطقه شده بلکه اعلام کرده به صورت مستقل وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: جمهوری اسلامی هم متقابلا اعلام کرده است که این اقدام ژاپنی‌ها سازنده نیست و کشور‌های منطقه به ویژه ایران قادر به تامین امنیت منطقه خواهند بود.

موسوی با تاکید بر اینکه هر گونه حضور نظامی خارجی می‌تواند بر پیچیدگی‌های منطقه و بی ثباتی آن بیفزاید، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی اعلام کرده که این اقدام غیرقابل قبول بوده است و گذشته از اینکه ثبات منطقه را تامین نمی‌کند ناامنی روانی نیز ایجاد خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: موسوی منطقه خاورمیانه ناوشکن جمهوری اسلامی ناامنی روانی اعلام کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران همواره در طول سالیان گذشته از خود خویشتن‌داری نشان داده است

ابوذر ابراهیمی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بوسنی و هرزگوین در خصوص حمله و اقدام تنبیهی جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی گفت: رژیم صهیونیستی روز اول آوریل به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق که مکان دیپلماتیک و دارای مصونیت دیپلماتیک است، حمله کرد و تعدادی از دیپلمات‌ها و مستشاران نظامی ایران را که به دعوت رسمی دولت سوریه در آن کشور حضور داشتند به شهادت رساند.

وی تصریح کرد: خوب روشن است که اقدام نابخردانه رژیم صهیونیستی مصداق اتّم نقض منشور ملل متحد، کنوانسیون‌های بین المللی به خصوص کنوانسیون روابط دیپلماتیک ۱۹۶۱ وین و نیز کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرائم علیه اشخاص مورد حمایت بین المللی از جمله ماموران دیپلماتیک ۱۹۷۳ نیویورک است.

این دیپلمات ارشد کشورمان همچنین درباره اقدامات اولیه پس حمله تروریستی رژیم صهیونیستی گفت: جمهوری اسلامی ایران ترکیبی از اقدامات دیپلماتیک و بین المللی را بلافاصله پس از این حمله آغاز کرد و طی نامه‌های رسمی به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت ضمن توضیح لازم درخواست کرد نشست شورای امنیت به صورت فوری و اضطراری تشکیل شود که متعاقب آن جلسه اضطراری شورای امنیت تشکیل شد. پس از آن شاهد محکومیت این اقدام تجاوز کارانه رژیم صهیونیستی از سوی تعداد قابل توجهی از کشور‌ها و سازمان‌های بین المللی بودیم. اما متاسفانه تعداد معدودی از کشور‌ها با صدور بیانیه محکومیت، از سوی شورای امنیت مخالفت کردند و در عمل شورای امنیت به عنوان نهاد مسئول حفظ صلح و امنیت بین المللی از صدور یک بیانیه محکومیت اقدام نابخردانه رژیم صهیونیستی هم ناتوان ماند.

ابراهیمی در گفتگو با خبرگزاری فنا و تارنمای کلیکس افزود: در اصول حقوق بین الملل، دفاع از خود در برابر تجاوز، مشروع و حق تلقی می‌شود و جمهوری اسلامی ایران که همواره در طول سالیان گذشته از خود خویشتن داری و صبر راهبردی نشان داده است تصمیم گرفت که این بار، تجاوز رژیم صهیونیستی را بی پاسخ نگذاشته و از حق دفاع مشروع استفاده کند. 

سفیر ایران در بوسنی و هرزگوین افزود: اقدام مزبور در اجرای حق ذاتی جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از خود که ذیل ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد به صراحت آمده و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم صهیونیستی، به ویژه حمله نظامی این رژیم در اول آوریل ۲۰۲۴، اتخاذ شده است و هدف اصلی نیز پایگاه هوایی بوده که جنگنده رژیم صهیونیستی از آنجا برای حمله به بخش کنسولی ایران در دمشق استفاده کرده است.

ابراهیمی ترکمان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران نسبت به پایبندی خود به اصول و اهداف منشور ملل متحد، متعهد است و از حاکمیت، تمامیت سرزمینی و منافع ملی خود در برابر هرگونه استفاده غیر قانونی از زور و تجاوز، دفاع قاطعانه انجام خواهد داد. ما امنیت همسایگان و امنیت منطقه را امنیت جمهوری اسلامی ایران می‌دانیم. 

وی افزود: هدف ما در دفاع مشروع، صرفا تنبیه رژیم متجاوز صهیونیستی بود و اقدامات دفاعی جمهوری اسلامی ایران، تنها پایگاه‌های نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است. حتی ایران مراقب بوده که به خوابگاه نظامیان آسیبی نرسد. ما به دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم. 

ابراهیمی ترکمان تصریح کرد: اکنون از نظر کشور ما پاسخ اقدامات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی بر اساس حقوق ذاتی داده شد و این پایان اقدام ما بود و قصد ادامه تنش و درگیری وجود ندارد. اما اگر رژیم صهیونیستی بخواهد جنایات اولیه را تکرار کند، پاسخ در خور و قوی تری داده خواهد شد. بنابر این جمهوری اسلامی ایران خواستار توسعه دامنه جنگ در منطقه نیست.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • عضو کمیسیون امنیت ملی: اقدام روز گذشته اسرائیل گوشمالی دیگری خواهد داشت
  • عباس زاده، عضو کمیسیون امنیت ملی: اقدام روز گذشته اسرائیل گوشمالی دیگری خواهد داشت
  • واکنش عراق به اقدام تخریبی اسرائیل در اصفهان
  • ایجاد امنیت در مرزهای کشور هدف مشترک دولت و مجلس/ سازمان برنامه اعتبارات لازم را تامین کند
  • از نبرد دریایی ایران با آمریکا چه می‌دانید؟
  • ناامنی غذایی در انتظار بیش از ۱۵ میلیون افغانستانی
  • مراکز هسته‌ای کشور در امنیت کامل است
  • فرمانده سپاه حفاظت و امنیت مراکز هسته‌ای: مراکز هسته‌ای کشور در امنیت کامل هستند
  • مراکز هسته‌ای کشور در امنیت کامل/ تجدید نظر و عدول از سیاست‌ها و ملاحظات اعلامی هسته‌ای محتمل است/ مراکز هسته‌ای دشمن صهیونیستی شناسایی و اطلاعات لازم از همه اهداف در اختیار ماست
  • ایران همواره در طول سالیان گذشته از خود خویشتن‌داری نشان داده است