Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@05:00:21 GMT

راهی برای کاهش خطر عفونت ادراری

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۰۴۱۲

راهی برای کاهش خطر عفونت ادراری

 محققان بنیاد پزشکی بودایی تزو چی (Tzu Chi) در تایوان تحقیقاتی را در زمینه عفونت ادراری انجام دادند و اعلام کردند عفونت‌های دستگاه ادراری معمولاً توسط باکتری‌های روده مانند E. coli ایجاد می‌شود که از طریق منابع ادراری وارد مجاری ادراری شده و بر کلیه‌ها و مثانه تأثیر می‌گذارند درحالی‌که تحقیقات قبلی نشان داده است گوشت مخزن اصلی باکتری‌های روده مانند E.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
coli بوده که موجب ایجاد عفونت‌های دستگاه ادراری می‌شود، اما مشخص نبود که آیا اجتناب از مصرف گوشت خطر ابتلا به این عارضه را کاهش می‌دهد یا خیر.

این تیم تحقیقاتی شیوع عفونت‌های دستگاه ادراری را در ۹ هزار و ۷۲۴ بودایی در تایوان که رژیم غذایی گیاهخواری را در سبک زندگی خود داشته‌اند و در مطالعه گیاهخواری پروژه شرکت کرده بودند، مورد ارزیابی قراردادند. در این پروژه بررسی نقش یک رژیم غذایی گیاهی بر پیامد‌های سلامتی مورد هدف بوده است.

کاهش خطر عفونت‌های دستگاه ادراری مرتبط با رژیم غذایی گیاهی در مردان بیشتر از زنان بوده اگرچه صرف‌نظر از رژیم غذایی، خطر کلی این عارضه در مردان ۷۹ درصد پایین‌تر از زنان است.

یکی از نکاتی که در این ارزیابی به‌دست‌آمده، این است که خطر کلی عفونت‌های دستگاه ادراری در گیاهخواران ۱۶ درصد کمتر از غیر گیاهخواران است. بر اساس داده‌هایی که در این تحقیقات به‌دست‌آمده، از ۳ هزار و ۴۰ نفر گیاهخوار، ۲۱۷ نفر به عفونت دستگاه ادراری مبتلا شدند درحالی‌که از ۶ هزار و ۶۸۴ نفر غیر گیاهخوار، ۴۴۴ نفر گرفتار این عارضه شدند.

بااینکه گیاهخواران ممکن است با خوردن منابع معمول از باکتری‌های E. coli مانند مرغ و گوشت که در ایجاد عفونت‌های دستگاه ادراری مؤثر بوده و خطر ابتلا به آن را افزایش می‌دهد، خودداری می‌کنند، اما کماکان خطر ابتلا در بین آن‌ها دیده می‌شود؛ اما همچنان محققان معتقد هستند که احتمالاً رژیم غذایی با فیبر بالا در بسیاری از گیاهخواران، از رشد باکتری‌های E. coli در روده جلوگیری کرده و با ایجاد اسیدی‌تر شدن روده، خطر ابتلا به عفونت‌های دستگاه ادراری را کاهش می‌دهد.

علاوه بر آن، این تحقیقات نشان می‌دهد که کاهش خطر عفونت‌های دستگاه ادراری مرتبط با رژیم غذایی گیاهی در مردان بیشتر از زنان بوده اگرچه صرف‌نظر از رژیم غذایی، خطر کلی این عارضه در مردان ۷۹ درصد پایین‌تر از زنان است.

محققان این پروژه تحقیقاتی اعلام کردند بهتر است مطالعه و پژوهش‌های بیشتری برای شناسایی عوامل بیماری‌زا از کشت ادرار انجام شود تا رابطه خطر عفونت‌های دستگاه ادراری، عوامل بیماری‌زا و رژیم‌های غذایی گیاهی به‌طور کامل روشن شود.

خلاصه این تحقیقات و نتایج حاصل از آن در آخرین شماره مجله Scientific Reports منتشرشده و قابل‌دسترس است.       منبع:سیناپرس

منبع: پارسینه

کلیدواژه: عفونت ادراری عفونت ادراری کاهش عفونت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۰۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله شکری پیش از ظهر امروز دوشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار نظر کرد: ایمن‌سازی یکی از مؤثرترین روش‌های پیشگیری از بیماری‌های دوران کودکی است، نقش واکسیناسیون در سلامت جامعه خیلی مهم است. پس از تأمین آب آشامیدنی سالم هیچ مداخله‌ی دیگری حتی آنتی‌بیوتیک‌ها چنین تأثیر عمده‌ای در کاهش مرگ‌ومیر و ناتوانی نداشته است.

وی افزود: در حال حاضر در کشور ما کودکان علیه ۱۰ بیماری خطرناک و کشنده از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت ب و هموفیلوس آنفلوانزا واکسینه می‌شوند.

سرپرست مرکز بهداشت آبادان ادامه داد: با فعالیت‌های بهداشتی و درمانی در کشور ما توانستیم در راستای کنترل، حذف و ریشه‌کنی برخی از بیماری‌های واگیر و مهلک گام برداریم.

وی گفت: در حال حاضر واکسن پنوموکوک برای کودکان، تا یک‌سالگی به واکسیناسیون روتین کشور ما اضافه شده که نویدبخش کنترل و کاهش بار بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی است.

شکری افزود: این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود. این باکتری‌ها، عامل عفونت‌های مهاجم باکتریال در کودکان، طیف وسیعی از بیماری‌هایی مانند مننژیت، عفونت باکتریال تب‌دار، عفونت گوش میانی، سینه پهلو، سینوزیت و سپتیسمی (عفونت خون) است. این بیماری‌ها، یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در کودکان زیر پنج سال در سراسر جهان و پیشگیری از آنها با واکسن پنوموکوک امکان‌پذیر است.

سرپرست مرکز بهداشت آبادان بیان کرد: این واکسن به صورت تزریقی در سن ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و یک‌سالگی علیه عفونت‌های پنوموکوکی تزریق می‌شود.

کد خبر 6085308

دیگر خبرها

  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • با تغییر رژیم غذایی خود زمین را نجات دهید
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ فشارخون و دیابت دو عامل نارسایی کلیه
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • وضعیت شیوع بیماری‌های اورولوژی/ علت نارسایی کلیه
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان