Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@21:28:34 GMT

طرح توسعه بیمارستان امام حسین(ع) ۴۰ درصد پیشرفت دارد

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۲۴۵۵

طرح توسعه بیمارستان امام حسین(ع) ۴۰ درصد پیشرفت دارد

رضا چمن شامگاه دوشنبه در نشست خبری کارگروه سلامت و آموزش پزشکی شهرستان شاهرود که در سالن مجازی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود برگزار شد، به طرح توسعه سایت مرکزی این دانشگاه اشاره کرد و افزود: این طرح که در سفر رئیس جمهوری نیز کمک ویژه ای دریافت کرد شامل ساخت دانشکده بهداشت، مرکز تحقیقات اجتماعی سلامت، کتابخانه و سالن مطالعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه یک مرکز مطالعات چشم در این دانشگاه فعالیت می کند، اظهار داشت: در این مرکز مطالعات هم گروهی در قالب معاینه چشم و پیگیری مشکلات برای حدود یکهزار نفر انجام می شود و تاکنون بیش از ۱۰۰ مقاله از یافته های پژوهشی آن در مجلات معتبر دنیا به چاپ رسیده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود درباره راه اندازی مرکز درمان نازایی و ناباروری شاهرود نیز گفت: حدود ۳۰ سال پیش پنج درصد از زوج ها مشکلات ناباروری داشتند اما اکنون بیش از ۱۵ درصد زوج ها با چنین مشکلاتی رو به رو هستند و نیاز به خدمات درمانی نازایی بیشتر شده است.
چمن همچنین به بهره برداری از بخش جراحی قلب و یک سالگی بخش آنژیوگرافی بیمارستان امام حسین (ع) نیز اشاره کرد و افزود: در یک سال گذشته هزار و ۵۰۰ مورد آنژیوگرافی در این بیمارستان انجام شده و از سرگردانی این بیماران در دیگر شهرها جلوگیری شد.
وی درخصوص دیگر شاخص های سلامت در منطقه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز یادآور شد: در شاهرود به ازای هر یکهزار نفر سه تخت بیمارستانی وجود دارد این در حالی است که در کشور این عدد ۱.۵ تخت به ازای هر یکهزار نفر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه سال گذشته به ازای هر یکهزار تولد زنده ۱۳ مورد مرگ کودکان زیر یک سال در کشور رخ داد، اضافه کرد: این در حالی است که مرگ کودکان زیر یک سال در شاهرود ۱۱ در هر یکهزار تولد زنده بود.
چمن ادامه داد: مرگ نوزادان نیز در سال گذشته در کشور ۱۰ مورد به ازای هر یکهزار تولد و در شاهرود هشت مورد در هر یکهزار تولد زنده بود.
وی به وجود ۲۰ مرکز فوریت پزشکی با احتساب یک اورژانس هوایی در ۲ شهرستان شاهرود و میامی هم اشاره کرد و گفت: هر مرکز فوریت پزشکی باید تا شعاع ۴۵ کیلومتری خود را پوشش دهد و در منطقه زیر پوشش دانشگاه به طور کامل انجام می شود فقط چند نقطه کور مانند فرومد و زمان آباد وجود دارد که در حال ایجاد پایگاه اورژانس است.
چمن اضافه کرد: در کل کشور به ازای هر یکهزار و ۲۰۰ نفر جمعیت روستایی یک خانه بهداشت وجود دارد و در منطقه زیر پوشش دانشگاه این میزان به  ۹۰۰ نفر کاهش یافته است.
در این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود و رئیس بیمه سلامت این شهرستان نیز با ارائه گزارش عملکرد به پرسش های خبرنگاران پاسخ دادند.

برچسب‌ها شاهرود بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شاهرود بهداشت و سلامت شاهرود بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یکهزار نفر سال گذشته یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌سوزی در بیمارستان امام حسین تهران

به گزارش همشهری آنلاین، بامداد روز گذشته پرسنل بیمارستان امام حسین (ع) در تماس با سامانه ۱۲۵ از آتش‌سوزی در انبار داروی این بیمارستان خبر داده و درخواست کمک کردند که در پی آن بلافاصله ستاد فرماندهی آتش‌نشانان ایستگاه‌های ۲، ۹۳ و ۷۳ را به همراه خودروی حامل دستگاه‌های تنفسی به محل حادثه واقع در خیابان شهید مدنی جنوبی اعزام کرد.

با حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد که آتش‌سوزی در طبقه همکف یک ساختمان دوطبقه با کاربری انبار دارو رخ داده است. این ساختمان در ضلع جنوب شرقی محوطه بیمارستان با کاربری انبار دارو به مساحت تقریبی ۱۰۰ مترمربع رخ بود و در زمان رسیدن نیروهای آتش‌نشانی بخشی از قسمت شرقی انبار کاملا شعله‌ور بود و دود زیادی به اطراف زبانه می‌کشید. همچنین شعله‌های آتش در حال سرایت به قسمت‌های دیگر انبار دارو بود.

در این شرایط نیروهای عملیات بلافاصله پس از رسیدن به محل حادثه و مجهز شدن به تجهیزات حفاظت فردی و دستگاه‌های تنفسی ضمن قطع برق و گاز ساختمان به سرعت وارد انبار شدند و با استفاده از یک رشته لوله آبدهی، عملیات مهار آتش را آغاز کردند.

بنابر اعلام آتش‌نشانی تهران، این آتش‌سوزی می‌توانست علت رخداد یک حادثه در سطح وسیع‌تر شود و خسارت مالی سنگینی بر جای گذارد و موجب از بین رفتن داروهای کمیاب مختص بیماری‌های خاص نیز بشود که با سرعت عمل و دقت بالای آتش‌نشانان در کمترین زمان ممکن مهار و خاموش شد.

در پایان نیز آتش‌نشانان پس از مهار و اطفای کامل آتش اقدام به لکه‌گیری و انجام عملیات تخلیه دود و ایمن‌سازی ساختمان کرده و با تحویل محل حادثه به پرسنل بیمارستان به ماموریت خود خاتمه دادند. علت این حادثه نیز از سوی کارشناسان سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران بررسی و اعلام خواهد شد.

کد خبر 846594 منبع: ایسنا برچسب‌ها آتش‌ سوزی خبر مهم آتش‌ نشانی بیماری - بیمارستان حوادث ایران

دیگر خبرها

  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • مرکز دولتی درمان سوءمصرف مواد بیمارستان امام حسین (ع) افتتاح شد
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید
  • آتش سوزی انبار داروی بیمارستان امام حسین
  • آتش‌سوزی در بیمارستان امام حسین تهران
  • علت آتش‌سوزی در انبار بیمارستان امام حسین چه بود؟/ عکس