Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر فتحی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تعداد ۵۵۰ هزار تا ۶۰۰ هزار راس گاو و گوساله در این استان وجود دارد، افزود: از این تعداد ۴۰ هزار راس گاو اصیل، ۲۰۰ تا ۲۲۰ هزار گاو آمیخته یا ۲ رگ و بقیه گاوهای بومی هستند.

وی با بیان اینکه نزدیک به سه میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام سبک در آذربایجان شرقی داریم، اظهار کرد: میزان تولید شیر در سال ۹۷ بیش از ۵۵۷ هزار تن بوده و انتظار می رود این حجم در پایان سال جاری به ۵۵۹ هزار تن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی افزود: برای تکمیل زنجیره تولید و ایجاد صنایع فرآوری، ۱۰۹ واحد لبنی و فرآوری شیر در استان فعال هستند واحدهایی که بیشتر محصولاتشان زبانزد است.

فتحی با بیان اینکه دامداران آذربایجان شرقی باید تلاش کنند ظرفیت‌های خودشان را اقتصادی کنند، افزود: ۲۰۰ هزار رأس گاو بومی در استان داریم که به لحاظ شیر و گوشت قابل قیاس با گاو اصیل نیست، یکی از برنامه‌هایی که داریم این است که این گاوها را به گاو ۲ رگ و اصیل تبدیل کنیم.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به مشکل تأمین نهاده‌های دامی گفت: یکی از مشکلاتی که در استان ما وجود دارد تولید علوفه است، گفت: بیشتر دامداری‌ها بدون ملاحظه این مساله، اقدام به راه اندازی گاوداری کرده اند.

فتحی با اشاره به راه اندازی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی اظهار کرد: این صندوق، تسهیلات با ۹ درصد کارمزد در اختیار کشاورزان و دامداران قرار می‌دهد.

وی ایجاد زنجیره های تولید تامین وتوزیع گوشت و شیر، استفاده از ظرفیت تشکل های تولید و تقویت تشکل ها بعنوان زنجیره مشارکتی و تامین نهاده ها، استفاده از تلقیح مصنوعی برای اصلاح نژاد و جلوگیری از انتقال بیماری ها، استفاده از خوراک آماده برای تغذیه مناسب دام ها، ترویج و ترغیب بهسازی و نوسازی اماکن دامی (روستایی و نیمه صنعتی)، مکانیزاسیون واحدهای دامداری، معرفی و آموزش ماموران تلقیح مصنوعی و افزایش کارشناسان دامپروری برای توسعه و افزایش ضریب نفوذ، استفاده از ظرفیت نظام مهندسی کشاورزی در زمینه انتقال دانش به واحدهای دامداری، پیگیری اعتبارات و تخصیص و معرفی واجدین برای تسهیلات و پیگیری و تخصیص نهاده ها برای تنظیم بازار و کاهش قیمت محصول را از جمله برنامه های فعلی سازمان در خصوص اقتصادی کردن تولید در بخش دام عنوان کرد.

فتحی افزود: استفاده از نژادهای ۲ منظوره گاو (همچون سیمنتال) برای دامداری های روستایی و نیمه صنعتی در راستای افزایش تولید گوشت، فعالیت مرکز اصلاح نژاد شماغرب (شیخ حسن) برای تولید مواد بیولوژیکی برای استفاده در اصلاح نژاد دام، اجرای پروژه های اصلاح نژادی در قالب قراردادهای با شرکتهای فنی و مهندسی و دامداران، رکوردگیری و آنالیز شیر در آزمایشگاه برای استفاده برای بدست آوردن اطلاعات واحدهای دامداری، ثبت مشخصات دام های سنگین و سبک در سامانه های مربوطه، استفاده از ظرفیت صندوق حمایت استان برای واردات نهاده ها در راستای تامین و کاهش قیمت جو و سایر نهاده ها، ساماندهی واحدهای دامداری روستایی از طریق صدور کارشناسایی روستایی و اجرای طرح هویت گذاری دام ها براساس مصوبات قانونی از دیگر برنامه های اجرایی سازمان در این حوزه می باشد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 آذربایجان شرقی استفاده از ظرفیت خوراک شیر گوشت قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی استفاده از ظرفیت واحدهای دامداری آذربایجان شرقی اصلاح نژاد هزار راس نهاده ها هزار تن دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح روز چهارشنبه در مراسم گشایش نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات تبریز، افزود: نشان تجاری باید به گونه‌ای باشد که مردم در داخل و خارج کشور آن را بشناسند، اگر محصولی با نشان تجاری در دنیا شناخته شده و مردم به آن اعتماد کنند یعنی تولید پایدار است.

وی ادامه داد: محصول دارای نشان تجاری اگر بازارسازی نشود، ناقص بوده و احتمال دارد در مسیر صعودی تولید زمین بخورد.

وی با بیان این‌که تولید باکیفیت، ساختن نشان تجاری مؤثر و قابل اعتماد برای دنیا و بازارسازی سه اصل مهم در صنعت شیرینی و شکلات است، گفت: کار نمایشگاه‌ها نیز بازارسازی است و طراحی یک نمایشگاه خوب بین المللی موجب می‌شود تا بتوانیم محصول خود را به دنیا عرضه کنیم.

رحمتی با اشاره به اینکه این نمایشگاه پس از ۱۷ دوره برگزاری در کشور برای نخستین بار در تبریز برگزار شده است، افزود: این نمایشگاه اکنون به جای اصلی خود بازگشته است و آذربایجان شرقی، قطب صنایع غذایی و محصولات شیرینی و شکلات در کشور است.

وی ادامه داد: تقریباً ۱۰۰ درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی بوده و سالانه ۲۱۵ هزار تن صادرات به ۷۹ کشور خارجی انجام می‌گیرد.

استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم توجه به انعکاس رسانه‌ای نمایشگاه‌ها تاکید کرد و افزود: با معرفی محصولات و دستاوردهای نمایشگاه‌ها از طریق رسانه و شبکه‌های مجازی که امروز در موضوع بازارسازی نقش قابل توجهی را ایفا می‌کنند، می‌توان شاهد توسعه بازار صنایع بود.

کد خبر 6087201

دیگر خبرها

  • اهدای ۱۷۹ واحد خون در مهربان
  • ۱۰۰درصد بازار شیرینی و شکلات کشور در دست صنایع آذربایجان شرقی است
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی رتبه‌دار در تولید شیر
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی
  • بخش معدن آذربایجان شرقی بیشترین ارزش افزوده را دارد
  • تحویل ماشین آلات جدید به شهرداری‌های آذربایجان شرقی
  • سپاه پناه مردم و مستضعفان است
  • سپاه، پناه مردم و مستضعفان است