Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: امروز با سازمان تحریمی آمریکا و برخی کشورها روبرو هستیم که قوی‌ترین تحریم‌ها را بر ما وارد می‌کنند، آمریکایی‌ها دروغ می‌گویند که برای مسائل دارویی ایران محدودیت ایجاد نکردیم.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اسحاق جهانگیری در اجلاس سراسری روسای دانشکده‌ها و آموزشکده‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور که صبح امروز در دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران دکتر شریعتی برگزار شد، اظهار کرد: پس از گذست ۴۱ سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان به دنبال استقلال، آزادی و توسعه ایران عزیز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مردم در سرنوشت کشور تاثیرگذار هستند و آن را احساس می‌کنند. استقلال کشور یکی از موضوعات مهمی است که از ابتدای پیروزی انقلاب به آن تاکید شده است. در طول این ۴۰ سال فشارهای فراوانی اعم از تحریم توسط رژیم آمریکا به ایران وارد شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور بیان کرد: نفت ایران از سال ۵۹ توسط آمریکا تحریم شد اما کشورهای دیگری داوطلب بودند و نفت ما را می‌خریدند و در ایران سرمدیه‌گذاری می‌کردند. ما امروز با سازمان تحریمی آمریکا و برخی کشورها روبرو هستیم که قوی‌ترین تحریم‌ها را بر ما وارد کنند. آمریکایی‌ها دروغ می‌گویند که برای مسائل دارویی ایران محدودیت ایجاد نکردیم. هرگونه تحریمی را به ما وارد کرده‌اند و هم اکنون در تلاش هستند که ضربه بزنند.

جهانگیری عنوان کرد: ایران با نیروی انسانی توانمند و ظرفیت‌های فراوان می‌تواند به پیشرفت بالایی می‌رسد. باید مطالعاتی توسط دانشگاهیان صورت بگیرد که چقدر موفق شده‌ایم در طول ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب شاهد توسعه خوب کشور باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در اقتصادمان سهم نفت باید حداقل شود. در دولت اصلاحات حساب ذخیره ارزی را ایجاد کردیم و بعدا با دستور مقام معظم رهبری به صندوق توسعه ملی تغییر نام داد و به مسئله کاهش وابستگی به نفت در این صندوق توجه می‌شود. آیا می‌شود اقتصاد ایران را بدون نفت اداره کرد؟ این امر شدنی است. قبلا منتظر شرکت‌های خارجی بودیم تا برایمان کارخانه ایجاد شود اما الان اینگونه نیست.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ایران به جایگاه بالایی در همه زمینه‌ها رسیده البته حق ما بیشتر است، اگر مزاحمت‌های دیگران برای ایران نبود، قطعا ایران الان موقعیت بهتری در اقتصاد و سایر عرصه‌ها داشت. دانشگاه‌ها یکی از نهادهایی هستند که به توسعه کشور می‌توانند کمک فراوانی کنند. دانشجویان کل کشور در سال ۱۳۵۷، ۱۷۰ هزار دانشجو بود اما الان ۴.۵ میلیون دانشجو در کشور وجود دارد و باید از ظرفیت این عزیزان در توسعه کشور استفاده شود.

جهانگیری عنوان کرد: مهم‌ترین عامل توسعه، منابع انسانی است. امروز دانشگاه‌ها در زمینه تامین نیروی انسانی متخصص کشور سهم خود را به خوبی ایفا می‌کنند. دانشگاه فنی و حرفه‌ای در مقطعی از زمان وابسته به وزارت علوم شد و به دنبال تربیت نیرو برای بازار کار هستند. بنگاه‌های اقتصادی نیازمند نیروهایی هستند که دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌توان آن را تامین کند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها باید برای حل مسائل کشور نسخه بنویسند و جلوی مسئولان بگذرانند. باید به سمت بنگاه‌هایی برویم که تولیدات بین‌المللی در همه زمینه‌ها داشته باشیم. باید در تقویت فناوری‌های جدید، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها، روسای دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای کشور تلاش کنند. فقط جامعه نیاز به جوشکار ندارد و باید در تکنولوژی جدید نیروی متخصص تربیت شود.

معاون اول رئیس‌جمهور بیان کرد: ۶۱ درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور وارد بازار کار شده‌اند، این افتخار است و باید ادامه پیدا کند. باید وام‌های کوچک ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیونی برای راه‌اندازی کارگاه‌های کارآفرینی در اختیار جوانان قرار بگیرد. من مطمئن هستم که دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند کارآفرین باشد. باید روحیه ریسک‌پذیری در میان دانشجویان تقویت شود و از شکست نترسند. موفقیت‌های زیادی در انتظار دانشجویان است و باید راه خود را ادامه دهند.

چهره‌های سیاسی معروف در هیئت‌های امنای دانشگاه‌ها نگذارید

جهانگیری خاطرنشان کرد: دولت از دانشگاه فنی و حرفه‌ای حتما حمایت می‌کند. چهره‌های سیاسی معروف در هیئت‌های امنای دانشگاه‌ها نگذارید و به جای این افراد، از فعالان بخش خصوصی استفاده کنید.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: نیروی انسانی اقتصاد نفتی تحریم آمریکا دانشگاه فنی و حرفه ای معاون اول رئیس جمهور فنی و حرفه ای کشور پیروزی انقلاب نیروی انسانی دانشگاه ها ما وارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۷۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدعلی زلفی‌گل,وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران،گفت:باید جایگاه دانشگاه فنی‌حرفه‌ای توسعه یابد بنابراین تبدیل دانشگاه فنی حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی در حال پیگیری است.
زلفی گل گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک ویژگی منحصربه‌فرد دارد مبنی‌ بر این‌که فارغ‌التحصیلان این دانشگاه شاغل هستند این درحالی است که ایجاد شغل برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی بسیار هزینه می‌برد برای همین است که مقام معظم رهبری به ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار تأکید می‌کنند.
وزیر علوم همچنین به ایجاد پارک علم و فناوری مهارتی و کنسرسیوم‌های اشتغال اشاره کرد که در این دانشگاه پیگیری می‌شود و افزود: در دو سال گذشته توجه و فعالیت زیادی درخصوص دانشگاه فنی و حرفه‌ای صورت گرفته است مبنی بر اینکه بودجه دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای هزار و دویست میلیارد تومان بود، هم اکنون امیدواریم به بیش از چهار هزار میلیارد تومان برسد و تقریباً چهار برابر شود.
وی افزود: بیش‌از هزار و پانصد میلیارد تومان نیز در سفرهای ریاست‌جمهوری به استان‌های مختلف برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای پیش‌بینی‌ شده است.وی همچنین از رفع مشکل استخدامی اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای نیز خبر داد.

دیگر خبرها

  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • راه اندازی هنرستانهای جوار صنعت برای تامین نیروی کار ماهر در آذربایجان غربی
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • تل آویو: گور‌های جمعی را ما ایجاد نکردیم!
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • تبدیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی
  • تعیین نحوه تامین نیروی انسانی و امکانات سازمان سپند **