Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-25@19:37:56 GMT

آشنایی با فرشید اکبری عکاس خبری و هنری

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۷۷۹۹

آشنایی با فرشید اکبری عکاس خبری و هنری

از کودکی در کنار پدر در آتلیه با دوربین و نور آشنا شد و در زمانی که عکاسی به صورت آنالوگ انجام می شد، در کار چاپ عکس هم مهارت پیدا کرد.

به گزارش ایران اکونومیست-فرشید اکبری عضو رسمی اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران که در سال ۱۳۶۱ در شمیران متولد شده است در سال ۱۳۷۹ اولین آتلیه خود را به ثبت رساند و در زمینه مادلینگ و عروسی به صورت گسترده شروع به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساخت چندین فیلم کوتاه و تیزر تبلیغاتی و ایفای نقش در فیلم عطش و برنامه‌ های تلویزیونی تلنگر و آیتم ورزشی کفش های کتانی در صدا و سیما و انجام بیش از ۱۵۰۰ پروژه عروسی و مادلینگ و انجام ده ها پروژه مادلینگ در کشورهای خارجی از سوابق کاری اوست.

اکبری به طور همزمان با کار در زمینه های بازیگری و کارگردانی در دانشگاه هنر با اخذ مدرک کارشناسی فیلم‌سازی فارغ التحصیل شد. او از سال ۱۳۷۹ به عضویت اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران در آمدم و هشت سال در این اتحادیه در سمت بازرس و چهار سال عضو هیئت رئیسه و مدیر فنی و آموزش اتحادیه (به عنوان جوان ترین و فعال ترین عضو) فعالیت کرد.

او همچنین عضو انجمن هنرمندان ایران، عضو موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر و عضو صندوق حمایت از هنرمندان نیز بوده است.

عکاسی حرفه ای پرتره، مادلینگ، عروسی، صنعتی و هنری، فیلمبرداری حرفه ای دیجیتال، مهارت حرفه ای در کار با نرم افزار فتوشاپ، کارگردانی کلیپ برای هنرمندان( خوانندگان و کلیپ سبک زندگی)، تدوین فیلم( فیلم کوتاه و بلند) کلیپ و تیزر، پرواز و تصویربرداری با پهپاد از مهارت های وی می باشد.

اکبری همچنین نمایشگاه انفرادی به مدت دو هفته در محل نگارخانه اریک در سال ۱۳۹۳، نمایشگاه انفرادی به مدت دو هفته در محل نگارخانه خورشید ۱۳۹۴ و نمایشگاه انفرادی به مدت یک هفته در محل نگارخانه هنر ایران ۱۳۹۵ از سوابق حضور در نمایشگاههای اوست.
فرشید اکبری جوایز متعددی را در نمایشگاهای مختلف کسب کرده ودر طول فعالیتش نمایشگاههای بسیاری از عکس هایش را برپا کرده است.

آشنایی با فرشید اکبری عکاس و مادلینگ

خبرنگار تیرداد نیوز با فرشید اکبری مصاحبه ای انجام داده که در ذیل می خوانید:

* با چه حد از ویرایش در عکس ها موافق هستید؟

- با ویرایش عکس مخالف نیستم تا حدی که عکس از حالت طبیعی خودش درنیاد در دنیای عکاسی حاضر که دیجیتال هستش بیشتر عکس ها نیاز به ویرایش دارد و در حین عکاسی عکس اگر نور و قاب و رنگ خوبی داشته باشه به نظر من نیازی به ویرایش ندارد.

* سبک عکاسی امروز را چگونه تعریف می کنید؟

- سبک عکاسی امروز عکاسی در این سال ها پیشرفت زیادی داشته که تاثیر زیادی روی زندگی فردی و اجتماعی داردو سبک عکاسی امروز جامعه مدرن شده و فرصت های شغلی زیادی هم فراهم کرده.

* کدام یک از کار هایتان را خیلی دوستش داری؟

- تمام آثار خودم را دوست دارم و حس خوبی نسبت بهشون دارم، ولی کار " دوربین من نگاه تو " که در یکی از نمایشگاهایی که برگزار کردم بیشتر دوست داشتم و مورد استقبال هم قرار گرفت.

* عکاسی فضای باز را بیشتر دوست داری یا عکاسی استودیویی؟

- هردو فضا را برای عکاسی دوست دارم و هردو هم در حال حاضر انجام میدم ولی عکاسی فضای باز را دوست دارم چون عکاسی بانور طبیعی جذاب تر و خاص تر است و می توان ثبت لحظه های بهتری را فراهم کرد.

* توصیه ای برای عکاسان تازه کار دارید؟

- به عنوان یه عکاس برای کسانی که میخوان وارد این عرصه بشن توصیه دارم اول خود را محک بزنند و ببینند که علاقمند هستن و آیا می توانند ارتباط خوبی برقرار کنند و با عکاسی کردن نوعی جرقه احساسی و عاطفی در خود ایجاد می کنند یا نه و این توصیه را می کنم که در کنار تحصصیلات آکادمیک عکاسی حتما به صورت تجربی مشغول به کار شند که موفق تر می شوند.

* اگر قرار باشد به یکی از این مناطق برای عکاسی برگردی، کجا را انتخاب می کنی؟

اگر قرار باشد که برای عکاسی منطقه ای انتخاب کنم جنوب کشور را انتخاب می کنم چون آنجا حرف های زیادی برای گفتن دارند و با عکاسی کردن می توان درک مطلب را رساند.

* عکاسی چه چیز هایی را در زندگی آدم به ارمغان می آورد؟

- عکاسی می تواند نگاه مردم جامعه را تحت تاثیر قرار بدهد و می تواند نوع فکر جامعه را عوض کند.

* به هنگام عکاسی چه چیز شما را بیشتر جذب میکند و از در عکاسی به دنبال چه هستید؟

- هنگام عکاسی می توان جهان را با نگاهی نو ببینیم و این من را جذب می کند و من با عکاسی کردن به یک آرامش روحی می رسم و با عکاسی کردن خاطرات زیادی را تا سالیان سال فراهم می کنم.

* سبک کاری از زمانی که کارتان را شرو ع کرده اید چگونه تغییر کرده؟

- سبک کاری بسیار تغییر کرده و احساس می کنم که خیلی موفقیت آمیز بوده و سعی کردم در همه زمینه ها فعال باشم چون از عکاسی کردن در تمام سبک ها لذت می برم.

* در حال حاضر از چه تجهیزاتی استفاده میکنید و با چه تجهیزاتی شروع کردید؟

- در حال حاضر از دوربین های slr و لنزهای واید و تله و لنزهای فیکس استفاده می کنم که خوشبختانه دوربین و لنزهای خوبی دارم و فلاش های استودیویی و پروتابل هم دارم که استفاده می کنم.البته من شروع عکاس هایم با دوربین آنالوگ بوده و دستگاه اگران در تاریکخانه و داروهای شیمیایی که برای ظهور عکس و چاپ عکس بوده است.

* آیا انعکاس شخصیت‌تان را در کارهایتان می‌بینید؟ اگر جواب‌تان مثبت است، به نظرتان کدام عکس این ویژگی را دارد؟

- انعکاس شخصیت خودمو تو کارام نمی بینم چون من عکاسی هستم که در تمام زمینه ها فعالیت می کنم و موضوع خاصی که سبک زندگی خودم باشه را به تصویر نمی کشم شاید هم در بعضی از کارام این احساس را داشته باشم که چقدر این عکس به شخصیت خودم نزدیکه ولی در کل با تمام کارام ارتباط برقرار می کنم.

* آیا با سوژه های خود تعامل دارید؟

- من در حیطه کاری خود سعی می کنم که با سوژه ها تعامل داشته باشم چون با سوژه ها ارتباط خوبی برقرار می کنم و دوست دارم آنها هم از اینکه در قاب عکس من حضور دارن خوشحال باشند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عکاسی کردن حال حاضر برای عکاسی سوژه ها دوست دارم زمینه ها عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۷۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه عکس تلخی که جهانی شد/ گونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟

به گزارش قدس آنلاین پنجشنبه ۱۸ آوریل، محمد سالم عکاس فلسطینی خبرگزاری رویترز جایزه معتبر بهترین عکس سال بنیاد عکس‌های مطبوعاتی جهان (World Press Photo) را از آن خود کرد.

ایناس ابومعمار زنی ۳۶ ساله است که پیکر بی‌جان خواهر زاده پنج ساله خود را در آغوش گرفته در حالی که تمام اقوام این کودک در پی اصابت موشک رژیم غاصب اسرائیلی به خانه‌شان جان باختند. این عکس نمادی از مقاومت و اندوه عمیق اتفاقات غزه است که دل هر بیننده‌ای را به درد می‌آورد.

محمد سالم عکاس برگزیده درباره انتشار این عکس می‌گوید: این عکس را روز دوم نوامبر سال گذشته با عنوان «لحظه‌ای قدرتمند و اندوهناک که بیانگر مفهوم گسترده رویدادهای نوار غزه است گرفته‌ام.»

وی درباره ثبت این لحظه توصیف می‌کند: «مردم با سردرگمی به این طرف و آن طرف می‌رفتند و با اضطراب به دنبال عزیزان خود می‌گشتند. در لحظه‌ای به این زن که پیکر دخترک را در آغوش گرفته بود و از خود جدا نمی‌کرد، خیره شدم و این فرم را ثبت کردم.»

این عکاس برای دومین بار است که موفق به دریافت این جایزه شده است. او بیش از ده سال پیش نیز با تصویری دیگر از تلفات انسانی غزه موفق به دریافت این جایزه شده بود.

هیات داوران بنیاد عکس‌های مطبوعاتی جهان درباره انتخاب این عکس می‌گویند: این تصویر ترکیبی از توجه و تکریم است که نگاهی همزمان استعماری و واقعی به فقدانی تصور ناپذیر می‌اندازد.

تلخی‌های ماندگار تاریخ

قاب‌های تصاویر ماندگارترین بازمانده‌ها در تاریخ هستند. از اتفاقات اخیر غزه تصاویر زیادی ثبت شده است که باعث‌تر شدن دیدگان بینندگان می‌شود. در برخی از عکس‌ها دردها به تصویر کشیده شده است و در تصاویر دیگر تفاوت شهر غزه در این چند ماه اخیر. اما در میان ثبت این حقایق هستند تصاویری که در اوج جنگ و بمب باران امید به افراد تزریق می‌کند، مانند لبخند آن ۳ کودک که به دوربین خیره شده‌اند.

شاید با دیدن خیلی از این تصاویر ته دلمان امید داشتیم تا هوش مصنوعی آنها را به تصویر کشیده باشد، اما در واقعیت این نبود و برخی از این این قاب‌ها از وضعیت آخرالزمانی آسمان غزه به ثبت رسیده بود. 

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره عکاسی سنندج با حضور ۵۰ عکاس ملی و بین المللی آغاز به کار کرد
  • آغاز به کار دومین جشنواره عکاسی در سنندج
  • باند سازمان یافته قاچاق سوخت در کرمان منهدم شد
  • حضور دانش‌آموز عکاس ایرانی در جشنواره‌ای در روسیه
  • عکاسی باورنکردنی از سر شاپرک (عکس)
  • قصه عکس تلخی که جهانی شد/ گونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟
  • چگونه محمد سالم بهترین عکس جهان را ثبت کرد؟
  • تور ایرانگردی نمایش «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت» آغاز شد
  • نشست خبری بیست ویکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)
  • گزارش تصویری | نشست خبری بیست ویکمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)