Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به توقف پروژه کلان ملی طراحی و ساخت هواپیمای ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفره در این دانشگاه، گفت: پس از پرتاب ناموفق ماهواره "پیام" طراحی و ساخت ماهواره دوم را در دستور کار قرار داریم.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از ایسنا، دکتر احمد معتمدی امروز در هجدهمین کنفرانس ملی انجمن هوا و فضا که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، با اشاره به دستاوردهای این دانشگاه در حوزه تربیت نیروی انسانی و توسعه فناوری، افزود: این دانشگاه جزو اولین دانشگاه‌هایی بوده است  که به صورت مستقل اقدام به راه‌اندازی دانشکده هوا و فضا کرده است و اخیرا نیز دانشکده‌ها را در قالب پردیس‌های تخصصی در کنار یکدیگر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کنار هم قرار دادن دانشکده هوا و فضا و مکانیک و مهندسی دریا از جمله برنامه‌های ما بوده که این اصل موجب تقویت این حوزه‌ها شده است.

معتمدی با تاکید بر این که این دانشکده در بسیاری از پروژه‌های کلان ملی مشارکت داشته است، اظهار کرد: پروژه کلان طراحی و ساخت هواپیمای ۱۰۰ تا ۱۵۰  نفره از جمله طرح‌های این دانشکده بوده است که متاسفانه دچار رکود شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به فعالیت‌های این دانشگاه در حوزه هوا و فضا، اظهار کرد: ماهواره "پیام یک" از جمله دستاوردهای ما بوده است که در طول ۱۱ سال محققان این دانشگاه بر روی آن فعالیت داشته‌اند.

وی با اشاره به پرتاب ناموفق این ماهواره، خاطر نشان کرد: در صورتی‌که ماهواره‌بر در مدت چند ثانیه عملکرد بهتری داشت و اشکالاتی در پرتابگر ایجاد نمی‌شد، این ماهواره می‌توانست در مدار قرار گیرد.

معتمدی با اشاره به طراحی و ساخت ماهواره دوم در این دانشگاه، خاطر نشان کرد: ماهواره دوم این دانشگاه سنجش از دور و با دقت یک متر است و از نظر فناوری در کلاس بالاتری نسبت به "پیام" خواهد بود.

وی، وزن این ماهواره را ۲۰۰ کیلوگرم دانست و گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها در مدت ۴ تا ۵ سال آینده این ماهواره آماده تحویل می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین بازنگری برنامه‌های آموزشی را از دیگر برنامه‌های این دانشگاه نام برد و گفت: امیدواریم با این اقدامات، برنامه‌های علمی برای کشور مثمرثمر باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و ساخت ماهواره دوم هوا و فضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۹۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های سفر رئیسی به سریلانکا

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، علیرضا دلخوش سفیر جمهوری اسلامی ایران در کلمبو در آستانه سفر یک روزه آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به سریلانکا و در خصوص اهمیت و برنامه‌های این سفر بیان کرد: سفر آقای رئیسی در پاسخ به دعوت رسمی آقای رانیل ویکرمسینگه رئیس جمهور سریلانکا از رئیس جمهور کشورمان در نیویورک و بنا به دعوت رسمی رئیس جمهور سریلانکا انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه این سفر نخستین سفر رئیس جمهور ایران به سریلانکا از سال ۱۳۸۷ و بعد از گذشت ۱۶ سال انجام می‌شود، افزود: آقای رئیسی به همراه رئیس جمهور سریلانکا قرار است پروژه چند منظوره اومااویا شامل دو سد و یک نیروگاه برقی که توسط شرکت فرآب ساخته شده را افتتاح کنند. این پروژه ۱۲۰ مگاوات برق تولید و وارد شبکه برقی سریلانکا کرده و علاوه بر آن پنج هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی سریلانکا را تحت آبیاری قرار خواهد داد.دلخوش در تشریح اهمیت این پروژه عنوان کرد: این پروژه در راستای صدور خدمات فنی مهندسی جمهوری اسلامی ایران به کشورهای در حال توسعه به ویژه کشورهای حوزه جنوب آسیا انجام می‌شود و شرکت فرآب توانسته با بالاترین استانداردهای موجود این پروژه را اجرا کند.

به گفته دلخوش، این پروژه یکی از بزرگ‌ترین و فنی‌ترین پروژه‌های جمهوری اسلامی ایران است که توسط یک شرکت ایرانی اجرا شده است.

* پروژه‌ای که با وجود تحریم‌ها علیه ایران اجرا شد

سفیر جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: اهمیت این پروژه از آن جهت است که علیرغم تحریم‌ها و محدودیت‌های ناعادلانه علیه ایران، این پروژه توسط مهندسان توانمند ایرانی در اوج تحریم‌ها ساخته شده و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.وی همچنین گفت که بعد از افتتاح پروژه، سفر رسمی رئیسی به کلمبو انجام خواهد شد و دو رئیس جمهور در کلمبو دیدار رسمی خود را انجام داده و پنج سند همکاری نیز در حوزه‌های مختلف امضا خواهد شد.

این دیپلمات ارشد ایرانی روابط ایران و سریلانکا را دیرینه خواند و افزود: ایران در جنگ‌های داخلی در سریلانکا کمک‌های شایانی در مبارزه با تروریسم داخلی به این کشور انجام داده و مردم و دولت سریلانکا قدردان این کمک‌ها هستند. وی به همکاری‌های مختلف ایران با سریلانکا در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نیز اشاره کرد و افزود: در حوزه فرهنگی با توجه به قدمت سریلانکا که پیش از این و در سال‌های دور به نام سیلان شناخته می‌شد، همکاری‌های ارزشمندی بین دو کشور در جریان است و در حوزه‌های سیاسی، دو کشور از مواضع حقوق بشری یکدیگر در مجامع بین‌المللی حمایت کرده‌اند.

دلخوش به مواضع سازنده سریلانکا در خصوص فلسطین و اشتراک مواضع دو کشور در این خصوص نیز اشاره کرد.

* تلاش‌ برای حضور پررنگ صنعت و فناوری ایران در سریلانکا

دلخوش در ادامه با بیان اینکه سریلانکا در حوزه صدور خدمات فنی مهندسی استقبال قابل توجهی از حضور شرکت‌های ایرانی داشته، گفت: ایران هم با این پروژه نشان داده ظرفیت‌های بسیار بالایی برای حضور در این کشور و ارائه خدمات فنی مهندسی دارد.

وی با اشاره به دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در حوزه‌های تکنولوژی و نانوتکنولوژی، عنوان کرد: تاکید رئیس جمهور کشورمان، توسعه هر چه بیشتر همکاری با سریلانکا در حوزه خدمات فنی و مهندسی و حضور شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در این کشور بوده و از این رو، جمهوری اسلامی ایران و دستگاه دیپلماسی کشور، تلاش‌های گسترده‌ای برای حضور پررنگ صنعت و فناوری ایران در سریلانکا انجام داده که سفر رئیس جمهور کشورمان به این کشور زمینه‌های این حضور قدرتمند جمهوری اسلامی ایران را تسهیل خواهد کرد.

به گزارش فارس، رئیس جمهور پیش از سریلانکا نیز قرار است به پاکستان سفر و با مقامات این کشور دیدار و گفت‌وگو کند.

دیگر خبرها

  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • سند تک برگ ۱۴۲ میلیون مترمربع از اراضی شهر جدید امیرکبیر صادر شد
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • ۲ دانشکده جدید در استان کرمانشاه ایجاد می‌شود
  • تحویل واحدهای مسکونی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تا شهریور سال جاری
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • برنامه‌های سفر رئیسی به سریلانکا