Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بروز ناهنجاری‌های اجتماعی همیشه در سطح جامعه مانند کارتن خوابی و یا اعتیاد دیده نمی‌شود و گاهی این ناهنجاری‌ها به شکلی بسیار شیک و امروزی و در جا‌هایی که نباید دیده می‌شود. آرایشگاه‌های زنانه برخلاف سال‌های گذشته که یک قیچی و موچین بود و یک آرایشگر امروز، یکی از محیط‌هایی هستند که به دلیل رفت و آمد متعدد گا‌ها بستری برای بروز برخی ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروش لباس و لوازم آرایشی در آرایشگاه‌ها را اگر کنار بگذاریم؛ رمالی و کف‌بینی، فروش انواع قرص‌های چاقی و لاغری در کنار کار‌هایی مانند حجامت و تزریق ژل و آموزش رقص؛ چندین سال است که به یکی از معضلات آرایشگاه‌های زنانه تبدیل شده در حالیکه نظارتی بر روند کارشان وجود ندارد و همین مساله باعث توسعه چنین ناهنجاری‌هایی می‌شود.

اپیزود اول؛ رمالی و فالگیری

بسیاری از خانم‌ها ترجیح می‌دهند که به جای انتخاب سالن‌های آرایشی پر زرق و برق و البته گران به دنبال آرایشگاه‌های زنانه محلی بروند تا هم راحت باشند و هم پول کمتری خرج کنند. بسیاری از این آرایشگاه‌های محلی مغازه‌های نسبتا کوچکی هستند که با چند میز آرایش و صندلی تبدیل به آرایشگاه شده‌اند.

سیما، مشتری یکی از این آرایشگاه‌های محلی درباره اتفاقات آرایشگاه‌های زنانه می‌گوید:" آرایشگاه‌های محله برای دورهم جمع شدن خانم‌ها جای مناسبی است، خانم‌ها به راحتی در یک محیط زنانه دور هم جمع می‌شوند و هم سرشان گرم می‌شود و هم اوقات فراغتشان سپری می‌شود. "

این خانم جوان درباره برخی ناهنجاری‌ها در آرایشگاه‌های محله توضیح می‌دهد:" در آرایشگاه‌های محله همه همدیگر را می‌شناسند و کمتر ممکن است اتفاقات بدی رخ بدهد، اما گاهی بساط رمالی و فال قهوه هم دیده می‌شود. یک بار که به آرایشگاه محله رفته بودم خانمی درباره داشتن موکل و فال حرف می‌زد. اول فکر کردم که وکیل دادگاه است، اما بعدا فهمیدم منظورش از موکل ارتباط با اجنه است و طالع‌بینی می‌کند. حتی کارت ویزیتش را هم به دیگر مشتریان می‌داد. "

وی ادامه می‌دهد:" صاحب مغازه یا همان آرایشگر هم معمولا نمی‌تواند چیزی بگوید، چون نمی‌خواهد مشتری را ناراحت کند، اما من دیگر آن خانم را در آرایشگاه ندیدم، چون فکر می‌کنم نتوانسته بود مشتری جذب کند و به سراغ جای دیگری رفته بود. "

سیما درباره سواستفاده برخی‌ها از این محیط زنانه و کسب درآمدشان هم می‌گوید:" معمولا وقتی خانم‌ها یک جا جمع می‌شوند بساط حرف فراهم است و اگر کسی هم برای فروش چیزی به سراغشان بیاید بیشتر خانم‌ها دست به جیب می‌شوند. در خیلی از آرایشگاه‌ها خانم‌هایی به طور روزانه برای فروش لباس و یا فال قهوه می‌آیند و از قضا مشتریان دائم هم دارند. "

وی البته چیز‌هایی مانند حجامت را هم در بخشی آرایشگاه‌های محله‌ای دیده است و عنوان می‌کند که برخی به جای آرایشگری از همین نوع طبابت نیز پول در می‌آورند.

اپیزود دوم؛ تجویز قرص‌های لاغری و آموزش رقص

بسیاری از خانم‌ها، اما ترجیح می‌دهند به جای آرایشگاه‌های محله‌ای به سراغ سالن‌های بزرگ بروند که علاوه بر امکانات بهتر خدمات بیشتری نیز ارائه می‌دهند.

البته این خدمات بهتر و بیشتر به معنای این است که باید بهای بیشتری نیز بپردازید. عاطفه مشتری یکی از همین سالن‌های بزرگ آرایشی است که می‌گوید:" سالن‌های بزرگ تعداد نفرات بیشتری دارند و هرکدام از نفرات نیز خدمات مخصوصی را انجام می‌دهند که علاوه بر بالا رفتن دقت کار هم سریعتر انجام می‌شود و نیازی به معطلی‌های طولانی نیست. البته اینکه محیط اینجا مثل آرایشگاه‌های محله‌ای مکانی برای حرف و غیبت نیست هم باعث شده همیشه مشتری اینجا باشم. "

این خانم درباره برخی اتفاقات و ناهنجاری‌ها در آرایشگاه‌های زنانه عنوان می‌کند:" در سالن‌های آرایشی معمولا کسی چندان با مشتریان صمیمی نیست مگر اینکه مشتری دائمی باشد. حتی در این صورت نیز نظارت بر سالن‌های آرایشی بیشتر است و کسی نمی‌تواند بساط فالگیری و یا فروش قرص‌های چاقی و لاغری راه بیندازد. "

وی ادامه می‌دهد:" البته مشتریان چنین سالن‌هایی که معمولا از وضع مالی متوسط به بالایی برخوردار هستند به دنبال انواع و اقسام روش‌های زیبایی هستند و بعضا هم دیده‌ام که برخی آرایشگران این سالن‌ها توصیه به خرید فلان قرص لاغری یا چربی‌زدا می‌کنند، اما فکر نمی‌کنم خودشان فروشنده مستقیم چنین چیز‌هایی باشند. البته این توصیه‌ها مختص محیط آرایشگاه نیست و در همه جا ممکن است اتفاق بیفتد. "

عاطفه درباره برخی خدمات جانبی در این سالن‌ها نیز توضیح می‌دهد:" از آنجایی که بسیاری از مراجعان این سالن‌ها خانم‌های تازه نامزد کرده هستند برخی از این سالن‌های آرایشی آموزش رقص نیز دارند که کمترین قیمت چنین کلاس‌هایشان ۵۰۰ هزار تومان است! "

اپیزود سوم؛ آرایشگری یا جراحی

معضل و ناهنجاری دیگری که برخی سالن‌های آرایشی و حتی آرایشگاه‌های محله‌ای به آن دچار هستند دست بردن در کار متخصصین پوست و زیبایی است.

بسیاری از این آرایشگاه‌ها بدون داشتن تخصص کافی و مواد باکیفیت اقدام به کار‌هایی مانند تزریق ژل و لیفت می‌کنند در حالیکه چنین خدماتی را تنها باید پزشکان متخصص ارائه دهند. همین موضوع باعث می‌شود که هرچند وقت یکبار از گوشه و کنار کشور خبر‌هایی از عفونت صورت و قطع عضو به دلیل انجام غلط برخی خدمات زیبایی بشنویم و این در حالی است که بسیاری از این اتفاقات رسانه‌ای نمی‌شود.

سالن‌های آرایشی که به دلیل زرق و برق خود بیشتر تمایل به چنین کار‌هایی دارند، بدون توجه به عواقب آن و با خیال راحت به دلیل نظارت نامناسب دست به چنین کار‌هایی می‌زنند و در صورت خطای فاحش نیز برخورد مناسبی با آن‌ها صورت نمی‌گیرد و همین مساله راه را برای انجام چنین کار‌هایی هموار می‌کند.

منبع: آناج

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آرایشگاه زنانه رمالی کف بینی حجامت آرایشگاه های زنانه آرایشگاه ها سالن های آرایشی آرایشگاه ها سالن های بزرگ چنین کار هایی درباره برخی ناهنجاری ها سالن ها هایی مانند آموزش رقص خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۹۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زهرا شجاعی سیاست را زنانه می‌فهمید و سیاستمداری توانمند در دنیای مردانه سیاست بود /به شکوفه‌ها، به باران، برسان سلام ما را

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر آنچه شرق روایت کرده، در بیانیه مجمع زنان اصلاح طلب آمده است:


«فَتَقَبَّلَهَا رَبُّهَا بِقَبُولٍ حَسَنٍ وَأَنبَتَهَا نَبَاتًا حَسَنًا»

سیده زهرا شجاعی
از میانمان رفت
خبری تلخ که جانمان را مدام بیشتر می‌خراشد.

ما امروز تنها، دبیرکل حزب، هم‌فکر و یا معلم‌مان را از دست نداده‌ایم، بلکه سیاست مداری توانمند در دنیای مردانه سیاست و پشتوانه‌ای عظیم و چهره‌ای اثرگذار در عرصه مدیریت، سیاست و اخلاق را از دست داده‌ایم.

مجمع زنان اصلاح‌طلب نه تنها یک حزب که نمادی بود از استمرار امید به سیاست‌ورزی زنان و زنانه شدن میدان مردانه‌ی سیاست.

زهرا شجاعی سیاست را زنانه می‌فهمید و قدرت برایش نه هدف بود و نه حتی وسیله. او زنی بود سازنده و نهادساز که از این مسیر همواره دل در گروی اعتلای جامعه زنان ایران داشت. چه آن زمان که در قامت دولت‌زن و مدیر ارشد دولت اصلاحات به ایجاد نهادهای ماندگار، ساختار و تشکیلات اثربخش در عرصه زنان پرداخت و چه آن هنگام که با فراغت از مسئولیت در کسوت زن سیاستمدار، به نهادسازی در حوزه سیاسی زنان و تأسیس حزب و تشکل سیاسی همت گمارد؛ با خیراندیشی همه دغدغه خود را در ساختار سازی و متشکل نمودن فعالیت های زنان متمرکز نمود. می‌دانست مساله اقتدار است، اقتداری که از ذات مادرانه‌ی زن می‌آید و حاصلش پذیرش تفاوت‌ و تکثر است. حاصلش گذشت به‌هنگام، فداکاری به وقت و ایستادن استوار بر سر اصول است.

سیاست‌ورزی مادرانه امری‌است فراتر از جنسیت و اصلاح‌طلبی در معنای دقیقش، نماد آن است. صبوری، ایستادگی، آرمان‌خواهی، گذشت و تلاش مستمر بی‌آنکه به دنبال سهمی برای خود باشی. مساله در سیاست‌ورزی مادرانه نجات پاره‌تن -وطن- است. نوعی استراتژی‌ برای محافظت از آنچه چون جان فرزند مقدس است: «ایران».

زهرا شجاعی رسم مادری در سیاست را بلد بود. هوشمندانه هر فرصتی را مغتنم می‌شمرد تا ایران سربلند بماند. چه آن‌هنگام که عضو کابینه سید محمد خاتمی بود و مطالعات زنان را به یاری ده‌ها زن اندیشمندی که حتی تفاوت فکری معناداری با او داشتند در ایران رسمیت بخشید، چه آن موقع -خرداد ۱۴۰۰- که به نمایندگی از جبهه اصلاحات به وزارت کشور رفت و در مقام رجل سیاسی برای ریاست‌جمهوری اعلام نامزدی نمود.

زهرا شجاعی نه فقط در مقام دبیرکل مجمع زنان اصلاح طلب یا عضو کابینه دولت اصلاحات، که در هیات یک «زن» با تمام ویژگی‌هایش مادرانه زیست، مادرانه اندیشید و تا همین آخرین روزها کوشید تا «امید» میانمان زنده بماند.

زهرا شجاعی مادرمان بود، انسان را می‌فهمید و ما امروز در یادگارش، مجمع زنان اصلاح‌طلب، داغ‌دیده و با دلی سرشار از اندوه، درگذشت این زنِ استوار، مصلح، قرآن‌پژوه و فرهیخته‌ای که عمر پربرکت خود را وقف ارتقاء جایگاه زنان و پیشبرد اصلاحات در ایران نمود را به زنان و مردان آزاده ایران، همه دوستان و همراهانش، اعضای مجمع زنان اصلاح‌طلب و به ویژه همسر بزرگوارش جناب آقای دکتر توانا و دختران داغدارش تسلیت می‌گوییم و استوار بر سر آرمان‌ها و آرزوهایش به فردایی می‌نگریم که مسئولیتمان را دو چندان کرده است.

«سفرت به‌خیر! اما، تو و دوستی، خدا را
چو ازین کویرِ وحشت به سلامتی گذشتی
به شکوفه‌ها، به باران، برسان سلامِ ما را»
که شکوفه نشان امید و باران نشان آبادانی و آزادی‌ست...

مجمع زنان اصلاح‌طلب
۸ فروردین ۱۴۰۳

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888644

دیگر خبرها

  • یه عمر اشتباه پیاز خرد می کردیم
  • عطر‌های خوشبو برای سال ۱۴۰۳ معرفی شدند
  • زهرا شجاعی سیاست را زنانه می‌فهمید و سیاستمداری توانمند در دنیای مردانه سیاست بود /به شکوفه‌ها، به باران، برسان سلام ما را
  • مشکل جدی در تامین دارو و شیر خشک وجود ندارد
  • احداث ۱۱۰ باب نمازخانه بین راهی در سطح کشور
  • (ویدئو) فرآیند پرورش میلیون ها مار و پردازش پوست آن ها در کارخانه
  • فیلم| ساره، اولین ربات انسان‌نمای عربستان با پوشش زنانه
  • (ویدئو) ساره، اولین ربات انسان‌نمای عربستان با پوشش زنانه
  • مواد سرطان زا در محصولات بهداشتی
  • محموله میلیاردی قاچاق در گناوه کشف شد