Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@19:07:05 GMT

6 روستا در تربت‌جام فاقد آب شرب لوله‌کشی هستند

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۰۱۰۴

6 روستا در تربت‌جام فاقد آب شرب لوله‌کشی هستند

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار تربت‌جام گفت: این شهرستان دارای 157 روستا، چهار شهر و چهار بخش است که 6 روستای آن فاقد آب شرب لوله‌کشی است.

مرتضی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: روستاهای فاقد آب شرب لوله‌کشی جمعیت زیر 20 خانوار دارند و به همین دلیل تاکنون از آب لوله‌کشی بهره‌مند نشده‌اند و توسط تانکر به آنان آب‌رسانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: روستاها معمولا در فصل تابستان که فعالیت‌های کشاورزی و دامپروری رونق بیشتری دارد با مشکل کم آبی مواجه هستند.

حمیدی تاکید کرد: دلیل بروز این معضل فقط مصرف بی‌رویه آب در این فصل و نیز مصارف دامی است.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت راه‌های روستایی بیان کرد: براساس آخرین سرشماری در سال 95 روستاهایی که جمعیت بالای 50 خانوار در آن ساکن هستند از راه آسفالت برخوردارند.

فرماندار تربت‌جام افزود: در حال حاضر نیز 85 درصد راه‌های روستایی این شهرستان از نعمت آسفالت برخوردار هستند.  

وی همچنین به برخورداری کامل روستاها از برق اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 90 درصد روستاهای این شهرستان نیز گازرسانی شده‌اند و همچنین گازرسانی به بقیه روستاها نیز در حال اجرا شدن است.

حمیدی نرخ بیکاری در این شهرستان را 14.5 اعلام کرد و ادامه داد: در راستای رفع آن و ایجاد اشتغال طرح‌هایی در دست اقدام است.

وی مطرح کرد: با آغاز به کار کارخانه سیلیس در این شهرستان بیش از 200 نفر مشغول کار خواهند شد.

نماینده عالی دولت در این شهرستان با توجه به اهمیت اشتغال‌زایی اظهار کرد: در راستای طرح مثلث توسعه اقتصادی که در دستور کار قرار گرفته و استانداری خراسان رضوی تاکید بسیاری بر آن دارد، طرح‌هایی کوچک و زودبازده در مناطق روستایی و محروم شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه تربت‌جام رتبه اول استان در تسهیلات اشتغال پایدار را داراست، عنوان کرد: با کمک هزینه‌های اشتغال و تخصیص تسهیلات به متقاضیان و کارآفرینان کارگاه‌های کوچک و زودبازده مانند گلخانه، کارگاه تولید ترشی، پرورش بوقلمون و... توانسته در این شهرستان زمینه اشتغال را برای جوانان جویای کار فراهم کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روستا اب شرب روستایی راه روستایی اشتغال تربت جام فاقد آب شرب لوله کشی تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۰۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۷ واحد راکد در تربت حیدریه به چرخه تولید

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار ویژه تربت حیدریه گفت: هفت شرکت راکد و غیر فعال در این شهرستان پس از توقف ۱۰ ساله، در دولت سیزدهم (۲ سال گذشته) به چرخه فعالیت و تولید بازگشت.

 

علی‌اکبر کی‌ پور امروز در نشست شورای اداری شهرستان تربت حیدریه افزود: بازگشت این شرکت ها به چوخه تولید به صورت مستقیم و غیر مستقیم در ایجاد اشتغال و کاهش معضل بیکاری نقش مهمی دارد.


وی بیان کرد: همچنین مشکل ۸۰ شرکت و مجموعه اقتصادی شهرستان تربت حیدریه در زمینه‌ های مختلف اعم از تسهیلات، انرژی و سایر موضوع‌ ها مورد رسیدگی قرار گرفته است.


 فرماندار ویژه تربت حیدریه خاطر نشان کرد: ۱۲۰ بازدید به همراه مدیران و مسوولان بخش‌ های مختلف از واحدها و مجموعه های تولیدی و اقتصادی این شهرستان انجام گرفت که باید این اقدام‌ ها برای مردم منعکس شود.

پاسخ جمهوری اسلامی ایران به جنایت رژیم صهیونیستی هوشمندانه بود
کی‌پور با اشاره به پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق افزود: پاسخ جمهوری اسلامی ایران به جنایت رژیم صهیونیستی در دمشق هوشمندانه، کوبنده و با تدبیر بود.

 
وی ادامه داد: ایران از قبل هم اعلام کرد به جنایت صهیونست ها پاسخ می‌دهد و از عنصر غافلگیری برای پاسخ خود استفاده نکرد.

بستر سازی حضور مردم برای حل مشکلات شعار محوری دولت است
دستیار استاندار خراسان رضوی در امور مردمی سازی هم در این نشست گفت: بستر سازی برای حضور مردم برای حل مسائل شعار محوری این دولت و مورد تاکید مقام معظم رهبری است.


حجت الاسلام محمدهاشم زروندی ادامه داد: مفهوم مردمی سازی سپردن امور به دست مردم بوده و با حضور در بین مردم و مردم نمایی متفاوت است.


وی با اشاره به حضور خود در اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی گفت: ۵۴ درصد مدارس در ایران را خیران ساخته اند که درصد مدارس مردمی ساز در استان بالای ۷۰ درصد است.


دستیار استاندار خراسان رضوی در امور مردمی سازی با گلایه از برخی مجموعه‌ها بیان کرد: برخی مجموعه ها این ساز و کار را ندارند و حتی مردم را پس می زنند، باید ساز و کار مردمی سازی ایجاد شود تا ظرفیت های مردمی برای عمران و آبادانی کشور به کمک دولت بیاید.

 

حجت الاسلام زروندی اضافه کرد: مدیران باید فکر کنند چگونه می‌توان با کمک مردم یک مسئله را حل کرد که این می تواند به تحقق شعار سال کمک کند.


جذب سرمایه‌ گذار در صدر کارها باشد
نماینده مردم تربت‌ حیدریه، زاوه و مه‌ ولات در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: ۲ مشکل در زمینه جهش تولید در تربت حیدریه وجود دارد که یکی به ما بازمی گردد که آن جذب سرمایه گذاران است اما اکنون ۲ تا سه سرمایه‌ گذار خوب جذب شده‌ اند.

زنگنه اشاره کرد: یک بخش از مشکل هم به دست مدیران حل می‌ شود که آن رفع موانع سرمایه‌ گذاری و تولید است.


وی گفت: اکنون جذب سرمایه گذاران و اشتغال و تولید باید در صدر کارها باشد.


مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌ حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • همایش پیاده روی خانوادگی در شهرستان تربت جام برگزار شد
  • پایداری آب مصرفی ۴۵ روستا با عملیات جهادی صنعت نفت
  • هزینه۱۳ میلیارد ریالی مرمت آثار تاریخی تربت‌حیدریه
  • خونگیری از ۷ هزار راس دام برای تشخیص بیماری مشترک بروسلوز (تب مالت) در تربت حیدریه
  • بازگشت ۷ واحد راکد در تربت حیدریه به چرخه تولید
  • پرداخت ۶۴۴ میلیارد تومان عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • پرداخت بیش از ۶ هزار میلیارد عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • اختصاص اعتبار ویژه به روستاهای فاقد دهیاری گچساران
  • پنبه‌کاران تربت‌حیدریه ۱۰ تن بذر یارانه‌ای دریافت کردند
  • توقیف ۴۲ تن رب غیر بهداشتی در تربت حیدریه