Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@23:07:35 GMT

افتتاح 97 سازه منابع طبیعی طی دهه فجر در خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۰۲۹۲

افتتاح 97 سازه منابع طبیعی طی دهه فجر در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی از بهره‌برداری از 97 پروژه سازه منابع طبیعی در ایام دهه فجر خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه‌ها بالغ بر 35 میلیارد تومان هزینه شده است.

علیرضا نصرآبادی، امروز سه شنبه 15 بهمن در نشست خبری از سفر رییس سازمان امور اراضی به استان در هفته آینده خبر داد و اظهار کرد: با افتتاح این پروژه‌ها برای 16 هزار و 45 شغل ایجاد و یا تثبیت شغل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه از این تعداد پروژه 87 مورد سازه آبخیزداری با حجم آبگیری بیش از 1.5 میلیون مترمکعب است، افزود: 80 روستا و 116 رشته قنات از مزایای این سازه‌ها برخوردار می‌شوند.

به گزارش ایسنا، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با بیان اینکه 5 میلیون و 400 هزار هکتار از مساحت استان معادل 85 درصد، بیابانی است، تصریح کرد: سه میلیون و 100 هزار هکتار از مساحت استان تحت فرسایش شدید بادی قرار دارد.

نصرآبادی با اشاره به فعال بودن 35 کانون بحرانی فرسایش بادی در استان، افزود: در حال حاضر دو هزار سازه آبخیزداری با حجم آبگیری 79 میلیون مترمکعب وجود دارد که با بارندگی‌های سال جاری 12 میلیون‌ و 150 هزار مترمکعب آب در بندهای خاکی استان ذخیره شده است.

وی یادآور شد: در سال جاری 77 میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار از محل صندوق توسعه ملی و کارگروه ملی گرد و غبار برای بیابانزدایی به خراسان جنوبی اختصاص یافته که تاکنون پنج هزار هکتار اجرای طرح مقابله با بیابان‌زدایی انجام شده است.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منابع طبيعي خراسان جنوبی منابع طبیعی هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۰۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی

حسینی مسئول کتابخانه تخصصی کودک در طبس گفت: با توجه به علاقه‌مندی خودم به کتاب و کتابخوان کردن جامعه از سنین پایین به فکر ایجاد کتابخانه تخصصی برای کودکان و نوجوانان افتادم.

وی افزود: با همسر و فرزندم تصمیم گرفتیم برای هدف ارائه کتاب‌های با کیفیت به کودکان و نوجوانان قدم برداریم و به سراغ تهیه کتاب خوب بریم.

حسینی اولین مسئله در انتخاب کتاب خوب انتخاب ناشر معتبر اعلا م کرد و گفت: ناشری که در موضوعات مختلف سیاسی اجتماعی هنری و رده‌های سنی مختلف کار می‌کند نمی‌تواند در بحث تخصصی خوب عمل کند به همین منظور ما فقط با ناشر‌هایی کار می‌کنیم که به صورت تخصصی در حوزه کودک و نوجوان کار می‌کنند.

وی ادامه داد: پس از ناشر، انتخاب نویسنده هم بسیار مهم است، زیرا نویسنده یک داستان تعیین می‌کند یک موضوع چطور برای کودکان نوشته و روایت شود و چه پیامی را به مخاطب منتقل کند.

مسئول کتابخانه تخصصی کتاب در طبس گفت: ارتباطی که در کتابخانه بین کتابدار و کودک و یا والدین کودک ایجاد می‌شود خیلی سازنده است و در دراز مدت تاثیرات خوبی در زندگی و تفکر آنان به جای می‌گذارد.

وی افزود: با هزینه اولیه ۶۰۰ میلیون تومان کتاب‌های کودک برای این مجموعه خریداری کردم و در حال حاضر این کتابخانه ۵هزار و۵۰۰ جلد کتاب دارد.

حسینی بیان کرد: فضاسازی در کتابخانه به صورت کامل انجام شده، از میز و صندلی‌های رنگی گرفته تا کفپوش‌های رنگی و قفسه‌های سفید، محیطی گرم و لذت بخش برای کودکان فراهم کنیم.

مسئول کتابخانه تخصصی کودک در طبس گفت: یکی از کار‌های مهم دیگر ما ایجاد سایت برای کتابخانه است، در این سایت قرار است کاربر‌ها یا والدینشان به ازای هر سه کتاب که نظرشان در مورد کتاب را در سایت ثبت می‌کنند پاداش دریافت کنند.

وی همچنین بیان کرد: قرار است هر هفته دو شب و هر شب به مدت نیم ساعت برای کودکان در فضای اسکای روم قصه‌گویی داشته باشیم.

از دیگر برنامه‌های برای این کتابخانه میتوان به برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های قصه‌گویی و داستان نویسی اشاره کرد.

ساعت کاری کتابخانه از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصر‌ها از ساعت ۵ تا ۸ باز می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • گلچینی از گل و گیاه ۵ استان کشور در نمایشگاه بین‌المللی بیرجند
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • ۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد
  • ترویج اهمیت درختداری بین دانش آموزان بافتی
  • کشف و توقیف بیش از ۲ هزار کیلوگرم چوب قاچاق در ارزوئیه
  • آبگیری ۱۵ میلیون متر مکعبی سازه‌های آبخیزداری بندرلنگه
  • نشست بین المللی شورای حکام مدیریت جامع حوزه‌های آبخیزداری