Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، مطابق ماده (۴) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، دریافت هرگونه وجه، کالا و یا خدمات تحت هر عنوان از اشخاص حقیقی و حقوقی از سوی وزارتخانه، مؤسسات و شرکت های دولتی، غیر از مواردی که در مقررات قانونی معین شده یا می شود، همچنین، اخذ هدایا و کمک نقدی و جنسی در قبال کلیه معاملات اعم از داخلی و خارجی از سوی وزارتخانه، مؤسسات و شرکت های دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی، مؤسسات و شرکت هایی که شمول قانون بر آن ها مستلزم ذکر نام یا تصریح نام است و یا تابع قوانین خاص هستند، ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین، کتابخانه‌های دانشگاه ها و مؤسسات آموزش‌ عالی، پژوهشی، فرهنگستان ها، بنیاد ایران شناسی، سازمان‌های اسناد ملی ایران و میراث فرهنگی کشور، کتابخانه‌های ملی ایران و مجلس شورای اسلامی می توانند به صاحبان کتابخانه، اشیا هنری و موزه‌ای که مجموعه کتاب ها و اشیا ملکی خود و یا بخشی از آن ها را به مؤسسات مذکور اهدا می کنند با تأیید هیئت امنا یا بالاترین مقام دستگاه ذی‌ربط، مبالغی به عنوان هدیه بپردازند. این مبلغ نباید بیش از ۶۰ درصد قیمت کارشناسی هدایا باشد.

با توجه به ماده مزبور، برخی از دستگاه‌ها به دلیل ماهیت علمی - پژوهشی، فرهنگی، تاریخی و ... از ممنوعیت مصرح در بخش اول ماده مستنی شده اند از جمله سازمان میراث فرهنگی که در زمان تصویب این قانون، از سازمان های تابعه و بخشی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است نیز در این زمره قرار دارد، اما بعد از تغییرات ساختاری و منفک شدن بخش های متعدد از این وزارت‌خانه، به شرح وظایف و مناسب‌سازی قوانین و مقررات توجهی نشده و در حال حاضر این وزارت برای پیشبرد برخی از اهداف و مأموریت های خود با خلاءهای قانونی مواجه شده است.

در شرایط فعلی با گسترش سرانه فضاهای فرهنگی و احداث و افتتاح تالارهای فرهنگی و هنری، موزه های هنرهای معاصر، سالن های سینما و نمایش، گالری ها و ... اشخاص متعددی از هنرمندان و فرهنگ دوستان حاضر هستند برای حمایت و توسعه فرهنگ و هنر کشور با دولت سهیم شده و کمک های مختلفی همچون اهدا کتاب، تامین تجهیزات سالن ها و مراکز فرهنگی و هنری، اهدا آثار هنری خود و هنرمندان بزرگ و ... را به این وزارت‌خانه انجام دهند که با توجه به منع قانونی مزبور در ماده یادشده، میسر نیست.

بر این اساس و با توجه به موارد فوق و نیز ضرورت بهره‌گیری از همه توان‌ها و ظرفیت‌های مادی و معنوی کشور به ویژه حمایت‌های مردمی برای توسعه فرهنگ و هنر، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش‌نویس لایحه اصلاحیه ماده (۴) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت،‌ موضوع مستنثنی کردن وزارت فرهنگ از شمول ممنوعیت دریافت هدایای مردمی را جهت سیر مراحل بررسی و تصویب به هیئت دولت ارائه کرده است.

مطابق این لایحه پیشنهادی، در ماده یاد شده بعد از عبارت «سازمان میراث فرهنگی» عبارت «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی» الحاق می شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هیئت دولت وزارت فرهنگ و ارشاد کمیسیون لوایح وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مؤسسات و شرکت میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۹۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی جزئیات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع در دستور کار مجلس قرار گرفت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دقایقی پیش جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد. دستورکار این جلسه به شرح زیر است:

- گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع)

- گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

- گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

- گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند به داوری

- گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آن

- گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات دولتی ۱

- گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه بند الف ماده ۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰

- بررسی تقاضای عده‌ای از نمایندگان مجلس درباره رسیدگی به طرح نظام قانونگذاری، تعیین حدود اختیارت و صلاحیت مراجع وضع قوانین و مقررات طبق اصل ۸۵ قانون اساسی

- بررسی تقاضای دو فوریت درباره طرح اجماع برخی از احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • دولت سیزدهم اماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • احتمالا تعطیلی شنبه بر پنجشنبه‌ چربیده است
  • آخرین جمع‌بندی کمیسیون اجتماعی برای توافق یک تعطیلی پربحث
  • آخرین جمع‌بندی احتمالی کمیسیون اجتماعی؛ توافق برای تعطیلی شنبه‌ها
  • برخورد تهدیدآمیز و امنیتی با مسائل کارگری را قبول ندارم/ تنظیم چند لایحه درخصوص مواد قانون کار توسط دولت
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • نوری قزلجه: دولت یا قوه قضاییه می‌توانند لایحه عفاف و حجاب را پس بگیرند
  • بررسی جزئیات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع در دستور کار مجلس قرار گرفت