Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@02:13:05 GMT

خدمات دانشجویی باید با دولت الکترونیک محقق شود

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۹۹۴۰

خدمات دانشجویی باید با دولت الکترونیک محقق شود

ناصر مطیعی روز چهارشنبه در همایش معاونان دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور که در دانشگاه پیام نور برگزار شد، اظهار داشت: تاکید وزارت علوم در ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان، رعایت عدالت است و ادعای عدالت سخت و سنگین است و عملیاتی کردن آن ساز و کار می خواهد.
وی تاکید کرد: گاهی باید به دوستی های قدیم پشت پا زد که باعث تکدر خاطر می شود اما مهم دانشجویان هستند چرا که عنصر اصلی خدمات ما و دانشگاه، دانشجو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشاور وزیر علوم همچنین گفت: تاکید بر قانون شفافیت و انضباط اداری مالی از نقطه شروع به تحصیل تا تسویه حساب دانشجویان همواره مورد تاکید وزیر علوم، رییس سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان است.
مطیعی خاطرنشان کرد: تلاش برای تامین منابع مالی پایدار مهم و نیازهای دانشجویان فراتر ار این منابع است، بنابراین باید از ظرفیت خیرین، بانک ها و بخش خصوصی برای پاسخگویی به این نیازهای واقعی بهره برد.
وی اظهار داشت: کوشش در جهت استقرار دولت الکترونیک از مهمترین دستورالعمل های وزارت علوم به دانشگاه ها است و باید شاهد باشیم که ۹۸ درصد فرایند اداری مالی دانشجویان و صندوق رفاه مصداق دولت الکترونیک باشد.

 رییس صندوق رفاه دانشجویان به وصول بدهی دانشجویان در سال گذشته و جاری اشاره و خاطرنشان کرد: در ۱۰ ماهه سال گذشته ۳۱۴ میلیارد تومان و در ۱۰ ماهه امسال ۳۲۲ میلیارد تومان از مطالبات صندوق رفاه توسط دانش آموختگان وصول شد.
مطیعی تاکید کرد: به هر میزان که از تخصیص بودجه مصوب محروم شویم، دانشجویان هم از خدمات  محروم می شوند.
وی یادآور شد: میزان توانایی صندوق رفاه دانشجویان در کمک به دانشجویان به میزان همکاری معاونان دانشجویی بستگی دارد.
ادامه دارد...

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه پیام نور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه پیام نور وزارت علوم تحقیقات و فناوری صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه پیام نور صندوق رفاه دانشجویان دولت الکترونیک وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۹۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در کره شمالی دانشگاه رفتن هم عجیب و غریب است!

به گزارش دیلی NK، ماه گذشته یک دانشجو در دانشگاه پزشکی پیونگ سونگ کره شمالی پس از اینکه نتوانست وظایف محول شده توسط دانشگاه را به دلیل مشکلات مالی انجام دهد، در لیست اخراج دانشگاه قرار گرفت.

به گفته یک منبع که تمایلی به فاش شدن نامش نداشت، دانشجوی مورد نظر که کیم نام دارد، در حدود زمانی که خدمت سربازی اجباری خود را به پایان رسانده بود، توصیه شد در دانشگاه تحصیل کند.‌ او در سال ۲۰۲۲ میلادی در دانشگاه پزشکی پیونگ سونگ پذیرفته شد و در یک خوابگاه زندگی می‌کرد و با پولی که پدر و مادرش در مزرعه کار می‌کردند و برای او می‌فرستادند، زندگی می‌کرد.

اما سال گذشته، حمایت والدینش به دلیل مشکلات شدید مالی قطع شد و کیم نتوانست چندین ماه «وظایف اجتماعی» را که دانشگاهش تعیین کرده بود، انجام دهد. در نهایت مجبور شد برای جبران سهمیه‌ها شغلی برای خودش پیدا کند. در نتیجه رفتن به سرکار، او با غیبت‌های مکرر سرکلاس حاضر می شد.

از آنجایی که مقامات کره شمالی در سال‌های اخیر پروژه‌های زیادی مربوط به ساخت و ساز انجام داده‌اند، دانشکده‌ها سهمیه‌های بیشتری برای دانشجویان صادر کرده‌اند و تعداد قابل توجهی از دانشجویان به دلیل مشکلات اقتصادی نتوانسته‌اند هزینه‌های این سهمیه‌ها را برآورده کنند.

استادان این دانشجویان شخصا از دانشجویان متخلف خواسته‌اند تا سهمیه‌های عقب افتاده خود را در صورت لزوم با پول نقد جبران کنند و به آن ها توصیه کرده‌اند که پس از بهبود شرایط به آن ها مراجعه کنند.

زمانی که دانشجویانی که از سهمیه خود عقب مانده‌اند، در کلاس‌های درس شرکت می‌کنند، تحت فشار قرار می‌گیرند تا سهمیه‌های خود را برآورده کنند. در واقع این دانشجویان هر چقدر هم که تلاش کنند نمی‌توانند در دانشکده موفق شوند. در نهایت، این دانشجویان به دنبال کار می‌گردند، اما با افزایش غیبت آن ها در کلاس، در نهایت در لیست اخراج دانشگاه قرار می‌گیرند.

کیم به جای مرخصی سعی کرد به تحصیل ادامه دهد. در حالی که برای جبران سهمیه خود به دنبال کسب درآمد بود، اما تا ماه مارس او نیز در لیست اخراج قرار گرفت.

کیم همچنین شکایات خود را در جلسه ای با مسئولان دانشکده عنوان کرد.

کیم گفت: اگر بخواهم پولی را که دانشگاه از من می‌خواهد جمع‌آوری کنم، چاره‌ای جز ترک کلاس ندارم. من سعی می‌کنم برای پرداخت هزینه دانشگاه و در عین حال ادامه تحصیلم پولی به دست بیاورم. پس چرا باید نام من در لیست اخراج باشد؟ پس اگر کسی پول نداشته باشد، نمی تواند تحصیل کند؟

اما در نهایت کیم از دانشگاه اخراج شد. این منبع گفت که بیش از ده دانشجو در دانشگاه پزشکی پیونگ سونگ بودند که در این ترم به همان دلیل کیم اخراج شدند. که دلیل آن هم عدم توانایی در تامین بورسیه دانشگاه بوده است.

کیم در نهایت گفت: همیشه وظایف اجتماعی زیادی بر عهده دانشجویان دانشگاه گذاشته شده است و این امر هنوز هم ادامه دارد. در کره شمالی اگر خانواده‌تان وضع مالی خوبی نداشته باشند، رفتن به دانشگاه آسان نیست. دانشگاه در نهایت به مکانی برای ثروتمندان تبدیل شده است و واقعیت این است که افرادی که از نظر مالی با مشکل مواجه می،شوند اغلب تحصیل را ترک می کنند یا اخراج می‌شوند.

دیگر خبرها

  • المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز ۳۱ فروردین برگزار می‌شود
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد
  • در کره شمالی دانشگاه رفتن هم عجیب و غریب است!
  • ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی آغاز شد
  • غزه چگونه دانشگاه‌های آمریکا را تغییر می‌دهد؟
  • ثبت نام وام شهریه دانشجویی از چه زمانی آغاز می شود؟/ شرایط اختصاص وام+جزئیات