Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-19@09:21:18 GMT

باگ خطرناک نسخه دسکتاپ واتس‌اپ

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۱۳۵۰۶

باگ خطرناک نسخه دسکتاپ واتس‌اپ

ایتنا - این باگ به مهاجمان سایبری اجازه می‌داد به فایل‌های موجود در رایانه کاربر را از راه دور  دسترسی داشته باشند.
باگی در اپلیکیشن واتس‌اپ دسکتاپ برطرف شده که به هکرها اجازه می‌داد از راه دور به فایل‌های رایانه کاربر دسترسی یابند. کاربران باید اپ دسکتاپ واتس‌اپ را آپدیت کنند.

به گزارش ایتنا از مهر، واتس‌اپ ماه گذشته باگی را در اپلیکیشن دسکتاپ خود ترمیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این باگ به مهاجمان سایبری اجازه می‌داد به فایل‌های موجود در رایانه کاربر را از راه دور  دسترسی داشته باشند.

«گال وایزمن» یکی از کارشناسان شرکت امنیت سایبری «پریمتر ایکس» ادعا می‌کند برخی کاربرانی که از اپلیکیشن  واتس‌اپ روی رایانه مک استفاده می‌کنند یا آیفون آنها با اپلیکیشن واتس‌اپ روی رایانه دارای ویندوز یکپارچه شده، قربانی این باگ امنیتی شده‌اند.

این کارشناس امنیتی شرکت پریمتر ایکس شکاف‌هایی در واتس‌اپ کشف کرد که هکرها می‌توانند از آن سواستفاده کنند تا با ارسال پیام‌ها و لینک‌های دستکاری شده برای کاربر به رایانه او نفوذ کنند.

 وایزمن توانسته بود با استفاده از این شکاف‌های امنیتی پیام‌هایی حاوی کد بدافزار ارسال کند یا فایل‌های روی رایانه دیگر را بررسی کند.

به گفته این کارشناس امنیت سایبری اگر کاربران واتس‌اپ در آیفون، نسخه دسکتاپ و موبایل خود را آپدیت نکنند احتمال دارد تحت تاثیر این باگ امنیتی از اطلاعاتشان سواستفاده شود. همچنین کاربران باید از نسخه جدید مرورگر کروم نیز استفاده کنند.

نسخه‌های اپلیکیشن واتس اپ دسکتاپ پیش از v0.3.9309  و همچنین نسخه‌های پیش از 2.20.10 برای آیفون دارای باگ امنیتی مذکور هستند. 

پلتفرم دسکتاپ واتس‌اپ بیش از ۱.۵ میلیارد کاربر فعال در ماه دارد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: واتس اپ پیام رسان بدافزار امنیت سایبری اپلیکیشن واتس اپ دسکتاپ واتس اپ رایانه کاربر باگ امنیتی روی رایانه راه دور اپ دسکتاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۳۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی چینی در رقابت با ChatGPT

ایتنا - شرکت بایدو چین اعلام کرد که روبات چت هوش مصنوعی «ارنی بات» بیش از ۲۰۰میلیون کاربر را به خود اختصاص داده، زیرا به‌دنبال آن است تا در میان رقابت شدید فزاینده، محبوب‌ترین چت روبات مشابه ChatGPT چین باقی بماند.
تعداد کاربران از آخرین به‌روزرسانی این شرکت در دسامبر تقریباً دو برابر شده است. این چت‌بات، ۸ ماه پیش برای عموم منتشر شد.

رابین لی، مدیرعامل بایدو همچنین گفت که رابط برنامه‌نویسی کاربردی «ارنی بات» روزانه ۲۰۰ میلیون بار استفاده می‌شود، به این معنی که کاربر خود از چت‌بات خواسته شده است تا چندین بار در روز وظایف خود را انجام دهد.

لی در کنفرانسی در شنژن گفت: «تعداد مشتریان سازمانی برای چت‌بات به ۸۵ هزار رسیده است.»

در فوریه، او به تحلیلگران گفته بود، بایدو شروع به درآمدزایی از «ارنی» کرده و در سه ماهه چهارم، با استفاده از هوش مصنوعی چند صد میلیون یوان برای بهبود خدمات تبلیغاتی خود و کمک به سایر شرکت‌ها در ساخت مدل‌هایش به‌دست آورده است.

در ماه مارس گذشته، Ernie Bot اولین چت‌روبات محلی ChatGPT بود که در چین معرفی شد، اما در ماه اوت، یکی از ۸ روبات چت اولیه هوش مصنوعی بود که پکن آن را مورد تایید قرار داد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • یک پیامرسان مهم و یک شبکه اجتماعی از اپ استور چین حذف شدند
  • ضربه کاری چین به واتساپ
  • چت‌بات هوش مصنوعی متا در دسترس برخی کاربران واتس‌اپ قرار گرفت
  • جشنواره‌ای مستقل برای استریمرها برگزار می‌شود
  • تخصیص اعتبار جدید به ابر رایانه سیمرغ/ افزایش توان و ظرفیت پردازش
  • نسخه دسکتاپ مرورگر کروم به جمینای مجهز می‌شود
  • ۵۰۰ مدرسه مختلط استان نیازمند سرویس بهداشتی مجهز
  • تلگرام میلیاردی می‌شود
  • هوش مصنوعی چینی در رقابت با ChatGPT
  • بازی رایانه‌ای «۶۴۱۰ روز بی‌آینه» و روایت اسارت شهید حسین لشگری