Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر میدانشاهی مدیر عامل شرکت گاز استان یزددر گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد  ، گفت: از مجموع ۴۶ هزار و ۳۰۳ مشترک در این استان ۲۵۵ هزار و ۸۷۳ مشترک معادل ۹۴/۷ درصد در طرح حذف قبوض کاغذی مشارکت کردند.

او افزود: در شهرستان یزد ۲۴۱ هزار و ۸۳۰ مشترک گاز اطلاعات خود را تکمیل و بروز رسانی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 میدانشاهی: مشترکین می‌توانند برای ثبت و تکمیل اطلاعات به صورت غیرحضوری، شماره اشتراک و تلفن خود را به صورت (شماره اشتراک * شماره تلفن) را به شماره پیامک ۳۰۰۰۸۱۱۹۴ ارسال کنند و یا به نشانی اینترنتی http://ghabz.nigc.irمراجعه کنند.

مدیر عامل شرکت گاز استان هدف از اجرای طرح حذف کاغذی قبوض گاز را تکریم مشتری، بهره‌مندی از فناوری‌های نو، حفظ محیط زیست و صرفه جویی در هزینه‌ها اعلام کرد و افزود: مشارکت مردم در اجرای موفق این طرح موجب صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای در هزینه‌های کشور می‌شود.

میدانشاهی ادامه داد: ۹۸ درصد جمعیت شهری و روستایی استان یزد از نعمت گاز طبیعی نیز برخورد دار هستند.

انتهای پیام/‌ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت گاز حذف قبوض کاغذی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۳۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران بالاخره حقابه خود از افغانستان را دریافت کرد

به گزارش همشهری آنلاین، فیروز قاسم‌زاده امروز در نشستی خبری در خصوص آخرین وضعیت دریاچه ارومیه اظهار کرد: در حال حاضر تراز دریاچه آب ارومیه نسبت به سال قبل ۱۲ سانتری‌متر و نسبت به ابتدای سال آبی ۶۰ سانتی‌متر افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: وسعت دریاچه ارومیه ۱۷۰۰ کیلومتر مربع است و ۲.۲ میلیارد مترمکعب حجم آب موجود در این دریاچه تخمین زده می‌شود.

قاسم‌زاده درباره آخرین وضعیت حق‌آبه هیرمند تصریح کرد: در سال آبی جاری ۴۰ میلیون مترمکعب ورودی به چاه‌ نیمه‌های سیستان و بلوچستان داشتیم اما مواضعی که جمهوری اسلامی ایران در این زمینه پیش گرفته پایبندی به معاهده‌ای است که بین ایران و افغانستان وجود دارد.

وضعیت منابع آبی تهران بهبود یافت

سخنگوی صنعت آب با اشاره به آخرین وضعیت سدهای تهران و تامین آب پایتخت در فصل گرم سال گفت: در حال حاضر سدهای تهران ۲۱ درصد پرشدگی دارند اما همچنان حجم آب سدهای پنج‌گانه تهران نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی با تاکید بر این‌که برنامه ریزی برای سدهای تهران در یک شرایط بدبینانه انجام شد اما بارش‌های اخیر وضعیت را بهتر کرد به گونه‌ای که نسبت به آنچه اواسط زمستان پیش‌بینی کرده‌ایم شرایط بهتری را پیش‌رو داریم، اظهار کرد: امیدواریم با مدیریت مصرفی که توسط مشترکان صورت می‌گیرد بتوانیم فصل گرم را پشت سر بگذاریم.

پیش‌بینی پنج میلیارد مترمکعب پوشش برفی

سخنگوی صنعت آب با بیان این‌که در فصل جاری شرایط به گونه‌ای است که پوشش برفی کاهش پیدا می‌کند، تصریح کرد: در حال حاضر یک درصد سد کشور پوشیده از برف است و براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته پنج میلیارد مترمکعب ذخیره برفی خواهیم داشت.

قاسم‌زاده با اشاره به تدابیر در نظر گرفته شده برای سیلاب‌های اخیر اظهار کرد: پیش‌بینی‌های لازم برای مقابله با سیلاب صورت گرفته بود و در این زمینه اطلاع‌رسانی انجام شد به طوری که مدیریت مخازن به صورت ویژه اتفاق افتاد. ضمن این‌که باید نگران منابع آبی نیز می‌بودیم با این حال با وجود سدها و مدیریتی که انجام گرفت توانستیم شرایط را نرمال کنیم.

وی با بیان این‌که حداکثر بارش‌ها حدود ۳۰۰ میلی‌متر در یک نقطه بود که دو الی سه برابر متوسط سال آبی آن ایستگاه برآورد شده است که این میزان بارش روان‌آب‌هایی را تولید کرد که از حجم مخازن بالاتر بود، اظهار کرد: در امارات ۳۳۰ میلی‌متر، در ایران ۳۰۹ میلی‌متر و در عمان ۳۰۰ میلی‌متر بارش اتفاق افتاد و علی‌رغم این‌که ایران بیشترین شدت بارش را داشت اما میزان خسارت در آن کمتر بود.

سخنگوی صنعت آب اضافه کرد: ۶۱۵ روستا در سیستان و بلوچستان دچار قطع آب شدند که تا دیروز در ۵۱۷ روستا رفع قطع آب صورت گرفته و تا زمانی که مسیرهای دسترسی باز شود می‌توانیم آب روستاهای دیگر را نیز تامین کنیم.

حجم مخازن سدهای کشور معادل ۳۱ میلیارد مترمکعب است

قاسم‌زاده با اشاره به آخرین وضعیت سدهای کشور تصریح کرد: میزان ورودی آب به سدها نسبت به سال گذشته ۹ درصد کاهش یافته و میزان خروجی سدها تقریبا مشابه سال گذشته است و اکنون ۶۳ درصد حجم مخازن پر هستند که چهار درصد با حداکثر متوسط پنج سال اخیر فاصله داریم.

سخنگوی صنعت آب ادامه داد: حجم مخازن سدها معادل ۳۱ میلیارد مترمکعب بوده که این عدد تقریبا مشابه سال قبل است.

کد خبر 846496 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و افغانستان خبر مهم دریاچه ارومیه افغانستان رود هيرمند

دیگر خبرها

  • ۷۰ درصد ذائقه یزدی‌ها گوشت گوسفندی است
  • ایران بالاخره حقابه خود از افغانستان را دریافت کرد
  • هشدار پیامکی فوری به داوطلبان و جویندگان سئوالات کنکور
  • بیانیه شماره یک مالک جدید استقلال/ پتروشیمی خلیج فارس اعلام وضعیت کرد!
  • پذیرش ۲۸۳ مقاله در اولین کنفرانس ملی مهارت
  • استعلام و پرداخت قبض برق در یک چشم برهم‌زدن
  • نجات زن جوان یزدی از زیر آوار خانه قدیمی
  • تغییر سبک زندگی راه برون رفت از شیوع سرطان
  • معافیت ۱.۵ میلیون خانوار مددجو از پرداخت قبوض آب، برق و گاز
  • معافیت مددجویان از پرداخت قبوض آب، برق و گاز